|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 09:13 06. Aug 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Grunt wrote: Stejně se to tady zvrhlo v úplný flame. 1) I kdyby bylo Koře 80 tak stejně bude nejspíše mladší než Nulieth (elf) 2) Vybíjení prahvozdu se už řeší v Bratrstvu lesní moudrosti. Vypadá to že po úspěšném zvládnutí situace v Dorenském hvozdu a přilehlém okolí, rozšíří své zájmy až za moře, kde zatočí s pytláky a jimi podobnými.  gratuluju  konečné druidové něco dokázali  za mejch mladejch dob , se nedalo skor ubránit vymření medvědů 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 09:39 06. Aug 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
To je prostě běžný koloběh života.Silnější přežívá 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:04 06. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Grunt wrote: Stejně se to tady zvrhlo v úplný flame. 1) I kdyby bylo Koře 80 tak stejně bude nejspíše mladší než Nulieth (elf) 2) Vybíjení prahvozdu se už řeší v Bratrstvu lesní moudrosti. Vypadá to že po úspěšném zvládnutí situace v Dorenském hvozdu a přilehlém okolí, rozšíří své zájmy až za moře, kde zatočí s pytláky a jimi podobnými.  jj, nechť bratrsvtvo zatočí s pytláky...zlí pytláčci, kteří vybíjí zvěř...Nulieth ráda pomůže, přeci jen, chrání les vybíjením démonů a lupičů jachyra wrote: hmhm že sa práve ty ozývaš takže protože rád chodím do prahvozdu, a mám rád celkově akčnější ladění hry, neumím a nevím co je RP? Dobře Kori, velmi dobře.... 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:11 06. Aug 2009 |
|
|
černý vlk wrote: jj, nechť bratrsvtvo zatočí s pytláky...zlí pytláčci, kteří vybíjí zvěř...Nulieth ráda pomůže, přeci jen, chrání les vybíjením démonů a lupičů ? Jo jo, zjistila že už zvěř není výzva tak se přesídlila na jinou "kořist". Ale neboj, les si tě pamatuje...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:19 06. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Grunt wrote: černý vlk wrote: jj, nechť bratrsvtvo zatočí s pytláky...zlí pytláčci, kteří vybíjí zvěř...Nulieth ráda pomůže, přeci jen, chrání les vybíjením démonů a lupičů ? Jo jo, zjistila že už zvěř není výzva tak se přesídlila na jinou "kořist". Ale neboj, les si tě pamatuje... asi myslíš Nulieth, já tam nikdy nebyl  Otázka, co je to pytláctví? odpověď: když mimo povolení vykonáváš lov tam, kde je to zákázáno...jestli potřebuješ Gruntíku ještě trochu popostrčit zeptám se přímo: přoč by ve fantasy světě nemohla bojovnice cvičiti se v ultimátním souboji s šelmami, které jsou pro ni výzvou? V čem je rozdíl mezi Dorenem a Nul? ona potřebovala peníze, zabíjela protože jí za kožky platili, přímo ktejčí z Alwairu. Doren klidně vybil ne, jednoho medvěda pro kožu, ne 3, ale hned celou jeskyni (a to pozor, je v bratrstvu!!!) kvůli čemu? Kvůli SVÝM zájmům, tedy kvůli krejčovině. Už se těším na sjezd druidů, kteří zpětně obviní Nulieth, že kdysi teda jako hodně lovila, když teda jí nikdo tenkrát nic neřekl...jo jo, přečti si od Sapkoskeho "věž bláznů", tam se dočteš o svaté iknvizici 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:22 06. Aug 2009 |
|
|
Hehe libí se mi jak se čertíš. Smůla, Doren je posedlý svou mocí a nechá Nul upálit ze svého rozmaru.. muhehehehehe A Doren muže zabíjet co chce, heč! Druidi mu to dovolili protože je s nimi kámoš a reguluje stavy.... *vyplazuje jazyk*
//edit: sorry za OT
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:24 06. Aug 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
budu si msuet zasadit zelí...mě do něj nikdo neleze :X
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 13:35 06. Aug 2009 |
|
|
Asi trochu mimo , ale dotaz : Kde se dá zjistit odehraný čas postavy ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 16:14 14. Nov 2009 |
|
|
Dobrá otázka, taky by mě zajímalo, kolik času jsem mohl věnovat něčemu z RL a vykašlal jsem se na to 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|