Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
No opotrebovavaj se normalne. Ale jak sem zjistil, tak diky tomu, ze craftove vyrobky maji nastavenou zapletku, tak je jejich oprava == 0
Tedy je opravis zadarmo. Odstraneni zapletky je vsak sptane reseni, protoze by pak sli veci prodat v obycejnych obchodech. Sice jsou ty veci vyrobene s naklady, ale bojim se toho, kdyby tam ta zapletka nebyla, napr u ocarovanych veci by ta cena mohla byt ohodne vetsi v obchodech.
sakra já si to zase šněruju do hvozdu a teď jsem si vzpomněl že nemám opravenou zbraň , musim Z5 do karathy... nešla by bedna taky dát ke kováři v awrielu
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Zápletka tomu v podstatě nevadí. Může se po dobu opravy zrušit, zjistit cena a zas obnovit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum