|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: nestabilita servru Posted: 19:09 08. Mar 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Na tomto servru hraju opravdu jen krátce, ale kvuli nestabilitě servru, častým lagám a pádům odchází kamarád a já se mu ani tak moc nedivím....vím že se to asi pořád řeší a že tento problém nespí. nemůže to být nějakým špatným respawnem NPC? Nebo tím, že je NPC ve městech a osadách velké (zbytečné) množství? A co to nové město? Nedělá to ono? Thalie se mi zatím dost líbí (až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" aj.), ovšem ta nestabilita mi opravdu dost vadí. 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 19:33 08. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vzhledem k tomu, ze u jsme prosli snad vsechny mozny eventuality, tak me fakt napada jenom ta chyba hardwaru. Jaara rikal, ze otestuje pameti - nevim kdy se tak stane  Dalsi moznost je nainstalovat docasne jinej stroj a zkusit bezet na nem, co to bude delat. Doma mam starej pomalej komp, na kterym mi bezi testovaci server a zatim se mi ho jeste nikdy nepodarilo shodit, z cehoz usuzuju, ze chyba bude fakt mozna jinde nez v modulu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:16 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
černý vlk wrote: až na pár hoodně ujetých nápadů typu "krejčovina závislá na moudrosti" ( no to je tim, ze kazde remeslo byt na necem zavilse byt musi, a bohuzel to vyslo takhle. moudorst proste byla plonkovni...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:21 09. Mar 2009 |
|
|
přiznám se, že přiřazovat něco na základě "plonkovosti" mi přijde faakt huustý wisdom jako moudrost aporozumění s tím opravdu nemá co dělat a typicky pro krejčovinu by to měla být čistá obratnost..... z hlediska moudrosti jako hlubšího porozumění by měla pomáhat prakticky ve všech oborech... anebo jim naopak bránit poznáním, že je to pro celkový chod vesmíru vlastně zbytečné 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:23 09. Mar 2009 |
|
|
Nechápu smysl, proč by měla bejt moudrost kdekoliv prostě proto, že zbyla. Krejčovinu bych stavěl na inteligenci a obratnosti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 15:36 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
dete do prd** se o tom dlouho debatovalo a nikdo se nemel ani k navrhu. Ja sem ho udelal, probral se a ted se menit nebude a basta.
btw: tak si to zkuste usporadat sami, mate XX remesel a 6 vlastnosti.. jen si to zkuste.. stejne se objevi nekdo, kdo vam do teho rypne..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:39 09. Mar 2009 |
|
|
já se musim zastat Nomise... mam taky pocit že se to odhlasovalo tak, aby každý řemeslo bylo postavený na jedný vlastnosti a aby se ty vlastnosti neopakovaly
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:43 09. Mar 2009 |
|
|
Mno v tom případě jste mě asi přehlasovali. Já mám paměť dost děravou, ale nesouhlasim s tím Zpátky k tématu: Otestuje jaara ty paměti? Co když na nic nepřijde? Nezapůjčil by někdo použitelnej testovací stroj?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:44 09. Mar 2009 |
|
|
Neřešte zase zbytečný kokotiny. Prostě musí bejt využitá každá vlastnost...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
--Bragner--
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:45 09. Mar 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Nechápu smysl, proč by měla bejt moudrost kdekoliv prostě proto, že zbyla. A ty co jedou build přes moudrost, tak se pak budou vztekat že tu nemaj své řemeslo v kterém by mohli být lepší. Asi tak.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 16:49 09. Mar 2009 |
|
|
Mno a? Tak ať dělaj s moudrostí moudrý starce a prodávaj životní zkušenosti a nedrtěj tkalcovskej stav. Tohle ,,každej musí dostat něco" a podobné Marxistické ideje mě moc neberou. Všechno má svý pro a proti, tak ať je život pestrej.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 17:51 09. Mar 2009 |
|
|
Už to zase spadlo  (
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 17:53 09. Mar 2009 |
|
|
kucik wrote: Mno a? Tak ať dělaj s moudrostí moudrý starce a prodávaj životní zkušenosti a nedrtěj tkalcovskej stav. Tohle ,,každej musí dostat něco" a podobné Marxistické ideje mě moc neberou. Všechno má svý pro a proti, tak ať je život pestrej. Sice klerik jako krejčí mi nepřipadá zrovna nejlepší varianta, ale co bys klerikům navrhoval za řemeslo - mám dojem, že se naučej všecko dobře
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 18:47 09. Mar 2009 |
|
|
Rejty wrote: Neřešte zase zbytečný kokotiny. Prostě musí bejt využitá každá vlastnost... plne stebou suhlasim 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: nestabilita servru Posted: 18:57 09. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jenom se taky zastanu Nomise že se o tom debatovalo a dopadlo to takhle.. Neřešme ale zbytečnosti a konečně dojedte do serverovny nakopnout tu bednu at šlape 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|