Na notebooku mám ATI grafickou kartu a kdykoliv uvidím jezdce na koni, tak mi padne hra. Na kompu mám nVidii a tyhle problémy nemám. Potřebuju zjistit, jestli to je grafikou a tak se chci zeptat - má někdo ATI grafiku a stejné problémy?
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
ATI mám a bez problému, takže buď to bude v nastavení, nebo v uplně něčem jiném.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Ja mám na jednom compe ATI, na druhom GeForce a fachajú obe parádne a ani raz to pri koňoch nepadlo.
_________________ madam Kora Meynolds- bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum