|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
miniork
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 08:10 13. Jul 2009 |
|
|
No alespon jedna stará, známa osoba:) tak se snad i nekdy lognu a zavzpomínam
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 08:54 13. Jul 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
miniork wrote: No alespon jedna stará, známa osoba:) tak se snad i nekdy lognu a zavzpomínam sem zvedavá zda poznam tvuj acc a něco mi to řekne  ...jinak omluva za off topic 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 16:28 30. Jul 2009 |
|
|
Nejsem zastance psani topicu,nehlede na to že tady hraji kratkou dobu.Ale chtěl bych doporučit všem kteři tady bečej že je to totalitni serwer at si jdou zahrat Ultimu Online na shard Andaria.Potom se jim tenhle serwer a GMka na něm budou zdat jako velmi benevolentni lide.To co prochazi na tomto serweru viz jako dotaz meho znameho co taky hral na Andari jestli je to tady normalni že nejaky hrač vjede do budovy na koni,by na RP shardu Andaria absolutně neprošlo,a GM by vubec z hračem nediskutovali o tom jaky trest ma dostat a vubec už ne žeby se to zahralo IC.A to že je tady malo hraču...holt většině lidi moc nevyhovuje hrat porad RP a hlidat si každe slovičko .Tot asi vše co bych chtěl k tomu to tematu zdělit
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 22:49 02. Aug 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Server sa pise s jednoduchym V
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Ja to nazvat? Posted: 00:44 03. Aug 2009 |
|
|
Neithan1 wrote: Server sa pise s jednoduchym V Třeba viděl spojistost mezi slovem "sewer" a "server"  Andaria je špatnej příklad... mi nadávali, že tam nic jako Vánoce nemají, když jsem jim přál šťastný a veselý.... no jo, ale proč tam měli ten Vánoční strom a pod ním dárky mi do hlavy nejde 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|