|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Výstraha před novou tlupou grázlů Posted: 22:31 23. Oct 2007 |
|
|
Na vědomost se dává *je napsáno drsnou trpasličí rukou na lístečcích rozvěšených po Ivory, Doubkově, Tartenu a Karathě*, že mě platnéře Theogila přepadla tři individua mdlého rozumu. Podařilo se mi jim vysmeknout za pomoci mocné alchimie. Tito kryplové podrazáčtí, zbabělí, jež jak hieny tři na jednoho útočí mi pak nechali doručit vzkaz, že já prý prodávám pod cenou. Já, taková urážka já jež dodržuji ceny stanovené samotným starostou Ivory a někdy si vezmu i něco navíc. Netrávil jsem čtvrt života v duargeřích dolech abych si nechal vyhrožovat křupany, jež platnéřské kladívko těžko v ruce udrží a o cenách zbrojí nemají ani anung. Tak tedy pozor milí kolegové řemeslníci ve hře se oběvila nová síla jež si místo na trhu hledá nekalými praktikami.Nenechte se napálit od dvou pulčíků v černém a jednoho elfa či človeka. Hlasy jsem si dobře zapamatoval pčece jenom žít bezmála století ve tmě má i své výhody tak vězte, že pokud některého z těch grázlů potkám neobejde se to pravděpodobně přátelským poplácáním po zádech.
Všem poctivým lidem v úctě Theogil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
wekslo
|
Post subject: Posted: 17:04 24. Oct 2007 |
|
|
*pod listeckem je pripichnut dopisni papir a na nem je uhlednym pismem napsano* Z duvodu toho, ze spolecnost Kvapolet s.r.d. s timto nemela co do cineni, Vas timto zadame o sdeleni jmena spolecnosti jez vzkaz dorucila a za jakou cenu. Dekujeme a doufame ve Vasi vstricnost v teto veci. Kvapolet s.r.d.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|