|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Firefox_
|
Post subject: Dominate monster Posted: 16:54 25. Jun 2010 |
|
|
Nefunguje délka trvání. Má být 3tahy + 1/level, ale pokaždý se to odpojí v jinou dobu po X minutách.
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 18:22 25. Jun 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: Nefunguje délka trvání. Má být 3tahy + 1/level, ale pokaždý se to odpojí v jinou dobu po X minutách. nevadí ne? Alespoň je sranda  ...To říkám, i přesto, že mě v nepřehledne situaci sejmula ovladnuta potvurka, ktera se akorat osvobodila z ovladnutí.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 19:38 25. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
bych to dal tak na 1/2 tak za lvl  podle mě je to až moc ultimátní kouzlo, ale napíši to rovnou..NEUPRAVOVAT 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 20:03 25. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja bych stahnul i trvani holdu na 1kolo/lvl
_________________ nwn
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 20:55 25. Jun 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Klidně ať to trvání je v tahach, ale ať to vyhazuje jako útočná akce z invisu. Přijde mi to totiž tak logický jako útočná akce proti cíly.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 20:56 25. Jun 2010 |
|
|
No ja nevim jak u vas ale me to treba z Gs vyhodi.
EDIT: Tedy pokad mluvime o tom kouzlu co je na 9.kruhu. (ájina mi dělala vždy problémy)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 20:58 25. Jun 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 20:57 25. Jun 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Jsme to dneska zkoušeli s inviskou a nevyhodilo to wiznu, co to sesílala.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 21:17 25. Jun 2010 |
|
|
Funguje to jak ma az na tu delku
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 22:23 25. Jun 2010 |
|
|
Déélka déélka, tak je to kouzlo na 9.kruhu, tak by to nějakou délku mít mělo, přeci jen to pomalu už kouzlí epic mágové že.  EDIT: To ze se delka mení, pokad to není nejak extremne je zpusobeno lagama na serveru. Podle me. I kdyz co je pojem extrem v tomto pripadu ze jo. Protoze cim dele kouzlo trva tim je vetsi sance ze za tu dobu clovek schyta vice lagu a tim padem to pak více kolísá.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 23:23 25. Jun 2010 |
|
|
No nevím, jestli ztráta délky kouzla třeba 9minut je z lagů. Přitom zbylá kouzla trvají normálně.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 11:40 26. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Naprosto nechapu, proc musi kazdy do kazdeho hlaseni chyby napsat, jak by ono kouzlo/vlastnost/cokoliv upravil. Je to hlaseni chyby a jeho cilem je upozornit na chybu, ktera ma byt opravena. Ne diskuzni krouzek o moznych upravach.
Takze pokud nekdo nema nic primo k chybe, tak se zdrzte komentaru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 12:51 04. Aug 2010 |
|
|
Nešlo by to tedy opravit na klasické 3tahy +1/level ?
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 18:13 14. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem narazil na problém s dominante - po ovládnutí příšery (konkrétně v prahvozdu bandita či pralesní troll...) se nechce zacílené osobě moc poslouchat, následuj, hlídej ano, ale útočit už ne, tím pádem se stává z ovládnuté potvory boxovací pytel... po vypuštění mezi potvorama a následného znovuovládnutí tak na 50% začne znovu bojovat, ne vždy. Toť vše k méme postřehu
Edit: stejné chování boxovacího pytle jsem si všiml u koboldů v podtemnu a celkově se mi to stává dost často, tím chci poukázat na to, že se nejedná jen o prahvozd
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Dominate monster Posted: 06:49 17. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Firefox_ wrote: Nešlo by to tedy opravit na klasické 3tahy +1/level ? ne nechce:)
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|