|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: uhlí Posted: 15:31 29. Dec 2008 |
|
|
Nemohl by správce dílny prodávat taky uhlí - třeba několikanásobně předražené, jen jako první pomoc, když dojde náhle uhlí a v peci je nedodělaný poslední výrobek - aby nemusel kvůli jediné hroudě uhlí honem běžet si uhlí nakopat ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 00:09 30. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, jedu na par dni pryc, ale taky sem o tom premyslel. Ale co je adekvatni cena? 100 gp? 1000 gp ? kdyz bude stat 1000 tak si to high lvl postavy budou podle me kupovat furt a nizky lvl to nekoupi nikdy. + me jeste napadlo to udelat komplexneji, treba ze by se v Cechu dobrodruhu dali koupit nejake predrazene veci. Rekneme jak nahodne nekdo vykupuje treba 12 ametystu za 2(?) nasobnou cenu, tak by treba i mohlo nejake jine NPC (nekdy ) prodavat nahodny sutr za rekneme 10ti nasobnou cenu. Ja myslim, ze by se to aj uvitalo, ne? Samozrejme bych to udelal i pro pruty kovu, drevene vyrobky, formy atd. jen vyrobky ze zakladnich remesel. Jedina otazka je kdy  vono jeste trosku tech dodelavek zbyva 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Craft Posted: 00:13 30. Dec 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja bych byl rozhodne pro. Akorat ta cena by mela byt podstatne vyssi, nez dvojnasobna. Jinak to taky zapada do te vize, persistentnich prekupniku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 14:48 08. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
JO chtel jsem jen takovou pripominku. Uz ste videlim, nakoupili a pouzili remeslnicky denik ? Celekem sem vahal, jakou by mel mit formu, takze kdyby vas napadlo, jak by melo byt info o postave zformatovane jinak, tak sem s navrhem 
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Craft Posted: 15:28 18. Jan 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
nomis_b wrote: JO chtel jsem jen takovou pripominku. Uz ste videlim, nakoupili a pouzili remeslnicky denik ? Celekem sem vahal, jakou by mel mit formu, takze kdyby vas napadlo, jak by melo byt info o postave zformatovane jinak, tak sem s navrhem :wink: zkousel sem ho koupit v karate v dilnach ale nenasel sem ho tak nevim v ktery zalozce u spravce dilny je schovanej :o(
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 17:14 18. Jan 2009 |
|
|
no nejak se ten update zdrzel po ceste.
Vo zkouskovym je to tezky kazdej ma tunu prace a posledni vec je Thalie.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Craft Posted: 11:04 19. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já jsem ho tam měl nahrát, ale poslední dny jsem fakt nevylezl z práce před devátou včetně vejkendu a už jsem na to nějak neměl, sedat si ještě ke kompu. Tenhle týden to snad už stihnu, když to neudělá nikdo jinej.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Craft Posted: 10:40 12. Feb 2009 |
|
|
Tak mam par dalisch napadu, jak zmenit podobu crfatu, ale chtel bych vedet vase nazory, takze tady sou ty navrhy:
1.) udelat mene "tlacitek" na peci, napr pro slevani by byli jen "delat pruty" a "delat slitiny". Proste by pec poznala, jeslti mate nuget, nebo prisady a podle toho by zacala delat nejdrive jedno, pak druhe
2.) Kdyz se dela "mezivyroba" napr susena kuze, ocisteny pisek atd. tak ze by se to nedavalo do iventare hraci, ale zase zpatky do pece. Vono toho ma pak clovek plnej inventar s tim, ze to stejne jen prehazuje zpatky, bo na 90% pokracuje ve vyrobe dal.
3.) maj mi t nemrtvi dusi?? jako jestli je nemam z ocarovavani vyjmout.. momentalne de svazat dusi cehokoliv, co se hybe krome PC (a to schvalne).
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Craft Posted: 10:50 12. Feb 2009 |
|
|
Osobně bych to nechal jak to je...
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Craft Posted: 14:16 12. Feb 2009 |
|
|
Já si taky myslim, že takhle jak to je je to dobrý. Abysme se zjednodušováním nedostali k tomu, co tady bylo předtim...
|
|
Top |
|