Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
* Zmeneny jizdni rady lodi - aktualne jezdi vsechny lode kazdou hodinu.
tohle bohužel se neosvědčilo ve hře lístek mi píše že loď odjede za 2hod. a 55min.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Tretas wrote:
* Zmeneny jizdni rady lodi - aktualne jezdi vsechny lode kazdou hodinu.
tohle bohužel se neosvědčilo ve hře lístek mi píše že loď odjede za 2hod. a 55min.
Která loď?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
karatha-kel
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Opet ty lode jezdej blbe vcera jsem stal 30 minut v pristavu a po 30 minutavh to konecne jelo...Porad to blbne jednou to jede rychle podruhy to jede po 30 minutach....Koukni na to Kuciku
kdyz sem jel 3 dny zpatky z karaty do elfie tak jsem jsem taky cekal skoro 3 hodiny na odjezd lodi kdyz sem jel pak zpatky tak jsem dosednul na lod a nestacil sem ani napsat 1 zpravu a vyhodilo me to v karate - takze cesta trvala asi 14 vterin realu
Já jsem asi omylem použil systémovej čas místo herního. Zkusim se na to co nejdřív kouknout, nebo může i někdo jinej z wb, jde jen o drobný úpravy v konfiguraci lodí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
tak zatím žádná změna loď mi odjede za5 hodin, opravdu to dovede nasrat posedět si celej večír v přístavu...
Ja vim. Si zkusim v pondeli obsarat novej pocitac, pak se v tom muze hrabat.
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum