|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:50 03. Aug 2010 |
|
|
Quote: Stačí mi kouknout v partě po hodině hry kde pořád stojíš a je mi to úplně jasný. Upozorňuju, že jsem si toho nevšimnul jako jedinej. Možná by bylo vhodný se podívat taky s kým tam stojím a nebo se tam přijít podívat. Už nebudu reagovat na tyhle výmysly a pomluvy. Jinak už mě v partě s tvýma postavama neuvidíš, nemusíš se bát. A já se zase nemusím být imploze pod nohy od mistra kleriků. Narozdíl od tebe pro fungování rodiny něco dělám. Quote: S tím nahraným časem bych dával bacha. Nevíš kolik mám na účtu postav. Říkej si co chceš. Já vím své.
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:51 03. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Roztrhejte si občanky... myslim, že by to časem řekl někdo jiný, ale asi by jste si tyhle spory měli jít vyřešit jinam, páč tohle je sekce pro hlášení chyb... možná když si to vyříkáte v sekci Chyby u hráčských postav, tak budou okolnosti shovívavější 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:51 03. Aug 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 15:57 03. Aug 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:03 03. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
de Aers wrote: Roztrhejte si občanky... *zakašle* Nemůžeš si roztrhat něco, co ti ještě nevydali... Ale vážně - neblbněte chlapi, je to "jen" hra...
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:14 03. Aug 2010 |
|
|
hrusi wrote: ... Možná by jsi mohl vědět, když hraješ klerika, že klerik takový kouzlo nemá. ... No ja myslel ze byla rec o techto kouzlech ne? Cituji: "Od toho, aby nám nedali ani imunitu na mysl nebo ochranu pred kouzlama." Opravte me pokad se pletu, ale zrovna klerik tato kouzla snad ma, nebo ne? Imka na mysl, imka na smrtici magii, srko (ochrana pred kouzly,magicka odolnost - kazdej tomu rika jinak), ochrana pred negativni energii apod. Ja tedy nevim, hral jsem pred lety jak Zenko, tak i melee klerika. A fakt bych dal ruce do vohne za to, ze tyhle kouzla oba moji klerici meli, dokonce i implozi...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:20 03. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
KaTo wrote: de Aers wrote: Roztrhejte si občanky... *zakašle* Nemůžeš si roztrhat něco, co ti ještě nevydali... Ale vážně - neblbněte chlapi, je to "jen" hra... Co já vim kolik jim je 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:26 03. Aug 2010 |
|
|
tyhle výlevy si nechte na PM, na forum to prosím netahejte. Nikdo není dokonalý. Už do toho nerejte, není každý den posvícení. Já se dnes znovu utvrdil v tom, že se máme co učit, ale nadávky a vyčítky si řekněte ve hře a nenuťe to ostatní číst. Topic byl založen za účelem poukázat na chybu NPC v lokaci, neboť kouzlí útočná kouzlav timestopu. Mě to dnes taky stálo hodně a neflejmuju abych do někoho rýpal.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:50 03. Aug 2010 |
|
|
Díky za vynášení informací o buildech podtemna. Klerik IMHO nemá na Thalii imku na mysl. Kouzlo "protection from evi/goodl" dává pouze bonus na vůli proti zvolenému přesvědčení.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 16:52 03. Aug 2010 |
|
|
Klerda má i rozjasnění  Jinak cheche víc NPC kouzlí v time stopu, divím se že si an to stěžujete až ted  A hádka krásná 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 17:03 03. Aug 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Klerda má i rozjasnění.... Hmmmm. Pravda. Díky.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 17:08 03. Aug 2010 |
|
|
Já Vám tam snad radši půjdu hrát znova čaroděje.  Ale čte se to dobře.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Orčí tesáky - Bhardrill Posted: 17:12 03. Aug 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
Sapal wrote: Já Vám tam snad radši půjdu hrát znova čaroděje.  Ale čte se to dobře. jo rozlouskni to tam! a ukaz jim jak se hraje za maga 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|