Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 12:16 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Žaloba na rakshasu
PostPosted: 11:19 01. Dec 2013 
Šlechtic
 Profile

Shaman88 wrote:
Co je víc, mnich jako nyní, nebo mnich který lze dát do dualclassu ale bez rychlosti?

No, upřímně, monka jsem hrál na Thalii několik let a to ze dvou důvodů:
1) rychlost
2) imka na mysl (ne až tak potřeba)

Nevýhody byly:
třeba: všechny monstra lepší hodně HP a redukce, monk, low dmg

Proč hned rušit rychlost a nenechat to na těch 3% místo 10%? To se mi zdálo rozumné (teda moc přistřižené, ale pořád jsem to chápal). K monkovi rychlost patří, je to smybol ovládnutí těla... a Radši bych mu nechal monoclass, než ho zpomalit a nechat ho nakombinovat s jiným povoláním.

Jen proto, že si to ROF přál?

Reply with quote  

Post subject: Re: Dotazy k úpravám
PostPosted: 11:40 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

černý vlk wrote:
Shaman88 wrote:
Co je víc, mnich jako nyní, nebo mnich který lze dát do dualclassu ale bez rychlosti?

No, upřímně, monka jsem hrál na Thalii několik let a to ze dvou důvodů:
1) rychlost
2) imka na mysl (ne až tak potřeba)

ROF si myslím je v tomhle ohledu rozumný, taky jsem začal štěkat, že multiclass s rychlostí je moc. Navrhovaná rychlost 3% nešla - shman to mohl prý bud vypnout, nebo nechat, nebyla volba mezi.
Podle mne třeba do budoucna pujde dát monkovi na 10 lvl +10% na rychlost +15% na 20 a +20% na 30 lvl, jen se na to asi bude muset jinak.
Aktuálně bych ekl, že jsou jiné věci, které se musí řešit a časem se monk udělá dle představ. Zrušení přehnané schopnosti do CVC i creepu chapu, je to ve prospěch hry jako takové.

Na druhou stranu, argumentace tím, že na staré Thalii to bylo tak a ty na tom trváš mi příjde nahouby. Změnil se ekosystém, slabí chcipnou silní se přizpůsobí. Jsi profi hledač chyb a maximálních buildů, tohle je právě pro tebe výzva.

Reply with quote  

PostPosted: 11:54 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Hmm hmm :D

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Jen se pošklebuj rofáku, hele za 2 měsíce stačí udělat scan vlkovy postavy a jeho denního programu a znáš spoustu chyb, které všem ostatním unikly pozornosti.

Reply with quote  

PostPosted: 12:04 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:
Jen se pošklebuj rofáku, hele za 2 měsíce stačí udělat scan vlkovy postavy a jeho denního programu a znáš spoustu chyb, které všem ostatním unikly pozornosti.

Ne já proste nevěděl co na to říct. Spíš mě to pobavilo, že si an to stěžoval, když mu to může být jedno, zvlášt, když vždy hledá jak něco ojebat.

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Reply with quote  

PostPosted: 15:26 01. Dec 2013 
Šlechtic
 Profile

To si děláte srandu? Takhle si pouštět hubu na špacír? Krysáku, Rof, kdy jsem něco ojebával? Takhle se urážet nenechám ! Neporušil jsem nikdy žádné pravidlo, nevyužíval jsem jediné chyby ve hře, takže se omluvte nebo mi to dokažte! Házet špínu umíte, demagogii taky užíváte krásně (copak já trvám na té rychlosti? napsal jsem svůj názor). Každopádně podle vašich vět výše jste typičtí omezenci, co hází špínu, Jen se divím, že vám to správci fora / DM takhle dovolí. Udělat to v reálu, tak už ji jednu máte, popř. v oficiálních rolích (výstupech) už máte na krku žalobu. Dále mi prozraďte, za co ve hře hrajete, ať se vám vyhnu, protože s psychopatem není pořízení (ani s tím částečným (tzv. deprivantem).

Reply with quote  

PostPosted: 15:41 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

No když nic jiného, tak jejich poznámky nebyly moc k tématu...

Žaloby... to je takové krásně české specifikum... raději bych chování těch blbů v politice jako příklad nedával...

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 15:44 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Ale no tak klídek, vztahovat něco z fora na RP je trošku čudné ne? ;)

A já snad napsal, že bys někdy porušil nějaké pravidlo? Nenapsal, tak nevím proč čílíš.

Ojebávání bylo myšleno v tom smyslu, že třeba vodit omámenou rakshu po prahvozdu a vyvraždění celé lesa a tak pořád dokola. Víš jak to pak dopadlo ne? Začal to používat každý a DM se to moc nelíbilo no.

Reply with quote  

PostPosted: 15:50 01. Dec 2013 
Šlechtic
 Profile

Caehan wrote:
No když nic jiného, tak jejich poznámky nebyly moc k tématu...

Žaloby... to je takové krásně české specifikum... raději bych chování těch blbů v politice jako příklad nedával...

