|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
hrusi
|
Post subject: Re: Podivný quest? Posted: 09:56 13. Jul 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Darkvision má, ale pravdu. Jen bych byl trochu mírnější a před killem dal ještě napomenutí. Svědomití by to už nedělali a ty co by si nedali říct by si hold šli pokecat s ďáblem, nazdar. Vůbec bych se s nima nebavil. V prahvozdu to je celkem hit si tu rakshasu ovládnout a pak s ní projít celej prahvozd.
Je to jen můj názor, ale z GSka by měla vyhazovat jaká koliv akce, protože to nejde prohlídnout ani TSkem, a když vám pak nějakej mág kterej se bojí, aby náhodou nedostal do držky a je pořád zalezlej v Gsku, hází vám pod nohy nějaký posraný sumony, který stejně vyřídíme na dvě kola a dělá to jen aby nás otrávil a mohl si to tam vyrubat sám mě začínají s odpuštěním sr.... (ale tohle by se spíš šiklo to topicu o GSku)
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Podivný quest? Posted: 10:01 13. Jul 2010 |
|
|
Ale no tak pánové  Proč se zase dohadujete, dark a spol si honí egíčko? Ach. DM se omluvil, tomu všechny čest, to tu každý DM neumí. Hráči uznali že udělali taky chybu. Mimochodem hraje tu hodně hráčů, co mechanice tolik nerozumí. Učí se jak fungují kouzla až ve hře a tím pádem dle mě hrají pravé RP čaroděje.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Podivný quest? Posted: 10:05 13. Jul 2010 |
|
|
TO Scully: To mi rika nekdo, kdo tu smele buguje a pak jeste breci na forku? Sory man, chces mi rici, zes nevedel ze kdyz chces ovladnout npc ze tim na ni attackujes? A chces mi taky namluvit, zes nevedel ze utocna akce by te mela seksakra vyhodit z GS? Jak dlouho hrajes nwn? Myslis ze tehle tve snusce kecu uverim? To se asi pletes.
TO Scrappy: To co jsem popsal ve svem predchozim prispevku (mam na mysli to co se tyce vsech utoku na pc, npc, apod), jsou to nepsana fakta, ktera si dovolim rici funguji asi ve vsech Pvp oblastech. Pokad ti to nedojde, ze tim attackujes, v tom pripade se ti omlouvam, ale zda se, ze nejsi dost vyvunutej na hrani takovychto her. Protoze sory man, ale je to cista logika jen, kdyz se nad tim zamyslis, kor kdyz jak jsi rekl, hrajes nwn uz déle.
Ukazka logiky: a) Stoji proti sobe mag a bojovnik. Komunikuji spolu, vypada to ze asi dojde na bitku a mag se zacne jentak hned boostit, ale dal u toho komunikuji - moment kdy muze ihned bojovnik reagovat a srazit maga trebas (mag proste zacal souboj svym prvnim podpurnym kouzlem - pekna prasarna se boostit v rozhovoru). b) Mag vs NPC. Mag si jde takhle v invisu a vidi naky npc. Sesle na nej "dominate creature" (bo jak se to menuje) a npc zachyti, magovi spadne invis (svete div se, ale invis pada kdyz provedes utocnou akci). (U Gs je to stejne - ma spadnout kdzy provedes utocnou akci, to ze nepada, je bug a pouzivani toho stale dokola je bugerstvi) c) Je skupinka lidi a kecaj, mag tam prijde a vidi jak opodal v invisu stoji jinej mag o kterem skupinka nevi. Usmysli si, ze mu schodi naky boosty, aby nebyl tak moc pripravenej na skupinku (z dialogu a tak se da poznat, ze je chce zabit pak, jen co se dozvi dulezite informace). Inu tak mag na tamtoho hodi mordeik (utocna akce) a onen mag reaguje a prvniho hned zabije. (Situace kterou jsem zazil ja, kdyz jsem zacinal s nwn, ano byl jsem ten, co umrel, prisel jsem o dost penez a ponaucil se vse o utocnych akcich a tak dale).
Ps: To scruupy: Urcite to kouzlo nemate sesilat z Gs, na vas dva bych se asi ja osobne zameril, protoze mi prijde, ze vam to je putna. Ps. Z timestopu to taky nezkousejte - poruseni pravidel. To jen abyste vedeli (nevim zda jste si vsechny pravidla precetli, tak jen upozornuji)
EDIT: Radime ne nedelal, div se, ale i meteor jsem si natezil bez Gs.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 10:27 13. Jul 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Podivný quest? Posted: 10:23 13. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Mnoho povyku pro blbost. Darku ty máš moc proříznutý ústa a sekáš tu jen patky.Neříkej žes to nikdy taky nedělal protože ti ani když mi za to nohu uříznou nevěřím! Každej má právo začínat a každý dělá chyby za které se platí buď tak či onak.Nemyslím že je potřeba z dotyčných hráčů hned dělat bugery co to jen zneužívaj,ale stačí jednoduché vysvětlení. Ovšem souhlasím s Hrusim co se týče ovládání Raksh a že sem se jich naovládal kdysi hodně,ale měl jsem na to lvl a neměl potřebu něco zneužívat.
edit všem čáryfukům z povrchu: Když máte nasráno v gatích a neumíte z toho pitomýho GS vylízt,pak jděte do háje s povolávání potvor a otravováním hry jinejm hráčům co si hru užívají
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Podivný quest? Posted: 10:31 13. Jul 2010 |
|
|
|
Top |