|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 13:12 07. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm.. maji zkopirovat? no musim to vyzkouset ale ve hre. offline to nejde.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 13:31 07. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můžeš to vyzkoušet i u mě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 17:04 07. May 2009 |
|
|
Znova jsem zkoušel prodat vysušene kuže obyčejne a kvalitni, obyčejne a lepši kuže i kožky. Zkoušel jsem i přes prodejní stolek a prodavačka mi říká že nic u sebe nemám. V Karathském cechu obchodníku, výkupčí oděvů. Bude se s tim teda něco dělat? 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 18:19 07. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ATom wrote: Znova jsem zkoušel prodat vysušene kuže obyčejne a kvalitni, obyčejne a lepši kuže i kožky. Zkoušel jsem i přes prodejní stolek a prodavačka mi říká že nic u sebe nemám. V Karathském cechu obchodníku, výkupčí oděvů. Bude se s tim teda něco dělat?  kurna sem rikal ze to udelam dneska... by me zajimalo, co byste delali, kdybych odletel na tyden na mars, byste se asi uspawnovali v kanalu hlaseni chyb nebo nevim...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 18:23 07. May 2009 |
|
|
nomis_b wrote: ATom wrote: Znova jsem zkoušel prodat vysušene kuže obyčejne a kvalitni, obyčejne a lepši kuže i kožky. Zkoušel jsem i přes prodejní stolek a prodavačka mi říká že nic u sebe nemám. V Karathském cechu obchodníku, výkupčí oděvů. Bude se s tim teda něco dělat?  kurna sem rikal ze to udelam dneska... by me zajimalo, co byste delali, kdybych odletel na tyden na mars, byste se asi uspawnovali v kanalu hlaseni chyb nebo nevim... Já bych dělal něco jinýho pokud bych kvůli nějaký zásadní chybě, nemohl pokračovat... nebo bych se vydal na lov a tejden bych creepil... něco se dá vždycky najít 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 18:40 07. May 2009 |
|
|
Mě jen zmatlo když tu Jeanes začla psat o očarovačství tak jsem prostě nevěděl jestli řeši očarovačstvi nebo vykup kuži. Kdyby si založla Jeanes svoje téma a nemotala mi to s očarovačstvím tak bych byl v obraze. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 00:39 08. May 2009 |
|
|
ATom wrote: Mě jen zmatlo když tu Jeanes začla psat o očarovačství tak jsem prostě nevěděl jestli řeši očarovačstvi nebo vykup kuži. Kdyby si založla Jeanes svoje téma a nemotala mi to s očarovačstvím tak bych byl v obraze.  dej si o pár piv víc xardare.... a budeš v obraze!  porozumíš inteligentním bugům očarování, smradlavým bugům koželužnictví, i tajemství zabugovaných jeanesích džínsů a klobáse +4 salámovýho dmg!!!  pak ti bude jasný i to jesi jsem chlap nebo žena  chce to jenom víc blemtat březno a víc kapibaranovat všechny okolo!  Všechny vás proměním na tohlensto roztomilý zvířátko!!!!!!!! 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 03:53 23. May 2009 |
|
|
Já mám taky něco k výkupčímu oděvů, i když z jiného soudku. Při výkupu krejčovských výrobků (bez kamene) se do ceny nezapočítává louh použitý k výrobě kůže. Nebo to možná není louhem, ale zkrátka to nepočítá s náklady. Tz. pokud kůži usuším, nalouhuji a prodám, mám zisk, pokud ji usuším, nalouhuji a ušiji z ní třeba boty, jdu do ztráty.
Hádám, že to takto není záměrně.
Přesný čísla jsem si nepoznamenal, ale ztráta je tam docela velká. Za tři výrobky z lepší kůže a nějaký z obyčejné mi dal dohromady asi 120 zlatek, přičemž tolik stojí asi jeden louh na lepší kůži.
_________________ Vrogdishnak "Kositel nepřátel" – Velmi ambiciózní ork.
pí ez: Neflejmuju. Z toho jsem vyrostl.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 12:30 23. May 2009 |
|
|
no nepocita se cena kuze. a zisk, pokud nezahrnes zadnej kamen je tusim 1%. byli tu experti co prodavali nevyrobene vyrobky ve velkem a diky jejich rychel vyrobe se tam dalo zbohatnout, takze by stanoven takovyto maly zisk pro nedodelane vyrobky (bez kamene).
Ale jinak to s tim nezapocitanim kuzi do ceny vyrobku je v jednnai. pravdepodobne se ale jen zvedne zisk z 20% na 2X% (X=?) pro zaplaceni kuze.
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 16:08 23. May 2009 |
|
|
Tohle omezení chápu, ale přijde mi jako systémový paradox, pokud vydělám relativně dost při prodeji kožky a hodně tratím, pokud udělám ještě jedn krok práce navíc.
(stažení, usušení, louhování => zisk stažení, usušení, louhování, šití => ztráta)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 13:45 24. May 2009 |
|
|
ale nejni to ztrata. to zas valis do hlavy srouby.
je to : suseni - skoro bez zisku louhovani 20%zisk na louhu brouseni - skoro bez zisku lesteni - 20%zisk na lestidle usiti 20%zisk na louhu +1% za vyrobu dokonceni 20%zisk na louhu +20% zisk na lestidle +20% zisk na prachu
|
|
Top |
|
Dilvish
|
Post subject: Re: Výkupčí oděvu Posted: 15:42 24. May 2009 |
|
|
V tom případě to není chyba v systému, ale bug výkupčího. Schválně to ještě dneska vyzkouším znovu a udám přesná čísla. Posledně když jsem usušil, nalouhoval, ušil a prodal (tzn. neměl jsem kameny na zbylé akty výroby) a pro srovnání stejnou kůži pouze usušil a nalouhoval, výkupní cena ušitého byla nižší než výkupní cena nalouhovaného. Tzn. nezapočítal se tam dvacetiprocentní zisk za louh. Takže žádné šrouby Edit:Tady jsou čísla: kožka – obyčejná: 24 zlatých boty z obyčejné kůže: 5 zlatých
|
|
Top |
|