|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Posted: 02:09 30. Dec 2007 |
|
|
Pokud jsem to pochopil dobře měl by mít tiefling na lvl 1 ocas.Já ho nemám.Ostatní vlastnosti mám.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 02:15 30. Dec 2007 |
|
|
V testovaci verzii subras zatim ocas neni.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 10:53 30. Dec 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak ani nejde zkusit drowy, zrejmne protoze neni ani moznost vyberu pod temna, ze?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 11:09 30. Dec 2007 |
|
|
proc by neslo skusit? nam to predtym fungovalo
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 13:35 30. Dec 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
tak sem levej a potrebuju podrobnej navod na elfa drowa slechtice...sry
edit: diky Liukovi vse vysvetleno...a ani to nebolelo... thx
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 14:36 30. Dec 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Prosim snazte se co nejpodrobneji popsat problemy, na ktere jste narazili. System je v testovani a je potreba ho odladit tak, aby se choval co mozna nejprivetiveji. Pokud narazite na neco, co vam neni jasne, napiste to. Je totiz pravdepodobne, ze na podobny problem drive ci pozdeji narazi nekdo dalsi. User friendly rozhrani pro uzivatele, pro me byl vzdycky trochu problem, protoze se na to asi divam trochu jinak.
Presunuto do noveho vlakna.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Smoke
|
Post subject: Posted: 00:18 31. Dec 2007 |
|
|
tak jsem si zkusil vytvořit subrasu, po lognutí do hry se zdálo být vše v pořádku...patřičné bonusy se mi zobrazily ve formě boostů jako okénka v pravém rohu obrazovky a samozřejmě vše bylo zaznamenáno číselně ve statistikách postavy... jenže co jsem prošel do světa přes Thala, okamžitě boosty jakoby spadly a rázem má postava měla statistiky jako obyčejná a ne jako subrasa... nevíte v čem může být problém? předem díky
|
|
Top |
|
Morn
|
Post subject: Posted: 10:22 31. Dec 2007 |
|
|
Mám stejnej problém u Thala vše v pořádku ale při lognutí do hry vše vráceno zpátky
Udělal jsem si Black Goblina.
_________________ Odevšad vede do podsvětí stejně dlouhá cest.
ΕIΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟYΣ ΓΙΑ OΛΕΣ ΤΙΣ ΝIΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤI ΟΙ ΘΕΟI ΚΑΤΑΡAΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟYΣ ΑΠO ΔΕΙΛIΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣIΑ
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Posted: 11:55 31. Dec 2007 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Já jsem zaznamenal stejný problém u tieflinga s tím rozdílem jak se objevím v ivory tak mám u sebe nějaký kámen lehkých zranění pro subrasy
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 13:24 31. Dec 2007 |
|
|
Ten kamen Tieflingovi patri a kdyz se podivas na jeho popis, tak se doctes, ze tiefling ho ma proto, ze pomoci neho muze jednou za den zpusobit lehka zraneni.
To spadnuti efektu se bude resit. Nekde se zrejme vola script, ktery shodi vsechny efekty vcetne efektu pro subrasy. Prave na tyto chyby se system subras testuje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 18:22 31. Dec 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
chch tak ja mam uplne to same se slunecnici(slenecna elfa)u Thala byla ok a pak vse spadlo.
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 19:03 31. Dec 2007 |
|
|
Po restartu by to melo byt funkcni.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Zkoušel jsem Aasimara Posted: 19:31 01. Jan 2008 |
|
|
nadlepšení hodnot pro subrasu se objevuje po nalogování, ale po první modlitbě mizí ...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: mestsky pulcik Posted: 20:03 01. Jan 2008 |
|
|
Pri vytvoreni subrasy mestskeho pulcika se mi bonusy pricetly ale po odchodu od Thala do Ivory sem o ne prisla.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 20:21 01. Jan 2008 |
|
|
Diky, snazime se najit vsechny scripty, ktere by to mohly shazovat.
Cemu rikas modlitba?
|
|
Top |
|