Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:08 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: NPC s batohy
PostPosted: 14:23 28. May 2009 
Rytíř
 Profile

Daanri wrote:
Vtedy sa to odhlasovalo a vzislo z toho nieco co plati a coho sa budeme drzat a nie vzdy ked pridu novy hraci davat hlasovat znova. Mimochodom uz to bol kompromis, pretoze ak si dobre pamatam vacsina tymu bola celkovo proti batohom, cize nemali byt v hre ziadne.

Tak jak většinou souhlasím s Daanrim tak i dnes má pravdu , ale problem je že se to ze strany realizačního kolektivu neplní . DM právem požadují po hráčích aby nekazilu hru a chovali se jak mají, ale opačně zase, - toto je stará věc. jeden batoh a co já pamatuji bedýnka na kamínky (brašničku na bylinky si moc nepamatuju ale když to ostatní říkají tak to asi mají slibené) slíbil realizační tým hráčům. To že někteří hráči měli štěstí a koupili dobrý batoh když navštívili NPC prodejce a já spolu s ostatními jsme měli smůlu , protože když jsem tam byl tak měl jen ten co nechci (-20% váhy vložené) a než jsem se tam dostal znovu tak jste obchod zrušili.
Zrušili bez náhrady - tomu říkám chaoz. Doufám že do prázdnin bude vše napravené .
Děkuji za pochopení a slibuji že si koupím jen jeden ,ale pořádný batoh a jednu bedýnku na kamínky .

Post subject: Re: NPC s batohy
PostPosted: 14:53 28. May 2009 
Ďábel
 WWW  Profile

Ach jo.

Přijde mi to jako že se opakuje to samé pořád dokola jenom mě, nebo i někomu dalšímu?

Nicméně, ještě než se tenhle topic přesune do koše, rád bych upozornil na několik věcí.

1) Tým nikomu nic závazného (konkrétní věc do konkrétního termínu) neslíbil.
2) I kdyby tak někdo z Týmu učinil, nezavdává to právo hráčů se pořád dokola této věci dožadovat, pokdu z důvodu nedostatku času či technických problémů není hotova.
3) Lidí co tvoří Tým dělají vše ve svém volném čase. Požadovat proto, aby se přednostně zabývali něčím, co zrovna někdo chce, je minimálně neslušné, pokud to nechci nazvat nějakým jadrnějším slovem.
4) Pokud někdo má zato, že nějaká featura je neodkladně nutná pro další existenci serveru, nechť se chopí toolu a potřebné věci sám vyrobí. Jistě budou přijaty s povděkem.
5) Opakované dožadování se toho samého bude považováno za SPAM a jako takové posuzováno.

Pokud chcete k výše napsanému něco dodat, učiňte tak mně do PM.
Toto je fórum chyb a debaty tohoto druhu sem rozhodně nepatří. Jelikož to někteří stále nechápou, topic zamykám.

EDIT: pro ty, kteří jsou líní pročítat celou diskusi:
NPC prodejce batohů zatím není a nebude (a nemá být). Systém dosud nebyl vytvořen.
Pokud batoh vlastníte, dejte pozor, abyste nepoužívali větší než schválený počet 1 ks (magický ši nemagický) na postavu. Pokud jich vlastníte více, zbavte se jich (třeba prodejte těm méně šťastným), neboť se vám může stát, že vám nadbytečné batohy DM zabaví!!!

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]