|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Harwey
|
Post subject: Zlodějovy dotazy Posted: 17:20 08. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, jsem tu poměrně nově a chci se zeptat jak to je se zlodějem. Musím říci, že jsem prošel hlavní města na které se dá dostat lodí, nebo i pěšky na nížších lvl. Nicméně, propadám pocitu, že kradené zboží se tu nedá nikde prodat. Je to možná moje chyba, jelikož jsem na nikoho třeba nenarazil... Ale... I v rp pochybuji, že by každý obchodník poznal kradené zboží, zvláště pokud vypadá naprosto normálně... Děkuji za Informaci(nechci vědět kde, chci zvědět zda ano) . Další věc se týká lokací, třeba v budovách.... Všechny budovy na které jsem narazil, bez ohledu jestli je v nich nějaká místnost udělaná či ne, nejdou v případě zamčení odemknout zlodějovou schopností. Je to trochu smutné, protože tím se zlodějova schopnost degraduje na pouhé truhly, na které se nemá obvykle jako nízký lvl šanci dostat. Tak děkuji za info. Nicméně propadám s tímto pocitu, že tento server je udělaný pouze pro "slušné" postavy a pokud by někdo chtěl dělat zloděje tak jenom aby byl v partě někdo, kdo umí vybírat truhly a odstraňovat pasti. Ale to dělá jenom část zlodějů, někteří se třeba nehnou z města a to pak bohužel nejde úplně rozvinout jeho schopnosti a jde to šeredně pomalu. Ps: nerozumím tak docela tomu, proč se nesmí krást předměty obchodníkům... Jestli by to dělalo chyby v systému, tak snad, ale stejně... Obchodníci vydělávají peníze aby je zloděj ukradl, ne? Tak děkuji za případné odpovědi, jsem tu vážně nový a nemám koho kdo by mi to objasnil...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 17:27 08. Aug 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hhh mno hele řeknu ti jednp taky mam zlodějku ..ale ona neni zlodějka je spíše vražedkyně občas , ale taky něco ukradne..a de to třeba prodat Cenzura by Kucik [b]..ale musíš počkat až tam bude DM tod moje rada..jinak s oastatním dá se říct taky souhalsim
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 17:30 08. Aug 2008 |
|
|
No co sa tyka predaja ukradnutych predmetov, tak to neviem ako natom su ktory obchodnici, ale pamatam si, ze boli urcity obchodnici ktorim take veci predavat isli.
Co sa tyka odomykania, tak to co ma zlodej dokazat odomknut to odomknut dokaze, co odomknut nema resp. za tymi dverami nic nie je tak to neodomkne, pretoze to nema ani zmysel odomykat. Pokial chces za kazdymi dverami v meste nieco najst, no to by musel niekto najskor udelat lokacie aby tam nieco bolo.
To ze se tu daji hrat len slusne postavy? No tak to pokial viem nie je pravda absolutne, myslim, ze zlodeji a "neslusne" postavy tu maju hodne dobre zazemie.
Krast predmety obchodnikum? Tak to je trosku nemozne vzhladom k ekonomike, ktora by sa tym uplne rozhodila. Ceny veci v obchodoch su nastavene z urciteho dovodu a ked by to dokazal ukradnut ktokolvek a rozdavat len tak hracom, tak by to nemalo zmysel. Proste velka moznost zneuzitia.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 17:31 08. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zamčené dveře nejdou odemknout ze dvou důvodů: 1. Nic za nimi není. 2. Jsou to soukromé domy a v tom případě je nutný unikátní klíč - ze systémového hlediska to není možné. I kdyby to možné bylo, nejspíš by se to nezavádělo. Online svět funguje trochu jinak než realita a bylo by příliš snadné takové domy vykrádat.
Obchodníkům nejde krást věci opět proto, že by to bylo příliš snadno zneužitelné a taky proto, že postava obchodníka a obchod jsou dva rozdílné objekty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Harwey
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 17:52 08. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chápu a sdílím vaše obavy o zneužití, nicméně přijde mi tu zloděj trochu osekaný (nic nevytýkám, chápu proč to tak je). A co má chlapec dělat? Do lesa nemůže, ikdyby ho to tam z neznámého důvodu táhlo, hned ho něco zabije. Samotné protloukání po městě ztrácí z důvodů neprodejnosti kradeného zboží taky své kouzlo. Pokud nenarazí na partu, má smůlu. A parta nepřijme(pokud by už narazil) někoho, kdo je celý v černém a má v rukou dvě dýky(nikdo rozumný by to neudělal). Jasné, trochu přeháním, ale tenhle dojem to ve mně budí.
|
|
Top |
|
Harwey
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 17:56 08. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
ps: okrádat hráče je sice fajn, ale zase to padá z důvodů neprodejnosti zboží....
|
|
Top |
|
Mortenten
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 18:42 08. Aug 2008 |
|
|
Harwey wrote: ps: okrádat hráče je sice fajn, ale zase to padá z důvodů neprodejnosti zboží.... No jak pro koho je to fajn. Zda se mi, ze je trochu zvlastni, aby zlodej dokazal obrat postavu o hlavni zbran, stit a vsechno zlato zaroven, ale to je asi na dlouhou debatu a nema cenu to pitvat.  Zda se mi ze kradeni je v nwn krapet nedotazene.
