Daanri wrote:
Vtedy sa to odhlasovalo a vzislo z toho nieco co plati a coho sa budeme drzat a nie vzdy ked pridu novy hraci davat hlasovat znova. Mimochodom uz to bol kompromis, pretoze ak si dobre pamatam vacsina tymu bola celkovo proti batohom, cize nemali byt v hre ziadne.
Tak jak většinou souhlasím s Daanrim tak i dnes má pravdu , ale problem je že se to ze strany realizačního kolektivu neplní . DM právem požadují po hráčích aby nekazilu hru a chovali se jak mají, ale opačně zase, - toto je stará věc. jeden batoh a co já pamatuji bedýnka na kamínky (brašničku na bylinky si moc nepamatuju ale když to ostatní říkají tak to asi mají slibené) slíbil realizační tým hráčům. To že někteří hráči měli štěstí a koupili dobrý batoh když navštívili NPC prodejce a já spolu s ostatními jsme měli smůlu , protože když jsem tam byl tak měl jen ten co nechci (-20% váhy vložené) a než jsem se tam dostal znovu tak jste obchod zrušili.
Zrušili bez náhrady - tomu říkám chaoz. Doufám že do prázdnin bude vše napravené .
Děkuji za pochopení a slibuji že si koupím jen jeden ,ale pořádný batoh a jednu bedýnku na kamínky .