Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:03 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:36 13. Oct 2007 
Měšťan
 Profile

Budu rad aspon nebude kazdej Flam jen o tom jakej je Res uchylak a podobne ale budes tam i ty pac zlaka mas najeteho z ARK2 to se musi nechat ale ne kazdej hrac tady bere stranu zla :lol:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 10:56 15. Oct 2007 
Urozený
 Profile

OCC
Jen takový postřeh, proč je vždycky zloun kněz, nekromat - mág, zaklínač? Moc by se mi líbilo, kdybych jednou potkal zlého válečníka, vojevůdce či vraha kterému se mohou nekouzlící postavy postavit s vědomím jisté zato však hrdiné smrti než v paralíze či jeném druhu znehybnění většínou kouzlénému z neviditelnosti čekat než mě usmaží kouzlo tipu Bouře střem před kterou není úniku.
Pokud si strana zla přeje akceptaci tohoto faktu, tedy že zlo existuje pak by bylo vhodné aby byl akceptován postup odvěkého vymítání a odstraňování zla. Takové to někoho zajmeme a mučíme a pak nám někdo uteče tak raději odlogneme protože ten jistě dovede čistící komando to je to co se mi taky moc nelíbí. Jen soukromý nazor. Dále bych byl rád aby bylo z RP hraní zlouna zřejmé co po mě chce a nebo pokud nic nechce aby se teda choval naprosto šíble ... i zlo má své důvody proč děla to co děla a pokud nemá pak se jedné zcela jistě o šílenství.

Reply with quote  

Post subject: Muheheee
PostPosted: 11:02 15. Oct 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Jen takový postřeh, proč je vždycky zloun kněz, nekromat - mág, zaklínač? Moc by se mi líbilo, kdybych jednou potkal zlého válečníka, vojevůdce či vraha kterému se mohou nekouzlící postavy postavit s vědomím jisté zato však hrdiné smrti než v paralíze či jeném druhu znehybnění většínou kouzlénému z neviditelnosti čekat než mě usmaží kouzlo tipu Bouře střem před kterou není úniku...

*dabelskej smich* neboj se...casem se dockas :twisted:

Erik The Viking

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 11:29 15. Oct 2007 
Nováček
 Profile

Theogil I wrote:
...

Neboj, já si tě najdu :twisted:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 12:34 15. Oct 2007 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Meaglin wrote:

jestli si tě dřív nenajde smrt se špičatýma ušima :lol:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:18 15. Oct 2007 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Meaglin wrote:
Theogil I wrote:
...

No pokud hraješ vraha, tak to mu určitě umožníš hrdinou smrt, místo té mizerné smrti v paralýze, co by ho čekala od mága. :D :roll:

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 13:25 15. Oct 2007 
Nováček
 Profile

[quote="LDamian"][/quote]
Já už jsem nesmrtelnej svejma činama :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:20 15. Oct 2007 
Poutník
 Profile

Nejsem zadnej knihomol, takze sem to vsechno preskocil a tak nak budu spis reagovat na nazev tematu ;]

Inu setkal sem se tu uz s mnohymi hraci (vlastne jenom se dvouma ;] ) co hrali zle presvedceni a musim rict ze velmi dobre - nebudu nikoho jmenovat ale Vrog vi o kom je rec, sakra a je to venku ;] ohledne Vroga sem se prenadherne bavil (o to vic kdyz jsem zjistil ze ma cit pro umeni a poezii :]] ) to sami i Hassan a jeho zlodejicek - moc pekny, proste z nich bylo to zlo citit a nebyt tuposti Fionity tak by ji asi i odkraglovali - coz by mi rozhodne nevadilo a to z duvodu ze tomu predchazela krasna hra a je to v souladu s RP a jejich presvedcenim...chapu ze nekterym by to hodne vadilo ze prijdou o svy tezce vycreepovany xpy ale safra sou to jenom xpy, ktery se zabave kterou i zlo muze hrave prinest nemuzou rovnat...

Horsi je to ale v pripade kdyz nekdo pribehne, da odpor, vyplivne kouzlo, ktery me paralizuje a voila najednou uz stojim u dabla v podsveti ;] jako nastesti se mi to tu jeste nestalo, ale za to bysme prave meli byt radi, ze zlo tu hrajou lidi, kteri to bravurne zvladaj, dokazou se vzit i do situace hrace "kterej to odnasi" a dokazou si uvedomit hranice kde konci zabava a zacina pruda...taky se mi libi ze zle postavy tu daj sanci se z toho nejak "vykroutit" cimz nediktujou co se ma stat, a nedelaj pribeh/zabavu/prozitek linearni a predem jasny...takze diky za ne a jen tak dal, aspon ten svet neni jak pohadka kde prave vyhralo dobro ;]

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 14:34 16. Oct 2007 
Nováček
 ICQ  Profile

Meaglin wrote:
Já už jsem nesmrtelnej svejma činama :)

Tak pozor ať opravdu tvoje činy nehovoří za tebe.
Jsou i nevyřknuté pravdy jednoho sběratele bájí a příběhů. :lol:

Podle mě jsou zlí a šílení, rozdíl vidím ve vývoji nepříjemné situace.
Zlej - má určité cíle a udělá pro ně co je třeba, ale nebude všechny bezpodmínečně vraždit nebo mučit
Šílenej - no ten snad cíl nemá jen ukájí své(nebo svého pána) zvrhlé choutky

Ale jinak zlo bylo,je a bud, beze zla by neexistovalo dobro.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 1 hour [ DST ]