Nemyslím z politiky. V dnešní době, kdy lidem ani nedochází, že jednají psychopaticky (nemyšleno jako nadávka), na nic jiného, než na restrikci bohužel neslyší. Dělám v sektoru, kde to vidím. Manipulace, zákeřnost, očerňování, absence zvnitřněné morálky - denní chleba. Ale tam s tím můžu hezky zatočit. Tady ne. Když tohle chování nebude důsledně potíráno, stane se normou. Aspoň uvidím, jaká je kultura tohoto fora (potažmo hry).

Abych nebyl vyloženě OT:
Umím si představit, že po 20 levlech monka by dostal bonus k rychlosti +10%, po 30. levlech +15%. Zkrátka aby tam nějaká rychlost byla.

Reply with quote  

PostPosted: 15:57 01. Dec 2013 
Šlechtic
 Profile

Puxina wrote:
Ale no tak klídek, vztahovat něco z fora na RP je trošku čudné ne? ;)

A já snad napsal, že bys někdy porušil nějaké pravidlo? Nenapsal, tak nevím proč čílíš.

Ojebávání bylo myšleno v tom smyslu, že třeba vodit omámenou rakshu po prahvozdu a vyvraždění celé lesa a tak pořád dokola. Víš jak to pak dopadlo ne? Začal to používat každý a DM se to moc nelíbilo no.

1) RP hraju s lidmi, které buď neznám nebo si jich vážím. Ne s deprivantem (opět, není to urážka).
2) omámenou rakšu a prahvozd, na to jsem nepřišel já, odkoukal jsem to od jiných, kteří tak běžně expili. Bylo to moc easy a jsem rád, že to změnili.
3) "Ne já proste nevěděl co na to říct. Spíš mě to pobavilo, že si an to stěžoval, když mu to může být jedno, zvlášt, když vždy hledá jak něco ojebat." Co znamená ojebat?

Reply with quote  

PostPosted: 16:01 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

černý vlk wrote:

1) RP hraju s lidmi, které buď neznám nebo si jich vážím. Ne s deprivantem (opět, není to urážka).
2) omámenou rakšu a prahvozd, na to jsem nepřišel já, odkoukal jsem to od jiných, kteří tak běžně expili. Bylo to moc easy a jsem rád, že to změnili.
3) "Ne já proste nevěděl co na to říct. Spíš mě to pobavilo, že si an to stěžoval, když mu to může být jedno, zvlášt, když vždy hledá jak něco ojebat." Co znamená ojebat?

Osobně si myslím, že jednáš přehaně ;). Sice pořád užíváš nějaké slova a píšeš, že to není urážka. Tak proč je furt píšeš?

No rakša byla jen příklad.

A ojebat? Hele vlku, každý o tobě ví, že vždy hledáš nějakou skulinku pro rychlé expení a lootění. Holt tě to baví, je to tvůj styl hry. Ale když to pak někdo odkouká a začne to používat masivně, tak to už pro hru moc dobré není.

Reply with quote  

Post subject: Re: Žaloba na rakshasu
PostPosted: 16:02 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Tak tam rovnou přidejte Vlkovi i stackování stejných lektvarů ...:)
Ať mám za co sedět a být žalován:).

Reply with quote  

PostPosted: 16:16 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

černý vlk wrote:

Taky jsem u kyklopů jednoho ovládl a nechal ho vyvraždit celou jeskyni. Je na tom něco špatného? :shock:

Nechápu tedy moc velký rozdíl mezi rakshasou a nebo třeba beholderem :?

Prosím tedy o vysvětlení

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 16:17 01. Dec 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Puxina wrote:
Ne já proste nevěděl co na to říct. Spíš mě to pobavilo, že si an to stěžoval, když mu to může být jedno, zvlášt, když vždy hledá jak něco ojebat.

Puxino, tenhle slovník si nech prosím na doma, ale na fórum rozhodně nepatří. Pokud nedokážeš své myšlenky vyjádřit jinak, tak je nepiš.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

Reply with quote  

PostPosted: 16:25 01. Dec 2013 
Bůh
 Profile

Barbar321 wrote:
černý vlk wrote:

Taky jsem u kyklopů jednoho ovládl a nechal ho vyvraždit celou jeskyni. Je na tom něco špatného? :shock:

Nechápu tedy moc velký rozdíl mezi rakshasou a nebo třeba beholderem :?

Prosím tedy o vysvětlení

No, tak zažil jsem v alwu i party:
1. Raksaha
2. 5 lidi v invisu expilo přes rakus a koukalo na ni.

Tohle asi nebyl původní cíl kooperace. Vlk a par dalších byli průkopníky tvrdého a neuprosného raksa, trolok, kyklop, seveřan creepu.

Bez ohledu na cokoliv, tohle nebylo cílem designerů hry, aby jsi ovládl nejsilnější potvoru a vyvrazdil vse zivé. Cílem hry je spolupráce a náročnost výzev. Pokud je to i po tomhle nepochopitelné, pak se omlouvám, mam zastaralé myšlení.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]