|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 15:54 01. Mar 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
nomis_b wrote: btw: vono nekolikset tisic, kdyz sou naklady na nejlepsi prstynky treba 100.000 za pokus, a nedari se , o ten milion muzes klidne za 10minut prijit.. Ale tohle se uz jednou resilo, ne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:07 01. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo to je vyresene.. ja sem jen informoval, ze mit 9.000.000 na ucte nejni tak moc.. je otazka, jestli to postava skladuje, kupuje si za to neco, investuje to... pokud to tam am jen tak , kvuli shromazdovani penez a kvuli tomu ze rika, ze v obchodech nic nejni tak je to pak jedno, jeslit ma 1.000.000 ne bo treba i 50mega.. Dokud to nerozdava mezi hrace, tak je to jeji probelm, ze je na ucte ma.
vim o dost postavach, co si koupili nejlepsi veci ve hre a pak kdyz zjistitli, ez penize jsou jim na nic, zacli hrat jinou postavu...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:09 01. Mar 2009 |
|
|
Mě dycky fascinuje, jak nomis všechno ví. Loguješ se i za DM? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:23 01. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ne jen poctive ctu forum a votravuje me tolik lidi po tellu ve hre, az si pripadam, ze vsichni ze serveru sou jen drbny a maj si chut postezovat na ostatni 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:24 01. Mar 2009 |
|
|
Kdo bude otravovat nomise po tellu, tak mu budu strhávat levely!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:29 01. Mar 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hele rejty a cvo když mam probléma nevim si s nim rady jako tenkrát s těma šutrama?taky bys mi strhnul lvl když je to něco ohledně něčeho podobnýho co mi přijde jako chyba?
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:31 01. Mar 2009 |
|
|
Napiš na fórum a nebo do PM.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:33 01. Mar 2009 |
|
|
presne ja forum sleduju cca 3x denne, ja uz fsechny posilam na forum, bo nebudu s nima resit,kterej zrovna z tech 15 sutru mu co dela a ze zrovna ten ma 10.32% zisk a ten o jedna vice 10.33% zisk a ze je to divne.
na foru se k tomu rady vyjadrim.
je zajimave, ze mi XX lidi neco hlasi ve hre za chybu a kdyz reknu napiste to na web, tka na webu pak nic nejni.. ja neopravuju chyby, co na foru nejsou napsane !!
|
|
Top |
|
--Bragner--
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:42 01. Mar 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Rejty wrote: Kdo bude otravovat nomise po tellu, tak mu budu strhávat levely! A kdo mu bude pomahat ten lvl dostane? 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:43 01. Mar 2009 |
|
|
--Bragner-- wrote: A kdo mu bude pomahat ten lvl dostane?  Ten dostane rovnou permku!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:45 01. Mar 2009 |
|
|
proste veci ohledne craftu se resi na foru. ve hre craft resim vyjimecne, ciste, ze se sam zeptam nekoho... fakt uz nebudu odpovidat na spawn stylu: Tohle mi nefunguje tady je divna cena proc tohel je drazsi nez tohle jaktoze mi to rika dej tam kuzi, kdyz kuzi mam (kupodivu kuze nejni kozka)
v 90% pripadu si staci precist ten navod. Nejni napsany zrovna suprovej, ale jestli nekdo sepise lepsi, rad ho dodam do craft obchodu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 16:51 01. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a to ještě nevíš jak hráči dokážou otravovat DM  .. aspon se neptaj na ten craft
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 14:08 02. Mar 2009 |
|
|
Rejty wrote: Kdo bude otravovat nomise po tellu, tak mu budu strhávat levely! Ano!!! Ano!!! Ano!!! Budu nejvyšší lvl. na serveru 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 19:33 04. Mar 2009 |
|
|
Tak něco k mému testu craftu
Měděná trpasličí sekera z ořechovou násadou – jen výroba sekery, nezapočtena výroba polotovarů
náklady = 140(2x legura) + 41(přípravek na střední formu) + 160(mořidlo) + 200(přísada pro zbraň) = 541 zl
prodáno = 600 zl výdělek = 59 zl(10.9%)
doba výroby = 5 min 10 sec za hodinu = 708 zl
pokud se mě výroba nepovede tak musím udělat něco přes 9 povedených výrobků a to je 45 min, abych si vydělal na to co sem prodělal neúspěšným pokusem
vzhledem k rapidnímu snížení výtěžnosti ze zdrojů(naprosto nechápu) po vytěžení všechné měďi z Thalie(kopáni na cca 90%) mám materiál cca. na 6 zbraní, od železa výš tipuji, že je materiálu asi na 4 zbraně
Takže sečteno a podtrženo:
Teď si vydělám cca 4x méně než když byl ten výkup nastaven na těch 8% Trvá to 5x déle Surovin je tak málo, že se nedá skoro nic dělat – tedy rozhodně nemůžu moc dlouho procraftit
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CRAFT Posted: 20:10 04. Mar 2009 |
|
|
Tak pokračujeme v krasojízdě.
Výroba luku +2 dub/zlato
Náklady: 400 zl. legura zlata, 4500 zl. tětiva dub, xx zl. mořidlo dub (cena je zatím 0 zl. chyba nahlášena, nepodváděl jsem, měl jsem svoje koupené již dříve) --- náklady celkem 4 900 zl. (nyní bez mořidla)
Prodejní cena: 6426 zl.
Výdělek: 1526 zl. (24% - bez ceny mořidla, půjde to dolů a myslím že razantně za cenu mořidla)
Doba kompletní výroby: cca 20 min (tavení a slévání rudy, osekání dřeva, výroba latě, výroba polotovaru luku, luk)
Výdělek za 1h real. 4578 zl.
Posekání 2 stromů dubu = 3 větve (skil sekání 69,8%)
Výroba luku +1 ořech/zlato
Náklady: 400 zl. legura zlata, 2500 zl. tětiva ořech, 160 zl. mořidlo ořech -- náklady celkem 3060 zl.
Prodejní cena: 3659 zl.
Výdělek: 599 zl. (16,37%)
Doba kompletní výroby: cca 15 min (tavení a slévání rudy, osekání dřeva, výroba latě, výroba polotovaru luku, luk)
Výdělek za 1h real. 2396 zl.
Posekání 1 stromů ořechu = 3 větve (skil sekání 69,8%)
Srovnání s lootem za 1 hod. real. ----- nesrovnatelné, jako alternativa k lootu je to spíše velké zklamání. V případě, že by mi ten dub prasknul nebudu důsledky dopočítávat myslím, že to už ze zadaných hodnot zvládne každý sám. Ořech prasknout nemohl (alespoň doufám) .. triviální. Pokud mi tu písnete cenu za mořidlo dubu dopočítám přesně první příklad. Jsem celkem zvědavý na vaše reakce, ale obávám se že v tomto je matematika celkem jasná. Pokud započítám čas na shánení materiálu a jeho "hojnost" výskytu, čas na vyrobení kusu a následný zisk přesouvám zase craft k ledu.
P.S. Ještě bych při těchto časech výroby zauvažoval o přidělání dalších kusů přípravků ke zpracování do dílen, ten co se logne později, protože holt je dýl v práci, si nemá kam stoupnout, vžude je plno.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 21:32 04. Mar 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|