|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneHeart
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 11:23 10. Mar 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: co ty víš o temných záměrech thalijských bohů s vámi, ubohými smrtelníky? třeba se všichni stali nevědomou součástí nějakého experimentu s časoprostorovou magií  PS: ten leták o náboru dobrovolníků na průzkum Podtemna někdo minulý týden sundal  kdyby bohové... podle mě za tím stojí hnusné manipulace stříbrného draka 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 15:42 10. Mar 2008 |
|
|
Jachym wrote: No já jsem v podtemnu také (Menhiri) a nemohu odtamtud , dolní Hagol jsem už prolezla skoro celý v hospodě u dvou ostří seděla , akoráte se nedostala do Horního Hagolu a ti dva kapitáni v přístavu mne též nechtějí odvézt lodí pryč. To je situace - prekérní. Já chcíí odtamtud ale do obeda jsem se nedovolala Dm - bohužel Doufej, že tě nepotkam... tohle fakt enchápu..jak tě vůbec může napadnout se jen tak procházet po duergařím městě, sedět v knajpě a tak! Jak tady už řikali..ber to jenom jako OOC chybu..bejt tebou tak se vůbec nepřipojuju...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 15:56 10. Mar 2008 |
|
|
skarbi wrote: Jachym wrote: No já jsem v podtemnu také (Menhiri) a nemohu odtamtud , dolní Hagol jsem už prolezla skoro celý v hospodě u dvou ostří seděla , akoráte se nedostala do Horního Hagolu a ti dva kapitáni v přístavu mne též nechtějí odvézt lodí pryč. To je situace - prekérní. Já chcíí odtamtud ale do obeda jsem se nedovolala Dm - bohužel Doufej, že tě nepotkam... tohle fakt enchápu..jak tě vůbec může napadnout se jen tak procházet po duergařím městě, sedět v knajpě a tak! Jak tady už řikali..ber to jenom jako OOC chybu..bejt tebou tak se vůbec nepřipojuju... Nechápeš? Já celkem jo, zkazilo mi to celé ráno a dopoledne. Nebyla to ničí chyba, ale co by jsi dělal ty? Hodilo mě to do toho vašeho zavšivenýho města a než se mi dočetl profil už jsem se válel tuhej na zemi, v 6:00 ráno v sobotu jsem vážně žádné DM nesehnal a dostat se do hry dřív tak si ten ivist nahodím a alespoň se u vás projdu než mě zase killnou stráže. Co by se nepřipojoval není to jeho vina ... jak jsem psal není to ničí vina a to že tebe to ten den správně je jen náhoda tak tu nemoralizuj ... chrání te si ty svý kobky a kanály jak kdyby byly z porcelánu a 90% podtemňáků zná povtch lépe než já, no a co? To si pak počkám až vylezete a zaspamuju tady fórum jak pořád využíváte ooc informací a chodíte někam najistotu a přitom to nemáte vůbec znát. Tyhle kecy mě vážně zvedají ze židle.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:05 10. Mar 2008 |
|
|
Nemusí spamovat naší nástěnku trapnejma kecama... 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 16:13 10. Mar 2008 |
|
|
xyz wrote: Nemusí spamovat naší nástěnku trapnejma kecama...  Tak si to smažte, Jachym dostane po prstech od DM pokud to tito vyhodnotí jako prohřešek a je klid. Potom si někteří mohou odpustit narážky na fóru a bude zase klid. Tak to vidím já.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:48 10. Mar 2008 |
|
|
Spamuj si co chceš..já třeba ani nevim kde nějaký Ivory a podobný věci sou.. A že si chránim ty naše kobky? No a? Sem na ně hrdej.. Ale jako aby někdo psal na nástěnku, že nás kluky tmavý moc pozdravuje..to je fakt debilita!...
