|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Naldrard
|
Post subject: Masters of Rock 2011 Posted: 15:05 01. Jun 2011 |
|
|
Tak, děti. Již se blíží čas MoRové rány, nejdůležitějšího svátku roku. Do Plzně na víkend na Metalfest si umí zajet každá cvičená opička. Teprve na MoRu se ukáže, kdo má funkční játra a zvládne pořádnou akci. Které notorické máničky tedy jedou? 
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 15:54 01. Jun 2011 |
|
|
Cheche já jedu  Ale nejsem mánička a ani nechlastám. Takže se vymykám z tvého popisu. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 15:55 01. Jun 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Cheche já jedu  Ale nejsem mánička a ani nechlastám. Takže se vymykám z tvého popisu.  A co tam teda jedeš dělat? 
_________________ Alaunavin - Mrtvá, malá, nevinná chudinka Kael - Zlý, homosexuální, pedofilní bard s božským hlasem. Říkejte mu Božský Kája
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 16:08 01. Jun 2011 |
|
|
Noo třeba poslechnout si hudbu? K tomu se nemusím ožírat ne? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 16:10 01. Jun 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Noo třeba poslechnout si hudbu? K tomu se nemusím ožírat ne?  Počkej... abstinent na metalovém festivalu? Ty jsi nějaký divný člověk... nejsi ty slovák?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 16:12 01. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Naldrard wrote: Počkej... abstinent na metalovém festivalu? Ty jsi nějaký divný člověk... nejsi ty slovák? To svejm játrům hodně fandíš, když si dovolíš tohle říct 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Naldrard
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 16:17 01. Jun 2011 |
|
|
kucik wrote: To svejm játrům hodně fandíš, když si dovolíš tohle říct  Tak aspoň jedno nebo dvě piva zvládnu! 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 17:11 01. Jun 2011 |
|
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 17:20 01. Jun 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
hmmm tak metalfest jsem letos vzdal (nic moc me nelakalo) ale MoR vypada docela dobře...musim zjistit od mladé co mám v té době...
|
Krata
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 22:18 01. Jun 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Amon Amarth na MoRu?! no to mě hodně lááká!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 22:24 01. Jun 2011 |
|
|
Krata wrote: Amon Amarth na MoRu?! no to mě hodně lááká! Na co si přišel kde? Tam nejsou tenhle rok, ikdyž sem v to tajně doufal. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 22:26 01. Jun 2011 |
|
|
http://www.mastersofrock.cz/www/index.php ??? ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011 - ZLÍN, sportovní hala Euronics, přivítá v sobotu 26. 11. prvoligový deathmetalový bengál ze Švédska, kapelu AMON AMARTH,
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 22:27 01. Jun 2011 |
|
|
jo teda až na zimu, nějak sem unavenej z práce a teprve ted sem si pořádně přečetl to datum 
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 00:51 02. Jun 2011 |
|
|
Jestli najdu někoho s kym jet tak bych asi zajel:) posledně sem to nějak vynechal.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Masters of Rock 2011 Posted: 06:23 02. Jun 2011 |
|
|
Krata wrote: http://www.mastersofrock.cz/www/index.php ???
ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2011 - ZLÍN, sportovní hala Euronics, přivítá v sobotu 26. 11. prvoligový deathmetalový bengál ze Švédska, kapelu AMON AMARTH, A jo super, tak to můžu rovnou koupit lístky aj na zimní 
|
|
Top |
|