|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 17:11 08. Nov 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
třeba Rerithien Gweth alias Rafael vydělala statisíce na kreslení obrázků. A na ty obrázky se můžeš kouknout tady: viewtopic.php?f=119&t=3757Stačí vymyslet činnost co třeba potěší jiné a bude to fajn a udělat si jméno a ono to pak pude.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 17:48 08. Nov 2010 |
|
|
Molly23 wrote: třeba Rerithien Gweth alias Rafael vydělala statisíce na kreslení obrázků. A na ty obrázky se můžeš kouknout tady: viewtopic.php?f=119&t=3757Stačí vymyslet činnost co třeba potěší jiné a bude to fajn a udělat si jméno a ono to pak pude. Hehe, jsem rád, že jsi to tu zmínil(a). Já na tuhle výstavku ještě nenarazil a teď mě skvěle pobavila, některé dílka nemají chybu. P.S.: hraje ještě? Ingac by pro ní mohl mít v budoucnu nějakou prácičku 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 17:51 08. Nov 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Woxa wrote: Molly23 wrote: třeba Rerithien Gweth alias Rafael vydělala statisíce na kreslení obrázků. A na ty obrázky se můžeš kouknout tady: viewtopic.php?f=119&t=3757Stačí vymyslet činnost co třeba potěší jiné a bude to fajn a udělat si jméno a ono to pak pude. Hehe, jsem rád, že jsi to tu zmínil(a). Já na tuhle výstavku ještě nenarazil a teď mě skvěle pobavila, některé dílka nemají chybu. P.S.: hraje ještě? Ingac by pro ní mohl mít v budoucnu nějakou prácičku  Rafael hraje, ale na jiném acc s jinou postavou  . Je to kamarád, a jistě rád něco splichtí... jen ta postava je pěkná potvora a je neskutečně nafrněná a je zvyklá na veliký honrář tak bacha!  Nejdražší obraz nakreslila za 100k.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: PLECHthálie Posted: 18:18 08. Nov 2010 |
|
|
To je hezké. Každý napíše příspěvek o tom, co jsem tím "asi" myslela. Tak dovolte, abych mluvila sama za sebe.
Samozřejmě, že s plechovkou můžete taky rpit. Já jsem začala hrát zaklínačku čistě kvůli charakteru, proto, že mě baví prostě hrát takovou postavu, která vyžaduje charismu a ne sílu. Kdo zná Tam ví co tím myslím. Nevím, proč si to hned někdo bere osobně s tím, že je dobrý jenom zaklínač. Jistě, že je to blbost. Když se vám dobře hraje s plechovkou, hrajte plechovku/zloděje/barda/druida, cokoli. Taky jsem zažila rpení při výpravě, kecy s trpaslíky, to všechno za plechovku. Ale hold mě baví víc Tam, to je celá věda.
Woxa to z vás trefil asi nejlépe. Hlavně ať tady polovina neříká, že mi vadí bojovníci, a že nemám pravdu a nevím co, když to vůbec nebyl význam té věty.
Jsem ráda, že jste mi trochu řekli jak to vypadá s tím rp vyděláváním. Pořád tu nejsem nijak dlouho a pár tipů se hodí. Nakonec, jsem tu ikdyž je to tak jak to je, přežiju, když to zůstane při starém. Čí je to chyba (ať už moje jak říkáte nebo někoho jiného) jsem tady nepřišla zjišťovat, jenom prostě říkám svůj názor a jak to vidím já, to je celé a od toho myslím fórum a hlavně flame je. Buď se nad tím zamyslete nebo to hoďte na mě a nechte to být, jak je libo. Já se z toho tady určitě nezblázním.
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|