|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
WKing
|
Post subject: Posted: 17:33 28. May 2007 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Posted: 17:48 28. May 2007 |
|
|
Já tohle vášnivé řešení (jako činnost, ne výsledek) na 7 stránek prostě nechápu. Asi jsem Najívem už až moc ovlivněn, takže jsem příliš bláhový a věřím, že téměř všichni hráči jsou dostatečně zodpovědní a vyspělí, aby alespoň v obydlených oblastnech zpomalili. A je na ostatních, pokud jim to vadí, aby nějak působili na ty, co si to neuvědomí nebo to nerespektují, hezky ve hře. Považuji za zbytečné nadměrné OOC rozkazy, příkazy, zákazy, odkazy...zkrátka všemožné kazy (na kráse), jak přehnaná omezení mohou taky někdy vypadat.
Možná prostě mám až moc důvěru v trpělivost a vůli všech ostatních hráčů... liberální stát však vyžaduje nějaké morální chování svých občanů, aby fungoval. Pokud nemají žádný základ, hodnoty a normy, asi mohou nastoupit i "levicovější" prostředky, tedy nařízení, aby ho pomohly vytvořit.  A server je svým způsobem taky země se svými zákony, občany a tvůrci. Nevím, snad toto pravidlo tedy něčemu pomůže.
Je docela možné, že po upozornění "zhora" a společném usnesení nebo doporučení si to těch pár běhajících výjimek spíše uvědomí a budou se chtít více zachovat v zájmu RP. Pro mne se tím každopádně nic nezmění, pořád budu upozorňovat běžníky, sám se šourat krokem a nesoustředit se na to, co by mně osobně mohlo vadit na chování ostatních.
Zkrátka je mi to úplně jedno, tedy si myslím, ovlivněn představami většiny, že nařízení budeč k užitku a proto jsem bez problému PRO.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 18:07 28. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Proti. Zbytecnost se t uresi uz pekne dlouho a Jaara a zbytek co se tak vadrili podporuju. At si kazdy hraje jak uzna za vhodne...nebudu tu dal rozpravat, stejne to bude zavrzeno.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 18:17 28. May 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
*po velice dlouhem a namahavem cteni se dostane na konec*
Nu ja kdyz nekam specham tak taky beham a kdyz nekoho potkam znamiho tak ho pozdravim zastavim se reknu ze specham , on to vecinou pochopi rozloucim se a bezim dal..mno kdyz to vemu kolem a dokoa tak to stridam obcas beham obcas ne..
(pokud sem vyhla tematu tak se omlouvam , po namahavem vikendu sem mozna ne zcela vse pochopila)
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:21 28. May 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Neviem sa rozhodnut. Ostavam neutralny.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Michal
|
Post subject: Posted: 19:55 28. May 2007 |
|
|
Hele, ale já taky běžím furt, třeba i s báglama do kopce, protože nemám rád když mám plný ruce a jsem v kopci, tak chci mít kopec rychle za sebou. Tudle v sobotu sem si dal běh na střední vzdálenost v saku, páč bych nestih autobus co jede po půl hodině do civilizace
Rychlost mojí chůze po městě je taky vyšší než toho mýho pajďuláka. A to by měl mít hraničář lepší fyzičku než já. No jo, v žïvotě jsem možná trochu PG, ale nejsem jedinej, netrpělivej, nervózní...ale učim se ten život žít trochu jinak a pořádně
A Žorži, nemluv furt jak ten Najív
Tak to bylo pro odlehčení.
Zákaz běhání ve městě? To mi prostě nejde do hlavy. Do pravidel bych dal kdyžtak asi tohle:
Doporučuje se zbytečně nepoužívat běh. V reálném světě přece taky nikdo pořád neběhá. Postava co stále běhá se může připravit o Q a o hezké zážitky ze hry. Může se stát podezřelým pro stráž a okolí bude na něj adekvátně reagovat, nebo se může unavit a na boj mu nezbudou síly.
Doporučení, ne zákaz.
