|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Xaarth
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 15:45 15. May 2009 |
|
|
Já to používám pro zábavu. Ne kvůli penězům. A přijde mi škoda dávat bossům imku na ovládnutí Stará gorila dobře funguje na povrchany  má respekt i přes zed. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 16:20 15. May 2009 |
|
|
MG, tak to je fakt trapný... přes zeď jsme tě viděli v přeměně i přesto jsme šli dál, nevim kdo jak blázen vystartoval, běžel přes všechny gorilky dál... když jsme se teda rohodli, že tě necháme a ty jsi se přiřítil s gorilou ke vchodu, když jsme byli už skoro pryč... Sry, ale tohle mi přišlo docela trapný...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 16:37 15. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Holt, když si někdo kazí postavu tím že ovládá bossy a pak zabíjí ostatní je to jeho věc... bud je to styl té postavy, nebo hráč na nic jiného nemá... Tak už to prostě je, Hranda byl vždy od toho aby u sebe měl zvířátka (stejně jako druid). Já osobně to použil jednou nebo dvakrát na samici sněžnýho tygra, abych koukl kolik má životů a i za té příležitosti jsem pobil ostatní tygry (šli spíš po mě než poní)
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 17:26 15. May 2009 |
|
|
innfra wrote: MG, tak to je fakt trapný... přes zeď jsme tě viděli v přeměně i přesto jsme šli dál, nevim kdo jak blázen vystartoval, běžel přes všechny gorilky dál... když jsme se teda rohodli, že tě necháme a ty jsi se přiřítil s gorilou ke vchodu, když jsme byli už skoro pryč... Sry, ale tohle mi přišlo docela trapný... Ber to s nahledem, nemusíš hned psát takový komentář. Já vás taky nechtěl napadnout. 
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 17:29 15. May 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Holt, když si někdo kazí postavu tím že ovládá bossy a pak zabíjí ostatní je to jeho věc... bud je to styl té postavy, nebo hráč na nic jiného nemá... Tak už to prostě je, Hranda byl vždy od toho aby u sebe měl zvířátka (stejně jako druid). Já osobně to použil jednou nebo dvakrát na samici sněžnýho tygra, abych koukl kolik má životů a i za té příležitosti jsem pobil ostatní tygry (šli spíš po mě než poní) Jak si kazíš postavu, když ovládneš bosse? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 17:35 15. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jste si jistý, že jsou vaše spory k tématu?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 19:53 15. May 2009 |
|
|
Chtěl sem říct, že když někdo lítá po pokladech jak zběsilej, bez špetky RP nebo IC důvodu (ještě k tomu hranda nebo druid, zabíjí zvířata po kvantech) a ještě k tomu proti jejímu přesvědčení, nebo hernímu stylu, tak si tím kazíš postavu.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 20:00 15. May 2009 |
|
|
Nj ale mas aj morovych druidov.... A preco by sa mal hraniciar nejak starat o zver? Je to lovec. Nesluzi prirode, zije v nej.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 20:05 15. May 2009 |
|
|
Ano, ale tu zvěř nemůže zabíjet po tunách, hrozí naprosté vyhubení a toho si je vědom i hraničář...
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 20:11 15. May 2009 |
|
|
Ak si je toho tvoj hraniciar vedomi tak fajn... hraj to ale myslim ze to ako si kto zahra svojho hraniciara alebo druida je na nom. Kde sa vobec vzala ta zvrhla predstava ze druidi a hraniciari musia byt greenpeace. Myslim ze to je na hracovi a ostatnych je do toho houby. S tymi bossmi mate pravdu, rozhodne by si na take nieco mal trufnut len skuseny dobrodruh. Ale ovladnutie zvierat a nasledne pouzitie v boji je myslim v poriadku. Ja neviem ale na to to tam asi je...
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 20:40 15. May 2009 |
|
|
Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
akin
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 21:06 15. May 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách TVA! Ja si napr. dokazu predstavit, ze treba muze byt postava hranicar a vyvrazdovat vsechna zvirata (dokonce je nenavidet). Protoze proste kdyz byla jeste ditetem, tak druidi za pomoci zvere znicili vesnicku jeho lidi (zasahovala totiz do druidi svatyne), zabili pri tom utoku jeho rodinu, takze se msti na druidech i zviratech... a vyuziva vsech znalosti prirody proti nim. Blablabla... Chce to jen trochu fantazie.
_________________ running man...
|
|
Top |
|
Arsen
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 21:30 15. May 2009 |
|
|
akin wrote: Czech_Luthor wrote: Počkej, počkej, já to nemyslim jako že maj bejt GreenPeace. Ale zas nemůžou zabít spoustu zvířat. Ulovit tak aby měl co jíst, zregulovat, když se přemnožej (práce hlavně hraničářů) aby nevyhubily ostatní zvířata. To je má představa hraničáře. Zabíjet ano, ale ne po tunách TVA! Chce to jen trochu fantazie. Takzvaně jak se říká RP se dá okecat všechno, takhle o tom musíš začít myslet  )
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 21:31 15. May 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: Chtěl sem říct, že když někdo lítá po pokladech jak zběsilej, bez špetky RP nebo IC důvodu (ještě k tomu hranda nebo druid, zabíjí zvířata po kvantech) a ještě k tomu proti jejímu přesvědčení, nebo hernímu stylu, tak si tím kazíš postavu. *** To neplatí pro mě..já si postavu rozhodně nekazím, když lovím hnusnou zvěř z povrchu. Já mám nejradši fertoxe..ty nechávám žít a dokonce je i uzdravuju. 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 00:57 16. May 2009 |
|
|
vztah ke zvěři atd. by měl bejt danej obecně přijímanejma skutečnostma. hraničáři (a i další) z povrchu, kteří nejsou vyznavači temných bohů nebo jinak "odchylní", vědí, že bohové přírody, např. Lothian, se k vyvražďování staví negativně a pokud to budou dělat, ztratí jejich přízeň, nebo dokonce přivolají hněv. Hlásí se někdo o hněv boha ??? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|