|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
EXITUS999
|
Post subject: Re: RP NPC Posted: 14:01 17. Sep 2010 |
|
|
Osobně mi to nelaguje (až na případy, když se třeba nahrává něco na server, hromadný lagy), ale občas se mi to na půl vteřiny sekne těsně předtim, než se mi na dohled objeví hráčská postava (ne NPC), stávalo se mi to i na AIONu, tak třeba když jsem měl potkat nepřátelskou frakci, seklo se mi to a já hodil hned neviditelnost, nepřítel mě pak neviděl.. Tady naštěstí můžu potkat jen drowy a tam je jedno jestli o nich vim nebo ne, je to RP a na ty se těšim 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nizké FPS/sekání hry Posted: 15:32 17. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
EXITUS999 wrote: ale občas se mi to na půl vteřiny sekne těsně předtim, než se mi na dohled objeví hráčská postava (ne NPC) Tohle je zpusobeno hlouposti NWN, kdy ti (asi kvuli kradeni) server posila cely obsah inventare postavy, kterou vidis. NPC nic moc nemaj, takze proto nedelaj problemy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nizké FPS/sekání hry Posted: 15:40 17. Sep 2010 |
|
|
Můžu poprosit někoho kdo má Win7, dvoujádro a 4GB ram a NWN mu šlape v pohodě (až na extrémy typu paladin mount) aby sem postnul jeho PC parametry a přiložil nwconfig.ini abych věděl jestli to je mým chybným nastavením nebo... já nevim  Díky
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Nizké FPS/sekání hry Posted: 17:07 17. Sep 2010 |
|
|
No tak tu to mas - ak ti to pomoze.  Code: [Version] Game=1.69 [OS] OS=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Result=2 Skip=0 [Processor] Type=Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Vendor=GenuineIntel NumCPUs=255 Speed=3005 Result=2 Skip=0 [RAM] RAM=4096 Result=2 Skip=0 [Video Card] Type=RDPDD Chained DD VRAM=4096 Desktop Resolution=1680x1050 Desktop Color Depth=32 Result=2 Skip=0 [Open GL] OpenGL Installed=1 OpenGL Version=2.1.9026 ATI Driver=6.14.10.9026 nVidia Driver= Result=2 Skip=0 [Direct X] DirectX Installed=1 DirectX Version=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904) DirectX Build=4.09.00.0904 Result=2 Skip=0 [Misc] Last Run=22.11.2009 18:51:15 Scanning=0 [Registry] Location=D:\Games\Neverwinter Nights\ Path=D:\Games\Neverwinter Nights\ Flavour=Retail InstallType=2 LastInstalledVersion=3 Latest Installed XP=2 Latest Installed XP Name=Neverwinter Nights Platinum Edition StartMenu=Neverwinter Nights Platinum Edition
Language=0 Version=1.69 [EXE Versions] Main=8109 Server=8109 Toolset=1.3.36.4 Updater=1.24 Config=2.0.3.6 Launcher=1.0.6.4 HakPak=1.0.2.0 [Drive Info] C:\ [FIXED]=559592988 K Free D:\ [FIXED]=419570752 K Free E:\ [CD ROM]=(Unknown) F:\ [FIXED]=854565056 K Free G:\ [CD ROM]=(Unknown) H:\ [CD ROM]=(Unknown) Code: [Sound Options] DisableSound=0 Music Volume=0.75 Voice Volume=0.75 SoundFX Volume=1.00 3D Provider=DirectSound3D 7+ Software - Pan and Volume Environment Effects=0 Speaker Type=4 2D3D Bias=1.60 Number 2D Voices=16 Number 3D Voices=16 [Display Options] FullScreen=1 Width=1680 Height=1050 BitsPerPixels=32 RefreshRate=60 TexturePack=3 SafeMovie=0 UseLargeFont=0 [Video Options] NumDynamicLights=8 Enable HardwareMouse=1 AntiAliasing Mode=4 Enable VSync=0 ShinyWater=0 NumShadowCastingLights=1 EnableVisualEffectsHigh=1 Enable Truform=0 Enable AnisotropicFiltering=0 CreatureWindSetting=2 EnableGrass=1 EnableFastGrass=0 EnableEnvironmentShadows=1 VideoQualitySetting=2 CreatureShadowDetail=2 EnableSkyboxes=1 Grass Far Render Distance=900.0 Enable TextureAnimations=1 Enable CreatureEnvironmentMapping=1 Gamma=1.000000 [Alias] HD0=.\ CD0=.\ OVERRIDE=.\override TEMP=.\temp MODULES=.\modules LOGS=.\logs LOCALVAULT=.\localvault DMVAULT=.\dmvault SERVERVAULT=.\servervault TEMPCLIENT=.\tempclient SAVES=.\saves CURRENTGAME=.\currentgame HAK=.\hak PATCH=.\patch NWMFiles=.\nwm AMBIENT=.\ambient MOVIES=.\movies MUSIC=.\music [Config] NWLoaderDisplayTime=3 FirstRun=0 Connection=0
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nizké FPS/sekání hry Posted: 10:53 19. Sep 2010 |
|
|
Tak jsem si s tim pohrál.... výsledek: když kliknu na zem, tak není ten ukazatel zelenej ale je bílej a taky se mi zdá že se mi to seká víc, ale video nastaveni mam stejny jako predtim 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|