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:08 10. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
skarbi wrote: Doufej, že tě nepotkam... tohle fakt enchápu..jak tě vůbec může napadnout se jen tak procházet po duergařím městě, sedět v knajpě a tak! Jak tady už řikali..ber to jenom jako OOC chybu..bejt tebou tak se vůbec nepřipojuju... trochu krotte emoce, na nastenku urcite psat nemel, ale co mel asi tak ve hre delat, kdyz tu nebyl DM, ktery by ho vratil zpatky? to se mel radsi odpojit a vubec nehrat?
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:20 10. Mar 2008 |
|
|
Aznar wrote: to se mel radsi odpojit a vubec nehrat? Přesně tak a napsat DM. Co je to za pitomost lítat po nepřátelským městě...
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:26 10. Mar 2008 |
|
|
Ked sa nieco take stane, mate sa ozvat DM po ICQ, alebo cez iny kontakt kedy presne budete v hre a nie spamovat DM kanal v hre a cakat, ze DM tam bude cely den a nema nic ine na praci.
Takze pre buducnost...taketo chyby berte len ako OOC vec a okamzite kontaktujte DM akoukolvek formou a dohodnite sa s nim kedy ma cas vas vyhodit von.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:26 10. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
xyz wrote: Aznar wrote: to se mel radsi odpojit a vubec nehrat? Přesně tak a napsat DM. Co je to za pitomost lítat po nepřátelským městě... no mozna nekomu, kdo ma cas hrat cely den, to muze byt jedno, ale pokud ma nekdo cas si zahrat hodku dve za den a zrovna v tu dobu se diky nejaky chybe ocitne na spatnym miste, tak me by tohle asi docela nastvalo 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:30 10. Mar 2008 |
|
|
A aby sa to vysvetlilo, myslim, ze to ze niekto behal po nepriatelskom meste nikomu az tak nevadilo, jedine co viacerych nasralo je blby odkaz na nastenke, co by si dotycny naozaj mohol odpustit. Co sa tyka chyb, holt s tym musite ratat. Nikto nie je neomylny a chyby sa vyskytnu a opravia. Ale neda sa vsetko hned. Tak isto si uvedomte, ze vsetci z tymu to robia vo svojom volnom case, nebereme zato ziadne peniaze a nezivy nas to, cize mame aj ine povinnosti. Keby mi zato niekto platil tak som v hre aj 24 hodin v kuse s usmevom na tvari. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:32 10. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
daanri nemusis brat vsechno hned osobne praci tymu tu nikdo nezpochybnuje, ja se snazil jenom o z myho pohledu mozny vysvetleni toho, co jachym udelal
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:37 10. Mar 2008 |
|
|
Ja ti zas pisem vysvetlenie a navod ako uvazovat do buducnosti ak sa nieco take stane. A osobne som to nebral nikdy. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:42 10. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hej můj drow kdyby se dostal do Karathy taky tam nepíšu nic na nástěnku a ani si to tam moc neprohlížim.. zvědavost by mi nedala asi a trochu se kouknul ale argument že nemá moc čase hrát tak hraje ve městě kde nemá co dělat..  co takhle RP kdyby přišla k duergarovi elfka a řekla že chce vzkaz na nástěnku.. na místě by ji nejspíš stáhl z kůže a kamarádi okolo by se jen smáli Ale je to zbytečný řešit, nástěnku bych smazal a doufám že hráč bude hrát postavu jako by tam nikdy nebyla a uvědomí si chybku
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 18:49 10. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak nepsat na nastenku mi prijde samozrejmy, stejne jako se pokusit vyhnout interakci s jinymi hraci, ale pokud bych byl ja na miste jachyma a nepovedlo by se mi kontaktovat nikoho, kdo by mi dokazal pomoct, tak bych asi taky nesedel na miste, protoze to moc zabavny neni a NWN hraju hlavne kvuli zabave...
proste se stala nejaka chybka, ale nutit kvuli tomu hrace nehrat mi prijde dost divny
|
|
Top |
|