no ja zas slysel ze s konem jde ven z podsveti jen na nem musim sedet no a to jsem neudelal. Do jeskyne by se nemelo to vim ale yettini sou dost velci tak sem si řekl že se tam s nim vlezu
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
A co pruchody treba jizni pruchod to je prece pruchod pod horou to jde brat jako dira ve skale je jasny ze je blbost jezdit na koni ve vobchode ale ten prochod bych bral....
no na margo toho prechodu ja by som povedal ze by sa to mohlo tolerovat.. ALE nie jazdit na nom ale zosadnut a tahat ho za "uzdu" hmmm? co vy nato?
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Zrovna ten pruchod se da na koni strasne jednoduse objet a navic je to rychlejsi, nez se crcat skrz.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum