Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:57 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Zbroje a sila
PostPosted: 14:40 08. Mar 2010 
Nováček
 Profile

Vim, ze se to tu uz parkrat resilo (cetl jsem nejake stare topicy) a rozhodne nechci do toho nejak zasahovat, nicmene jsem narazil ve hre na nesrovnalost s tim, co je psano na webu, tak si jen chci overit, jak to vlastne je :)

Se silou 17 me to nechalo obleknout plnou platovou zbroj (podle webu chce silu 18), oproti polovicni platove zbroji jsem si nevsiml, ze by mi to dalo nejaky postih navic krome tech, ktere maji byt (vyssi sance na fail mystic kouzla, vyssi postih do dexterity hodu), pouze se mi o 1 zvedlo AC.

Podobne se mi podarilo s postavou se silou 12 obleci krouzkovou zbroj (podle webu chce silu 13) - tam jsem jiz pripadne postihy nezkousel..

Tedy.. prehlednul jsem neco, je to umysl ci nejaka chybka?

Edit: jeste bych doplnil, ze se silou 12 me to tezsi nez tu krouzkovou obleci nenechalo, stejne tak se silou 17 jsem nemohl vzit do rukou pavezu..

Last edited by Finmall on 13:53 09. Mar 2010, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Post subject: Re: Zbroje a sila
PostPosted: 16:45 08. Mar 2010 
Poutník
 Profile

No ano to já vím že ja se silou 12 mohu kroužkovou protože mám lvli hraničáře, a vím že pavezu mi zakazníci pod 18 nevezmou do ruky, to všechno sedí asi je to na webu špatně tak se opraví web a je to. :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]