|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Teesha
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:20 07. Feb 2008 |
|
|
informace, které máme od DM je taková, že se nesmí hrát postava nahoře a dole (není myšleno polohy při páření)....a že se to bude dávat do pravidel  jinak co se týče toho, že nebudou ve hře drowové...cha po včerejšku by jste asi slintali povrcháři povrchní....takovou armádičku složíte leda tak dohromady se slípkama v Ivory. btw. už nějaký otroky máme a vím, že se jim to strašně líbí!!  o tom není pochyb
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:22 07. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Seth-Plzen: já bejt tebou tak si tuhle věc nepřeju 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:29 07. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: Seth-Plzen: já bejt tebou tak si tuhle věc nepřeju  jenom je škoda, že ho za tohle pozvání umlátí jeho vlastní lidi
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:33 07. Feb 2008 |
|
|
Kdo tady mluví o nějakých zlých v podtemnu a hodných nahoře?  Hrát otroka v Podtemnu by bylo pouze for fun only:) Ale dobře, pohrdli jste mým dokonale submisivním RP, půjdu si zotročit jelena!
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:40 07. Feb 2008 |
|
|
nikdo tu nemluvil o dobru a zlu...srabe
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 13:55 07. Feb 2008 |
|
|
Teesha wrote: informace, které máme od DM je taková, že se nesmí hrát postava nahoře a dole (není myšleno polohy při páření)....a že se to bude dávat do pravidel  Samolitr vo tomhle sem neměl ani páru (od kud bych to asi věděl), vím pouze o pravidlu o členství ve spolcích (jak psal Kucik) a celé podtemno se zatím jako samojedinný spolek neprezentovalo. Samolitr rozumím i důvodu, jsou prostě lidé jež hraní za dvě postavy dokážou oddělit a nezneužívat informací a lidé, kteří by při prvním kontaktu nadělali tolik povyku, že to nestojí za to. Tak tedy dobrá průzkum sice bude, ale trošku jinej než jsem někdy časem chtěl. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:04 07. Feb 2008 |
|
|
Tak já zase rozjedu flejm na hlavní téma tohohle fora, jooo?
Takže já navrhuji, aby druidi, pokud umřou na území lesa, se zdarma reinkarnovali u oltáře toho lesního boha, pokud v něj věřej a pokud u něj maj přivázanou duši.
Naopak, pokud zemřou někde jinde, měli by mít postih větší.
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:09 07. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Tak já zase rozjedu flejm na hlavní téma tohohle fora, jooo?
Takže já navrhuji, aby druidi, pokud umřou na území lesa, se zdarma reinkarnovali u oltáře toho lesního boha, pokud v něj věřej a pokud u něj maj přivázanou duši.
Naopak, pokud zemřou někde jinde, měli by mít postih větší. Tak já se přidám: Navrhuju teda, že pokud trpaslík umře někde v podzemí, tak se zdarma reinkarnuje zase u sochy Norda. Tak šup další plantážníci si napište, kde chcete grátis klepat bačkorama a kam vás ten levnej teleport má hodit. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:21 07. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Darien wrote: ... u oltáře toho lesního boha..
Jo, zvlast kdyz si ani nepamatujes, jak se TEN buh jmenuje. ...a Drowove by se zdarma reinkarnovali v chramu Xi'an pokud by umreli v podtemnu a navic by dostali 1258gp, za to, ze travi cas v chramu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:21 07. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: ... Pisete tu samy kraviny, uz to ani neni vtipny, kdo to ma cist...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:23 07. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty wrote: Pisete tu samy kraviny, uz to ani neni vtipny, kdo to ma cist... Kdyz me se tak moc nechce pracovat...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:24 07. Feb 2008 |
|
|
Vidím to jako Kucik:) Ale já jdu na rande, takže koukejte hoši nainstalovat toho druida, páč je nejlepší a na další povolání kašlete  a já si to večer vyzkouším 
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:38 07. Feb 2008 |
|
|
já myslim, že mrtvej plyšák by se měl přesunout do podtemna a tam by otročil lvl x 2 reálnejch dní a pak by byl nahej a bez peněz propuštenej ma povrch a to jen v případě, že to odhlasuje většina rodiny druid by navíc byl zmrzačenej (postih -2 na str, dex a con)
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:49 07. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
a kdys pulork umre v boji tak by se mel zadarmo reinkarnovat u sochy Gordula 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:50 07. Feb 2008 |
|
|
Tak tohle je uz vazne moc. Ako povedal Rejty pisete tu same blbosti, kto to ma furt citat. Asi to tu zamkneme a hodime do kosa.. Nikam to totiz nevedie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|