_________________ Kaenar Drago - věčně hladovej Drak Azzakar - rohatej s ocasem
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 18:52 08. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Je nedotažené a to proto že ukradne tu zbran a štít co má bojovník třeba za pasem nebo a zádech.. tohle je spíš nedotažený a nepřijde mi to jako věc podle ktaré by se to dalo porovnávat.. jinak když neumíš hrát zloděje tak to nesváděj na svět *rejp*  .. Thalie není jenom dobrej svět, kdyby tě chytli drowové tak pochopíš  .. o vykradatelnejch domech už se tady mluvilo ale sou ted dost důležitější věci na práci.. Vykrádat obchody taky de ale spíš za přítomnosti DM, taky je tady společnost určitejch lidí ale to nenajdeš na foru 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:04 08. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Harwey wrote: Chápu a sdílím vaše obavy o zneužití, nicméně přijde mi tu zloděj trochu osekaný (nic nevytýkám, chápu proč to tak je). A co má chlapec dělat? Do lesa nemůže, ikdyby ho to tam z neznámého důvodu táhlo, hned ho něco zabije. Samotné protloukání po městě ztrácí z důvodů neprodejnosti kradeného zboží taky své kouzlo. Pokud nenarazí na partu, má smůlu. A parta nepřijme(pokud by už narazil) někoho, kdo je celý v černém a má v rukou dvě dýky(nikdo rozumný by to neudělal). Jasné, trochu přeháním, ale tenhle dojem to ve mně budí. no je tady plno moznosti.. existuje dost NPC, ktere ti pri rozhovoru "nabidnou praci" At uz se jedna o nasbirani bylinek, nalezeni surovin pro alchymistu, sehnani kuzi, nalezeni cenne trofeje, ci obycejne posty. Jen je treba nekdy hledat. (vetsinou prave ve meste  ) Jinak sam sem hral zlodeje a je to tak, ze ze zacatku je to tezke, ale po prvnich (3?) urovnich uz odemknes dost veci, co jini valecnici rozmlacuji (a tim prichazeji o cast pkladu )a oni te radi ve sve parte privitaji. To ze mas cerne obleceni a dve dyky.. kdo ti brani se prevlect do neceho mene napadneho ?? Zase te treba muze casem kontaktovat urcita organizace, jestli se budes pohybovat dosti v cernem *poprozrazeni teto informace bylo nalezeno telo mluvciho svleceno a pomoceno u jednoho z kanalu a proto uz dal drzelo pusu*
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:06 08. Aug 2008 |
|
|
Harwey wrote: A parta nepřijme(pokud by už narazil) někoho, kdo je celý v černém a má v rukou dvě dýky(nikdo rozumný by to neudělal). Jasné, trochu přeháním, ale tenhle dojem to ve mně budí. Chapu, ze tohle jsi trochu pribarvil.  Ale zlodej je hlavne o pretvarovani, pokud davas na prvni pohled najevo ze jsi zlodej a chces vsechny obrat, tak potom mas v parte smulu. O zlodeje je nahodou celkem zajem, protoze se vyzna ve spouste veci. Jen nesmis budit dojem, ze jsi pro cleny party nebezpecny, ikdyz to ve skutecnosti nemusi byt pravda.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:31 08. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky sem hrával zloděje, s nomisem sem patřili.... do klubu přátel pečeného chleba *oklepe se a rozhlíží se s hrůzou v očích kolem* .. můžeš nosit víc hadrů, převlek na oko a dělat stopaře a "pracovní převlek" .. i když sem hrával svýho zloděje dýl tak sem nosil černou pořád, byla sranda vidět jak se mě všichni vyhejbaly  ale vždycky sem to okecal že ta zbroj je z černého medvěda tak je logicky černá  Jinak myslim že někde sou obchodníci co kupujou kradené zboží.. jen nejsou v Karathe na trhu  , teda doufám.. na povrchu sem moc nehrál
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:33 08. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Harwey wrote: ... Hele zlodeje - a ne zrovna kladasy - tu hraju dele nez rok a opravdu to neni takova tragedie, jak pises. Ve skutecnosti se co chvili objevi nekdo, kdo zacne prohlasovat, ze zrovna to jeho povolani je strasne oklesteny a nehratelny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:39 08. Aug 2008 |
|
|
Tak tak, ono je tazsie hladat si cesticky v hre, ako napisat na forum, ze je to nehratelne, po par pokusoch. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 19:43 08. Aug 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ale aspon rec nestoji.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Zlodějovy dotazy Posted: 22:45 10. Aug 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
od wipu hledam npc postavu jez by (bez asistence dm) vykupovala kradeny predmety, zatim marne. clen zlodejsky gildy
_________________ nwn
|
|
Top |
|