|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
halfox
|
Post subject: Par dotazu novacka Posted: 18:37 08. Sep 2011 |
|
|
Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy?
_________________ Nien al Amordien - šedá karathská myš.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:39 08. Sep 2011 |
|
|
halfox wrote: Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy? Expy mají všechny rasy stejné, tedy časové. Ostatní expy z lovu jsou o lvl, ne o rasách. Nejvíc hráčů bývá v Ivory v hospodě (v IC noci) a přes den v Karatě, hospoda, dílny. A nebo si počkej před severní branou taktéž v Karatě.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:40 08. Sep 2011 |
|
|
Klasika jsou hospoda v ivory, hospoda v karathě a dílny v karathě. Xp a tak jsou nějak přerozdělený, ale to si nepamatuju a najdeš to na stránkách.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:41 08. Sep 2011 |
|
|
Braenn wrote: halfox wrote: Zajímalo by mne, kde se na thalii soustredi nejvice dobrodruhu a jestli jsou tu nějak rozlišeny příděly expů pro různé rasy? Expy mají všechny rasy stejné, tedy časové. Ostatní expy z lovu jsou o lvl, ne o rasách. Nejvíc hráčů bývá v Ivory v hospodě (v IC noci) a přes den v Karatě, hospoda, dílny. A nebo si počkej před severní branou taktéž v Karatě. Sem myslel že ty spešl rasy maj ty xp nějak upravený ne? Drowové, ty ruzný druhy pulorků atp... ?
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:43 08. Sep 2011 |
|
|
Thuereg wrote: Sem myslel že ty spešl rasy maj ty xp nějak upravený ne? Drowové, ty ruzný druhy pulorků atp... ? Za drowa jsem hrála, je to déle, a měl je stejný. Tak teď nevím.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:45 08. Sep 2011 |
|
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:01 08. Sep 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
On má na mysli ECL  To se týká NPC, ne časovek
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:47 08. Sep 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Derken- wrote: On má na mysli ECL  To se týká NPC, ne časovek Za předpokladu, že je již ecl nastavene, jak se na webu pise.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:20 08. Sep 2011 |
|
|
Díky všem za rady, prozatím jsem si vybral Ivory a hned jsem tam pár hráčů potkal. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:37 09. Sep 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zindo wrote: Derken- wrote: On má na mysli ECL  To se týká NPC, ne časovek Za předpokladu, že je již ecl nastavene, jak se na webu pise. A jak jinak by mělo být nastavené?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:35 12. Sep 2011 |
|
|
Dotaz kdyz ma elf v zakladu bonusy a postihy +2 obratnost -2 odolnost a ja si k nemu vezmu subrasu, bude mít postihy a bonusy do vlastnosti zakladni + subrasa nebo jen ty co ma subrasa?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:38 12. Sep 2011 |
|
|
Bude mít rasové (za elfa) a k tomu ještě navíc za subrasu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
halfox
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:37 13. Sep 2011 |
|
|
a jak si upravím popisek postavy?  Někde jsem to četl, ale už jsem zapoměl kde a teď to nemůžu najít.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:41 13. Sep 2011 |
|
|
Pomocí chatových příkazů. Konkrétně /pc desc.. Kompletní nápovědu příkazů dostaneš, když napíšeš /pc ?
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:51 22. Sep 2011 |
|
|
Napíšu to sem, nechce se mi zakládat kvůli tomu nový topic. Rád bych věděl, jestli je možné na Thalii někde sehnat vrhací lahvičky s kyselinou a ohněm, náhodou sem na to narazil v singlu.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|