|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 16:40 06. May 2009 |
|
|
že se nekrade v dílnách mě nemrzí, to mi přijde logický... správce má přehled kdo tam leze atd. v reálu by to dlouho nevydrželo...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 22:54 06. May 2009 |
|
|
s pastmi jsou proste problemy, protože to jsou pasti, ne každej je elf s namaxovanym hledáním...
sám hraju zlodeje a pasti používám (používal, pasti se tu řešily pred cca pul rokem tak jsem je pouzivat prestal abych nedostal za nejakou kravinu BAN)
já používal pasti tak, že jsem vybil jeskyni, do mistnosti položil pasti a nalakal tam bosse, co nepošlapal sem zmuchlal nazpatek do baglu a fertik... Jenže problem zustava asi u kladeni pasti zamerne kladenych tak, aby uškodily avatarum (do častých lokalit, ke vchodum a vychodum do štoly apod...) Ale co se vlastně řeší? jak daleko je od přechodu? Co je spravna vzdalenost? Pul obrazovky mi prijde jako adekvatni meritko (akorat doufam ze to nikdo nehraje na piškovorkách 320x240)...pul obrazovky bude skoro vždycky ve všech připadech dvojnasobek delky pasti...
Myslím že by spíše bylo dobré napsat vždy když pokládáte pasti do družiny: *poklada past*
nikdo DM nenuti se okamžitě kouknout, jestli hrač opravdu dodržel vzdalenost, ale pro hrače je tady to "ALE MUŽE" a ve vysledku se tim hrač sam vychová... proč dlouze řešit něco co se dá vyřešit pitomym napsanim...? co myslíte?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 22:57 06. May 2009 |
|
|
K te vzdalenosti kladeni pasti od prechodu- pokud si date mapu a zvetsite ji na max. je videt ctvereckovana sit ktera mapu pokryva. Staci aby se stanovilo, ze do krajnich ctvercu se nesmi klast pasti (pocita se vzdy cely ctverec) a je to uplne stejne pro vsechny, a nikdo se nemuze vymlouvat na vetsi ci mensi rozliseni, velikost pasti a kdovi co jeste. 
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 23:58 06. May 2009 |
|
|
bla bla bla bla ........................ z tohoto tema se stal ukazkovy SPAM 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 00:24 07. May 2009 |
|
|
ripatko wrote: bla bla bla bla ........................ z tohoto tema se stal ukazkovy SPAM  tobe prijde vymyšleni reseni pasti jako SPAM?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: tak tohle je uz moc Posted: 06:54 07. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
pasti sou na zbířátka 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie