|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Penize za levely. Posted: 18:05 26. Aug 2007 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No zacal jsem tady hrat se svou prvni postavou. hraju jen chvilku, ale vsiml jsem si, ze jak sem sel na lvl up, tak mne uvitel vyzval k zaplaceni poplatku. tento poplatek si vsak z mojeho inventare nevzal. Bral jsem to, ze jste to treba kvuli necemu predelali a tlk zustal.
No a tak mne ted dojalo, ze jeden ucitel (velitel strazi v Doukove) si penize vzal. Tak jsem kontaktoval kamarady, no a prej se ma platit u vsech ucitelu. tka ted nevim. Budto je chyba v moji postave, nebo v ucitelych. Ale stalo by to za pokus projet je vsechny..
Mne se to stalo u Ponocneho Hanse, ale tam sem sel jen n 2lvl za 200 takze to si nejsem jisty, ale u Rogera v kanalech v Karathe sem urco neplatil nikdy.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:11 26. Aug 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Ja platil u druidov lvl a poriadne mastne,tak tam chyba neni.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 00:21 30. Aug 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nirael na ostrove sice uci mizerne, zato vsak nechce zadny penize. Spravna volba pro chude. Nevahejte a vyuzijte omezenych sezonich slev co nejdrive!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Posted: 00:24 30. Aug 2007 |
|
|
kucik wrote: Nirael na ostrove sice uci mizerne, zato vsak nechce zadny penize. Spravna volba pro chude. Nevahejte a vyuzijte omezenych sezonich slev co nejdrive! Hh, spravne, brzo uz nebudou 
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 06:42 30. Aug 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jop druid v hajku chce platit docela dost potvora.
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Posted: 15:15 10. Sep 2007 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No ja uz prisel jak to je.. teda ne ze bych se vyznal v nwn skriptech, ale mylsim ze u ucitelu chybi skript ve stylu:
if tvujgold<gold na lvl = nesplnujes podminky nemuzu te cvicit.
staci totiz, abyste nemeli v invu dostatek penez (byt o 1gp) a ucitel rekne v poho, ja vas vyucim, vsechno splnujes. no a protoze nemate dost penez, neodebere vam pro jistotu vubec zadne

|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 17:54 10. Sep 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Penez jsem mel dost a tahle podminka tam funguje urcite. Proste si to oduci a pak v nadseni z nadany zakyne zapomene na honorar.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Posted: 18:25 10. Sep 2007 |
|
|
no nevim. jestli tam je, ale neni treba spatne napsana? myslim treba jako ze se ty penize meni s lvl-em, tak mozna tam bude problem. nevim. chtelo by to mozna taky zkusit otestovat, jak to vypada, kdyz uprostred rozhovoru nenapadne das penize na zem, jestli ten skript takovou lisarnu pozna, ci ne.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|