Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:14 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Připojení
PostPosted: 00:36 30. Jan 2013 
Nováček
 Profile

Ahoj, nevím jestli jsem špatně nehledal, ale nejde mi se k vám připojit. Vše jsem postahoval (NWN Plat. mám svoje :), nakopíroval, cdkey vygeneroval a ve hře když zadám server tak mi ho to nalezne, alepo chvíli se napíše time out a spojení přerušeno. Nevíte čím by to mohlo být? Nemůže dělat problém,že jsem zkoušel i kandelabrii?

Reply with quote  

Post subject: Re: Připojení
PostPosted: 00:40 30. Jan 2013 
Bůh
 Profile

Liseryan wrote:
Ahoj, nevím jestli jsem špatně nehledal, ale nejde mi se k vám připojit. Vše jsem postahoval (NWN Plat. mám svoje :), nakopíroval, cdkey vygeneroval a ve hře když zadám server tak mi ho to nalezne, alepo chvíli se napíše time out a spojení přerušeno. Nevíte čím by to mohlo být? Nemůže dělat problém,že jsem zkoušel i kandelabrii?

Tím, že nemáš vyplněnou správně IP adresu?

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 00:41 30. Jan 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Liseryan wrote:

Ahoj,
že by bylo thalijské připojení žárlivé a nechtělo tě pustit, pokud máš zároveň pletky s Kandelábrií? :shock:
Jen žertuju... za poslední dobu mělo pár lidí problém, zkus se podívat na dotazy zde viewforum.php?f=107 nebo poradí někdo chytřejší než já... :wink:

Edit: Caehan je rychlejší :)

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

Reply with quote  

PostPosted: 00:42 30. Jan 2013 
Velmistr
 Profile

Řeší se...

Reply with quote  

PostPosted: 01:13 30. Jan 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Vlákno přesunuto do sekce Dotazy na mechaniku hry, protože tam bývají směřovány podobné dotazy a snáz je v budoucnu někdo najde, pokud bude mít stejný problém. ;)

*celá šťastná, že už umí přesouvat* :mrgreen:

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

Reply with quote  

PostPosted: 09:55 30. Jan 2013 
Nováček
 Profile

Ahoj, děkuji za včerejší rychlé reakce, ani jsem nečekal reply, na fóru nikde nikdo a o pět minut později už bylo tolik pomoci :)

Reply with quote  

PostPosted: 10:01 30. Jan 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Liseryan wrote:
Ahoj, děkuji za včerejší rychlé reakce, ani jsem nečekal reply, na fóru nikde nikdo a o pět minut později už bylo tolik pomoci :)

Takže problém vyřešen? ;)

Reply with quote  

PostPosted: 10:09 30. Jan 2013 
Nováček
 Profile

To sice ještě ne, ale byla mi záhy přislíbená pomoc v následujících dnech, tak jsem chtěl ohodnotit Vaší vstřícnost :).

Reply with quote  

PostPosted: 10:59 16. Mar 2013 
Nováček
 Profile

zdravím,
mám obdobné příznaky jako tu popisujete.
nejdřív jsem si musel vytrpět několikahodinovou buzeraci že mám špatné klíče s hledáním na netu.
když už se konečně zadařilo postahoval jsem všechny potřebné soubory jako balík haků, cep, patch jsem měl svůj, no prostě všechno poviné a naházel jsem to ani nevím v jakém poředí do složky nwn k souborům se stejnou koncovkou. jako poslední jsem tam dal cep, patch, češtinu, crack. na stránkách jsem vyplnil ten thalijskej cdklíč a podle té stránky jak má ukázat IP adresu jsem jí tam napsal. když ale namě nezačal ječet že mám špatnej cd klíč začal ječet že mnou zadaná IP je pro můj počítač špatná že mám podle té tabulky co nad tím vyběhla úplně jinou IP. zadal jsem tam teda tu která podle tvrzení byla správná. natěšený že se konečně na přelomu dvou dnů ( kolem půlnoci) lognu jsem to pozapínal a pokračoval dál podle návodu. napsání jména a hesla, odklikání abych se dostal na zadání názvu serveru. taky mi zahlásil po nalogování do síte jak se ukazuje ta tabulka že některé služby nemusí být přístupné nebo co další tabulku. něco jako že je nová verze NWN jestli to chci aktualizovat. kliknul jsem že ne. vyplnil název serveru a dal připojit. naskočila tabulka že snažím se najít server, server nalezen snažím se připojit a pak zahlásil spojení selhalo TIMEOUT.

nevíte kdo mě za co trestá? co jsem kde udělal špatně? :wall: :wall: :wall:

