|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Skrytí expů Posted: 15:17 30. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jen tak pro zajímavost. Člověk by neviděl, kolik má xp z jaký potvory, kolik mu zbejvá do levelu, kolik ztratil smrtí. Ta nejistota, jestli má smysl zabíjet tyhle potvory, když nevim, jestli za ně něco mám. Nebyla by to dobrá sranda? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:18 30. Apr 2009 |
|
|
Tohle sme tu uz mali, moc to neuspelo, ale inac by som bol totalne za.  Xp su zbytocna OOC vec, ktora odlakava od hry.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:20 30. Apr 2009 |
|
|
Je to anonymní hlasování ?
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:20 30. Apr 2009 |
|
|
Jasně že je. Ale já jsem zvědavej, co se kolem toho strhne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:22 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Nebyla by to dobrá sranda?  Jak by se pak ale technicky osetrovalo videni xpu pri: - kdyby si clovek "exportnul " postavu pryc - kdyz se loguje na server Kdyby se to takhel opravdu osetrilo, tak by to slo. ALe podle me moc muziky za malo pozitiv. jeslti by se nevychytali veci vyse, toz by kazdej jak idiot furt logoval/odlogoval a spis by to vedlo k chaozu, nez k nejakemu prinosu.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:25 30. Apr 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
jsem jdnoznačně pro! fakt by to byla sranda, i přes to že by mi to celkem ztížilo život hráče...
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:26 30. Apr 2009 |
|
|
Pokud by to bylo takhle skryte hned od zacatku, tak bych to bral, ale ted, kdyz uz ma spousta lidi Thalii probehanou, a znaji ji jak svoje boty(obrazne receno) tak myslim ze je to zbytecny.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:28 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Sem pro, kazdy zlo je pro neco dobry...dostaneme za to taky neco uzitecnyho jako kompenzaci? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:29 30. Apr 2009 |
|
|
Jo...dam ti zmrzku, ale musis si po nu prist. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:30 30. Apr 2009 |
|
|
Na tohle bych dojel, protože by mi přišlo zábavný běhat do lokací kde kydlim boba půl hodiny a mám z něj prd expů a nevěděl bych o tom, viz. lední medvěd...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:34 30. Apr 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Jak by se pak ale technicky osetrovalo videni xpu pri: - kdyby si clovek "exportnul " postavu pryc - kdyz se loguje na server
Kdyby se to takhel opravdu osetrilo, tak by to slo. ALe podle me moc muziky za malo pozitiv. jeslti by se nevychytali veci vyse, toz by kazdej jak idiot furt logoval/odlogoval a spis by to vedlo k chaozu, nez k nejakemu prinosu. Jednoduše. XP budeš ukládat do databáze na ne na postavu. Na postavu je přihodíš jen při přestupu na další level. Exportuješ postavu - nevíš nic. Login - to samý A přitom se jedná o pár řádků kódu. XP se přidělujou všeho všudy jen na dvou místech.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:44 30. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: Jo...dam ti zmrzku, ale musis si po nu prist.  dobre na srazu se pripomenu!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 15:59 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kucik wrote: Jednoduše. XP budeš ukládat do databáze na ne na postavu. Na postavu je přihodíš až při přestupu na další level
A přitom se jedná o pár řádků kódu. XP se přidělujou všeho všudy jen na dvou místech. hm, to je fakt. Zase sem videl vse moc slozite V takovem pripade by se mi to moc libilo. Pad serveru to prezije, toz proc ne. Ale chtleo by se to tam dat spolu s tou celkovou koncepci pridelovani xpu a Lootu (viz WB forum). kazdopadne by si pak clovek prestupu na dalsi uroven hodne cenil. Lvl up by prisel jako rana z nebe.. a ubralo by to umornemu zjisteni v podsveti, jak dlouho sem creepil zbytecne. By se to ale muselo nejak osetrit, aby to primo "svitilo" z webu, protoze jinak to kazdeho vystrasi, ze nic nedostava.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:01 30. Apr 2009 |
|
|
...tak ta dakujem, zase nic neviem...
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Skrytí expů Posted: 16:04 30. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ti jebe?  Bylo by to ale zajímavý.. expit něco a nevědět, kolik za to mám
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|