|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Toolset pod W7x64 Posted: 18:17 22. Nov 2009 |
|
|
Mám takový problém, když pustím tool a dám vytvořit nový modul a v něm lokaci, tak mi to po výběru tilesetu hodí chybovou hlášku:
Win32 Error. Code: 87. PArametr není správný.
Ví někdo o co jde ?
Edit: Když hlášku odklepnu, vše pokračuje dál a oblast se vytvoří, mám se obávat nějaké pozdější nekompatibility, nebo to prostě přejít ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 08:13 23. Nov 2009 |
|
|
tu hlášku neznám ale nevypadá nebezpečně, jestli to potom běží, nelámal bych si tím hlavu instalovals nebo kopíroval ? (nwn) čím a jak spouštíš toolset ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 10:25 23. Nov 2009 |
|
|
Instaloval jsem to ze score na W7100x64 dřív mi to běželo v pohodě, ale nějak jsem neměl aktuální haky a bordel tam byl, tak jsem to reinstaloval. Pouštím to přes launch menu, nwn.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 11:15 23. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
photter wrote: tu hlášku neznám ale nevypadá nebezpečně, jestli to potom běží, nelámal bych si tím hlavu instalovals nebo kopíroval ? (nwn) čím a jak spouštíš toolset ? At nwn instaluji či kopíruji. Tak třeba me osobne jede toolset vzdy stejne, i cele nwn. (Visty 32)
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 11:46 23. Nov 2009 |
|
|
mně akorát neni jasný, vo jakým parametru to mluví...zkus spustit přímo nwtoolset.exe ale jestli to jinak chodí tak bych se na hlášku vybodnul
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 11:58 23. Nov 2009 |
|
|
Je možný, že je to pouze RC 7100, tak že tam ještě neni něco dotaženýho co v plný verzi je, jsem zjistil, že na NB to jede bez problémů a jsou to taky W7x64 ale origoš, kde to mám v podstatě bez registrů, protože jsem to instaloval tehdá za vist. Takže to asi přes víkend zkopnu a natáhnu tam ty W7, když nebude problém s aktivací multilicence, protože mi to na NB nějak ječí, že nemůže najít DNS a tudíž aktivovat  Budu muset kontaktovat dodavatele OS.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Toolset pod W7x64 Posted: 11:59 23. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je v horší variantě nějakej neošetřenej segfault, nebo něco podobnýho. Možná to fakt neni důležitý. Pokud to jede, tak netřeba řešit. NWN je ještě program ze starý školy. Bez hromady souborů rozesetejch náhodně po disku a fůry registrů, proto v pohodě snese prostý překopírování.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|