_________________ DM
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 19:56 28. May 2007 |
|
|
*pročte všechny příspěvky a zaculí se*
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 19:58 28. May 2007 |
|
|
Ehm co mate furt s tym zakazom? Michale uz niekolko krat sa pisalo ze nejde o zakaze, prikaz, nariadenie (alebo ja neviem co este dalsie), ale o DOPORUCENIE, resp. o nieco ako DOHODU medzi hracmi, ze sa v mestach a ich najblizsom okoli nebude behat.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Michal
|
Post subject: Posted: 20:09 28. May 2007 |
|
|
No já nevím, jestli jsem tady jedinej kdo to chápal jako zákaz
A mám pocit, že doporučení furt neběhat tady vlastně je a vždycky bylo, jen trochu skrytý, tak teď ho můžem z pod hromadý dát trochu navrch.
P.S. Daanri, už to neopakuj, máš moc vysokou hodnost na fóru a já jsem hrozně závistivej 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:23 28. May 2007 |
|
|
Jop a o to viacmenaj aj ide doporucit a dohodnut sa aby hraci nebehali
BTW: ja to opakovat uz nechcem, ale ma k tomu vyslovene nutite ked sa vraciate k veciam, ktore sa preberali o niekolko topicov pred a ktore som uz povazoval za ozrejmene...ze nejde o zakaz ale doporucenie 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 20:37 28. May 2007 |
|
|
Tak a ted sem se paradne *** protoze se porat snazim nebehat. Prochazim se po dzungli v neviditelnosti a prohlizim si lokace, najednou sup tri nejaky hnusy nevim co to ani bylo a zacli mi hrizat. Postava samozrejmne oplaci a zrusi se mi invis snazim se behat hmm, ale mam smulu sem oklicenej a nemuzu ani chodit, nez nahazim nejaky imky a utoky tak sme vsici mrtvi a ja jen vykrvacim, hlavne ze mam napakovany lekarny. Zjednodusene matematicky: HCRP + 0XP = postava knicemu. raci se ale vyleju vstek jinde. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Posted: 21:00 28. May 2007 |
|
|
Kiri wrote: ...
A co s tim má dělat to neběhání? Nakouzlit ses měl předtim 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 21:11 28. May 2007 |
|
|
Kiri wrote: Tak a ted sem se paradne *** protoze se porat snazim nebehat. Prochazim se po dzungli v neviditelnosti a prohlizim si lokace, najednou sup tri nejaky hnusy nevim co to ani bylo a zacli mi hrizat. Postava samozrejmne oplaci a zrusi se mi invis snazim se behat hmm, ale mam smulu sem oklicenej a nemuzu ani chodit, nez nahazim nejaky imky a utoky tak sme vsici mrtvi a ja jen vykrvacim, hlavne ze mam napakovany lekarny. Zjednodusene matematicky: HCRP + 0XP = postava knicemu. raci se ale vyleju vstek jinde. 
Promin, ale na tohle asi jen smích, nic jiného nejde a je to dost blbej příklad. Aspon z mého pohledu. Neber to prosím osobně. HCRP = 0 XP ... *plácá se smíchy* tohle mě fakt položilo pod stůl....
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 23:34 28. May 2007 |
|
|
Jo souhlasim Anurine, ale je to ztoho na co sem zvykli, kdyz se veskera aktivita projevuje negativne tak clovek ztraci chut ledacos delat a i potom kdyz nic nedela je t oeste horsi, no nevim, asi bych raci byl mega creeper, nez vecne zdechujici poastava co semje kazda kravina. Jenom proto ze se snazi hrat "RP" ... kaslat na to DEAD.
btw je to uplne mimo tema, daanri se nemusi opakovat, nikdo nemusi prikivovat a buh vi co vsechno ja se znam, par lidi si myslim taky, takze je zbytecny aby ste se dal vyadrovali. Diky vsem. Respekt k vam 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 23:41 28. May 2007 |
|
|
Kiri myslim, ze toto sem absolutne nepatri...to ze niekto chcipa nema s RP nic spolocne, ale absolutne nic spolocne. Ked to mam povedat tak na rovinu, je to o tom ako vie kto hrat...holt ses carodej tak nemas co liezt niekam bez ochranych kuziel...parkat som ta videl jak bez nakych ochranych kuziel len v neviditelnosti hodis fireball na hromadu priser a pak sa cudujes preco si zomrel...takze sem neplet veci, ze ked niekto hra RP tak to znamena, ze casto zomiera. (ja som hraval RP so svojou postavou a od 10lvl po 16lvl som zomrel len raz kvoli lagu)
Last edited by Daanri on 23:42 28. May 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|