|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Pawera
|
Post subject: Smazani postav Posted: 19:24 05. Jun 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
prosim vas mohli byste mi smazat vsechny postavy kromne Morgraga Santra ?
_________________ Pawking
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 19:36 05. Jun 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Postavy se nemažou. Nevšímej si jich a hraj za tu co chces nechat.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 03:47 21. Oct 2009 |
|
|
Stále nelze zažádat o promazání účtu? Mám málo aktivních a velmi mnoho neaktivních a těch ještě přibude než si to tu pořádně oťukám.
A ještě dotaz, který s tematem souvisí jen úzce, máte taky trable s "kovovými" hlavami? Hlavně u lidské rasy, mám některé hlavy kovové a není vůbec vidět jaké doopravdy jsou. Ve hře už jsou vidět normálně, přesto bych tohle rád nějak opravil. Víte jak na to? Nebo máte alespoň hromadný screen těch hlav jak vypadají skutečně? Rád bych se vyhl dalším postavám typu "test-hlava" (kterou už na účtu mám)
díky
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 06:37 21. Oct 2009 |
|
|
tak to napiš jako žádost do PM Igorovi nebo Kučíkovi, netřeba kvůli toho dělat nový topic. Napiš přesný název tveho Accountu a přesná jména postav které chceš promazat.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 08:46 21. Oct 2009 |
|
|
Já navrhuji prolédnout si hlavičky v toolsetu. Tam by to němělo dělat kovové hlavičky. Já mám ale ten samý problém s kovovými hlavami.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 10:02 21. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já ti to klidně promáznu, ale neni to holt otázka jednoho kliknutí. Pokud potřebuješ otestovat vzhledy, tak je podstatně jednodušší řešit to nějakym single modulku. Myslim, že s každym patchem jich pěknejch pár přibylo.
Pokud nevidíš textury hlav při vytváření v toolu, tak ti nejspíš chybí textura té hlavy v override.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 15:32 21. Oct 2009 |
|
|
taky jsem si chtěl otestovat jak vypadá která zbraň na postavě pokud ji postava zrovna nedrží v ruce (na zádech, u pasu a tak), tka jsem zkusil stáhnout ten wb modul, ale je nejspíš na stránkách starý a vyžaduje exp2 hak, thalie teď jede na exp3 tak nejde spustit
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 16:20 21. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nj, ještě jsem to neupravil. Ale zobrazení zbraní na postavě tam stejně neuvidíš.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Smazani postav Posted: 14:04 22. Oct 2009 |
|
|
kucik wrote: Nj, ještě jsem to neupravil. Ale zobrazení zbraní na postavě tam stejně neuvidíš. jo tak, no ale pak se to docela těžko zkouší, budu muset šmírovat hráče ve hře, protože nově založená postava je má vidt stejně až po restartu většinou
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|