Reply with quote  

PostPosted: 11:13 16. Mar 2013 
Mistr
 Profile

cid wrote:
zdravím,
mám obdobné příznaky jako tu popisujete.
nejdřív jsem si musel vytrpět několikahodinovou buzeraci že mám špatné klíče s hledáním na netu.
když už se konečně zadařilo postahoval jsem všechny potřebné soubory jako balík haků, cep, patch jsem měl svůj, no prostě všechno poviné a naházel jsem to ani nevím v jakém poředí do složky nwn k souborům se stejnou koncovkou. jako poslední jsem tam dal cep, patch, češtinu, crack. na stránkách jsem vyplnil ten thalijskej cdklíč a podle té stránky jak má ukázat IP adresu jsem jí tam napsal. když ale namě nezačal ječet že mám špatnej cd klíč začal ječet že mnou zadaná IP je pro můj počítač špatná že mám podle té tabulky co nad tím vyběhla úplně jinou IP. zadal jsem tam teda tu která podle tvrzení byla správná. natěšený že se konečně na přelomu dvou dnů ( kolem půlnoci) lognu jsem to pozapínal a pokračoval dál podle návodu. napsání jména a hesla, odklikání abych se dostal na zadání názvu serveru. taky mi zahlásil po nalogování do síte jak se ukazuje ta tabulka že některé služby nemusí být přístupné nebo co další tabulku. něco jako že je nová verze NWN jestli to chci aktualizovat. kliknul jsem že ne. vyplnil název serveru a dal připojit. naskočila tabulka že snažím se najít server, server nalezen snažím se připojit a pak zahlásil spojení selhalo TIMEOUT.

nevíte kdo mě za co trestá? co jsem kde udělal špatně? :wall: :wall: :wall:

Ahoj,

dle zkušeností bych doporučil nejprve postupně nainstalovat s datadisky a až pak opatchovat(ujistit se, že máš opravdu patch 1.69). Jelikož nemáš originální NWN, tak crack nejspíše dát až po patchi. Následně zbytek: HAKy, CEPy, atd. co je potřeba ze stránek...
Snad to pomůže. :)

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 12:07 16. Mar 2013 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Já bych doporučil investovat ty dvě stovky a koupit si originální nwn.
Pak si ušetříš mnoho rozčilování a nebude třeba plakat nad crackem a špatnými klíči.

Reply with quote  

PostPosted: 13:46 16. Mar 2013 
Nováček
 Profile

tak jsem to přeinstaloval, kompletně od základu.
nejdřív normální hru, SoU, HotU, ověřil unikátnost klíčů na stránkách thalie, hodil tam patch, crack, haky a ty ostatní blbinky okolo jako combat musica a tak, hodil tam cep ( jenom ten cep jako by nic neudělal nevím), daal si tam češtinu.

vyzkoušel jsem to zapnout bet kontroly IP a zahlásilo mi to že se neschoduje moje verze se serverem.
to samé mi to zahlásilo když jsem tam napsal IP to které se mi ukázalo na té doporučené stránce.
když jsem tam dal IP podle toho kterou mi to tam napsalo v okýnku tak mi to zahlásí timeout.

jinak mě to po přihlášení do sítě pořád ukazuje jestli chci aktualizovat NWN jakousi utilitou nebo co to je zač, nikdy mi tohle hlášení nevybíhalo.

ještě jsem si říkal stáhnout tu utilitu a skusit se lognout třeba se to vyřeší.

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Reply with quote  

PostPosted: 13:49 16. Mar 2013 
Urozený
 Profile

cid wrote:
nejdřív normální hru, SoU, HotU, ověřil unikátnost klíčů na stránkách thalie, hodil tam patch, crack, haky a ty ostatní blbinky okolo jako combat musica a tak, hodil tam cep ( jenom ten cep jako by nic neudělal nevím), daal si tam češtinu.

vyzkoušel jsem to zapnout bet kontroly IP a zahlásilo mi to že se neschoduje moje verze se serverem.
to samé mi to zahlásilo když jsem tam napsal IP to které se mi ukázalo na té doporučené stránce.
když jsem tam dal IP podle toho kterou mi to tam napsalo v okýnku tak mi to zahlásí timeout.

jinak mě to po přihlášení do sítě pořád ukazuje jestli chci aktualizovat NWN jakousi utilitou nebo co to je zač, nikdy mi tohle hlášení nevybíhalo.

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Typuju to na spatnej patch, protoze po nainstalovani spravneho by ti to jiz aktualizaci nabizet nemelo. Primo na strankach Thalie je 1.69 patch k dispozici a co si pamatuju tak funkcni. Stejne tak CEP.

Rodwen - divoká elfka, druidka

Reply with quote  

PostPosted: 13:56 16. Mar 2013 
Nováček
 Profile

xxxMajkyxxx wrote:
cid wrote:

Typuju to na spatnej patch, protoze po nainstalovani spravneho by ti to jiz aktualizaci nabizet nemelo. Primo na strankach Thalie je 1.69 patch k dispozici a co si pamatuju tak funkcni. Stejne tak CEP.

no tak to udělalo to že mi to začalo stahovat patche ale zůstalo to na 1.64 takže kničemu na to klikat. taky jsem si všimnul že mi zahlásilo chybu myslím ten balík haků že tam je něco špatně nebo chybového.

Reply with quote  

PostPosted: 14:46 16. Mar 2013 
Nováček
 Profile

BUM, PRÁSK, už vím proč se tam nemůžu dostat.

na stránkách máte asi postnutý odkaz na stažení na špatné haky.
stahoval jsem to dvakrát. jednou včera večer a podruhé teď. pokaždé mi to hlásí chybu.
stahoval jsem ten kompletní balík ještě vyzkouším postahovat to odděleně.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 30 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]