|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
MukYanJong
|
Post subject: Je RoF teplouš? Posted: 22:01 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
pojďme, plnohodnoná konverzace
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:02 21. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: pojďme, plnohodnoná konverzace Myslím že není. Ale nejsem si jist u sebe? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:03 21. Dec 2011 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:04 21. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
RoF je asi takovej teplouš, jako ty nejsi debil.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
|
|
de Aers wrote: RoF je asi takovej teplouš, jako ty nejsi debil. *drbe se na hlavě a přemýšlí*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kokosak
|
|
|
Nojo, lidi co používají homofobní nadávky většinou mají problém s vlastní sexualitou. A/nebo jsou to malá děcka Za sebe sem hodně zvědavej, co nám tu ten pán ještě zajímavého řekne, než se stačí procesně zpracovat zásilka tropického ovoce.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:06 21. Dec 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: de Aers wrote: RoF je asi takovej teplouš, jako ty nejsi debil. *drbe se na hlavě a přemýšlí* Těžký viď  No nic. Prostě že RoF teplej není za to on je debil  )
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:07 21. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tendle by mohl být dobrej subjekt pro DG na ty jeho výzkumy  Myslím že lepší jak dvojice paladinové x Nalk 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:08 21. Dec 2011 |
|
|
de Aers wrote: -darkvision- wrote: de Aers wrote: RoF je asi takovej teplouš, jako ty nejsi debil. *drbe se na hlavě a přemýšlí* Těžký viď  No nic. Prostě že RoF teplej není za to on je debil  ) Good *dává palec nahoru* .. víš jak těžkej den, bych to asi dnes nepochopil *pak se podívá na Aersův sváděcí pohled* Hele nech toho. *máchne rukou* Ps. Nezdá se Vám, že se ta alchymie dnes expí nějak rychle? (není rejp, normoš dotaz)
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:10 21. Dec 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:11 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
všichni jste tady sráči, co si musí něco kompenzovat na druhých, hlavně DM a především ty Desmonde.. a ty kokosáku víš hovno o sexualitě, ale tak jako sorry, ale tobě bych ho tam nefókl ani za hovno kamaráde a nějaký řeči "na úrovni" mě opravdu trhaj prdel
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:11 21. Dec 2011 |
|
|
Hele, asi bych potřeboval lehce teple přihřát, je mi tu doma strááášnáá zima. 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:12 21. Dec 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
BUM a náhle na foru plno lidí 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:13 21. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Řekl bych že někomu tvý mentality řeči na úrovni spíš narovnávaj (pokud to jde víc) mozkový závity 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:16 21. Dec 2011 |
|
|
Mno tento topic myslím má svoju jednoznačnú odpoveď  ale nakoľko všetci veľmi dobre vedia, aký mám názor, tak ani nebudem odpovedať ... to Aers: XD ty si to doplieto, vlastne si povedal: buďto je ROF teplý a MukYangYong je debil ... alebo: ROF nie je teplý a MukYO nie je debil XDDD to Derken: chceš kávu? 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|