|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Tretas
|
Post subject: IC sekce a nástěnky Posted: 19:50 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nechci spamovat Ic sekci, tak zakládám nové téma... Prosím vás, IC sekce a nástěnky slouží pouze jako !!!domluva vaší postavy!!! to znamená že tam bude napsáno například: Koupím sekeru do 100 měšcu která bude z oceli a bude ostrá jako břitva. Žádné koupím sekeru //bonus k vylepšení +1 a ostrost! Pokud už nevíte jak by jste to okecali tak radši napište tellem nebo PMkou opravdu není ideální dojít k nástěnce a tam číst ooc pokec!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 19:56 27. Apr 2009 |
|
|
Presne tak, kto to ma v tej IC sekcii stale citat, ci uz OOC spravy o zbraniach ake zhanate alebo ine OOC vykriky. Ako je mi jedno co sa vypisuje za blbosti do inych topicov, ale v IC sekcii je to uz trosku moc. Aspon urcite zaklady RP komunikacie by sa dodrziavat mohli. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 20:00 27. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Presne tak, kto to ma v tej IC sekcii stale citat, ci uz OOC spravy o zbraniach ake zhanate alebo ine OOC vykriky. Ako je mi jedno co sa vypisuje za blbosti do inych topicov, ale v IC sekcii je to uz trosku moc. Aspon urcite RP zaklady by sa dodrziavat mohli.  Souhlas, akorat nevim, proc to je ve Flames, o tom se snad nikdo hadat nebude 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 20:01 27. Apr 2009 |
|
|
Ocividne ano, ked su schopny to tam pisat a ked ich clovek nato upozorni, tak to nema ziaden ucinok, ale ked by to DM par krat strestali tak by si to mozno zapamatali. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 20:03 27. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Daanri wrote: ale ked by to DM par krat strestali tak by si to mozno zapamatali.  Myslím že nic jiného nepomůže.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 21:51 27. Apr 2009 |
|
|
no tak sry ale co jsem četl tak nástěnky měli bejt bez // či ooc o fóru se v tom topiku nic nepsalo...
tak příště si to teda hodim do flames a bude klid a můžu oocčkovat do aleluja a pak si to ve hře oběhám IC...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 22:14 27. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
IC sekce, to už mluví celkem samo za sebe ne? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 23:31 27. Apr 2009 |
|
|
ano IC proto jsem tam něco ve smyslu že chci zbraň co rozsekne cihlu železa napsal...a zbytek šlo v // až pak mě zmátel monstera, že tam psal bez // tak jsem se nechal strhnout, no jsem myslel že to je v pořádku no  tak pro příště hold něco v tom smyslu jak psal nomis napíšu a založim flame topik Innfra potřeby a tam si dosyta zaspamuju potřebnou ooc informaci  jako třeba že první tři díly červenýho trpaslíka jsou venku a devátá série čeká na zkouknutí, až to pustí ven...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: IC sekce a nástěnky Posted: 15:26 28. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
innfra wrote: ano IC proto jsem tam něco ve smyslu že chci zbraň co rozsekne cihlu železa napsal...a zbytek šlo v // až pak mě zmátel monstera, že tam psal bez // tak jsem se nechal strhnout, no jsem myslel že to je v pořádku no  ... Vejmluvy
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|