Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:53 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dotaz na druidy
PostPosted: 11:59 09. Aug 2009 
Ďábel
 Profile

Ahoj

zkouším hrát elfku druidku a chtěl jsem se zeptat na pár věcí.

Jak můžu uzdravit "nemocně vypadající zvíře", když na mě útočí? (nedávno mě málem sežral nemocný medvěd)

Proč některé zvířata mám přátelské a některé ne. (opět mě chcou sežrat)

A jednou se mi stalo, že jsem odlogl v lese, pak se lognu a zrovna do tlupy vlků, samozřejmě to dopadlo tak že ti už mě sežrali, takže očistec a tak. :roll:

A ještě poslední věc, nedávno jsem viděl jak litý medvěd zabil ptáky někde u jezera (tam jsem se ztratil), ale měl jsem ho přátelského, tak jsem jej ovládl a chodil se mnou, pak sem ho nechal stát a vrátím se pro něj a byl nepřátelský, naštěstí mě neviděl.

Jsou tyhle věci úmyslné a nebo to jsou chybky systému?

Dík za odpověď

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Post subject: Re: Dotaz na druidy
PostPosted: 12:15 09. Aug 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Je to umyslne. Jenom to s tim odlogem jsem nepochopil.

Druid(a ranger) ma nektera zvirata pratelska, podle toho, kolik ma v Animal Empathy. Cim vetsi zvire, tim hur se stava pratelskym.

Nekdo se o tom asi rozepise vic.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:40 09. Aug 2009 
Ďábel
 Profile

kucik wrote:
Je to umyslne. Jenom to s tim odlogem jsem nepochopil.

Druid(a ranger) ma nektera zvirata pratelska, podle toho, kolik ma v Animal Empathy. Cim vetsi zvire, tim hur se stava pratelskym.

Nekdo se o tom asi rozepise vic.

Já odlogl při toulkách v dorenském hvozdu u propasti, bylo to ve dne a nikde kolem žádná zvěř, pak jsem po čase logl do hry a byla noc a objevil sem se zrovna mezi vlkama.

A dík za odpověd.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 12:47 09. Aug 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

to je totiž tím, že na Thalii funguje dynamickej spawn potvor a ve dne může bejt v lesích relativně bezpečno, avšak v noci se spawnou nepřátelský NPC... proto je dobrý odlogovávat na bezpečnejch místech, kde je klid jak ve dne, tak i v noci.. jestli ti nevyhovuje u druida město, tak radim např. Shardonskej hájek

Reply with quote  

PostPosted: 14:20 09. Aug 2009 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Ak natrafíš na zviera ktoré "vypadá nemocně" môžeš ho uzdraviť kúzlom "vyleč lehká zranění" Dostaneš aj nejaké xp, tie sú vždy iné ,tak nebuď z toho zarazený,keď za veverku dostaneš 50 a za vlka 20.
Ak nemocné zviera na teba útočí tak máš na výber: Buď ho rýchlo vyliečiť útčiaceho alebo si ho ochočiť a teda neriskovať podsvetie - ale keď máš ochočené zviera,liečenie nefunguje. No a samozrejme môžeš zdrhať alebo sa mlátiť to už je na tebe. Každopádne odporúčam ti tie kúzla uložiť vo väčšom počte,stáva sa že najdeš aj tri nemocné zvieratá pri sebe.

EDIT: Medveďa keď ovládneš tak si v bezpečí ,ale to ovládnutie netrvá večne. Čím vačšie "porozumění zvířatúm" tým dlhšie ho udržíš ovládnutého,ale akonáhle sa uvolní tak zaútočí.

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 08:02 10. Aug 2009 
Ďábel
 Profile

Aha dobrá dík za odpovědi.

Aspoň už vím že odlognout radši na přechodu lokace a nebo někde v bezpečných lokacích a ne uprostřed.

A nechodit k velké zvěři na nízkém lvlu :roll:
Včera moje Alice zase málem vběhla ke skupince lítých tygrů, ale jeden z nich se zrovna přátelsky netvářil, jelikož nebyla "okořeněná" dostatkem bylin, aby jim aspon chutnala, tak utekla :twisted: .

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]