|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:44 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já běhal a když sem někoho potkal tak sem šel do chůze.. nebudu chodit pořád i když v okolí nikdo neni jenom pro svůj dobrej pocit, chápu že to někoho baví ale mě to moc nebere  Nožná to vypadá trochu blbě, ale pořád lepší než když se okolo tebe ta postava prořítí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:50 24. Apr 2009 |
|
|
no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:51 24. Apr 2009 |
|
|
To je právě to, mě to až tak divné nepřijde, protože to dělám (dělal jsem) i v běžném životě, proto mi to nepřijde až tak tentononc .... jen si vzpomeňte kolikrát jste někam pospíchali, brali to klusem a najednou se před vámi zjevil kamarád, někdo z rodiny, holka atd. taky jste spomalili do chůze a nakonec i zastavili a prohodili pár slov s myšlenkou, že šalina stejně ujela, ale za 10 min. jede další. To jsou jen příklady, ale tak nějak to vnímám i ve hře a neuráží mě to, na druhou stranu chápu, že se to někomu nemusí líbit.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:54 24. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mě to přišlo vždycky hrozně vtipný. Někdo letí a když se odhidnu, tak zpomalí a tváří se, jako že se prochází.  OK, asi by mi to přišlo komický i normálně na ulici 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:55 24. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict. Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:55 24. Apr 2009 |
|
|
kucik wrote: Mě to přišlo vždycky hrozně vtipný. Někdo letí a když se odhidnu, tak zpomalí a tváří se, jako že se prochází.  OK, asi by mi to přišlo komický i normálně na ulici  Tak nemáš chodit v HIDU plantážníku.  ... Pravda to bych taky zatínal svěrače.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 09:59 24. Apr 2009 |
|
|
Theogil I wrote: melvik wrote: no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict. Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde. jop a je to logické svádět pomalej komp na RP  ja kdybych měl pomalej komp, tak taky říkam, že jsem pro RP chození, ať se na mě DMka nedívaj přes prsty  , ale holt sem creeper a to už mě nikdo neodpáře. Navíc sem bohatej a mam silnej komp  . Prostě se mi smůla lepí na tlapky.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 10:14 24. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: Theogil I wrote: melvik wrote: no je pravda, ze vetsina lidi co chodi pomalu, pry chodi pomalu, protoze jim nestiha grafika (duveryhodny zdroj) a kdyz kolem nich probehnes, tak se jim muze kousnout i hra. Takze je mozna setrnejsi okolo nich zpomalit tezko rict. Tohle je obtíž hlavně mágů a jiných magických čičmundů s fullboostem a nejlépe v neviditelnosti na koni to je pak zásek na několik vteřin a občas i pád NWN, ale to už je u mě tak stará a ohraná písnička, že mi to ani nepřijde. jop a je to logické svádět pomalej komp na RP  ja kdybych měl pomalej komp, tak taky říkam, že jsem pro RP chození, ať se na mě DMka nedívaj přes prsty  , ale holt sem creeper a to už mě nikdo neodpáře. Navíc sem bohatej a mam silnej komp  . Prostě se mi smůla lepí na tlapky. Muhehe .... když já jsem takový odpadkový koš, co se bráchovi nehodí dostanu já, ten compl je jako vlaštovčí hnízdo  - ale samo to chození není kvůli pomalýmu komplu to musí být všem jasné ... jedná se pouze o RP požiteček a o čas něco napsat než mi kvapik uteče 
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 10:24 24. Apr 2009 |
|
|
jak říká pan doktor Plzák.  Kdybych tak dbal na jeho moudré rady. "Zatloukat! Zatoukat! a zase Zatloukat!"
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 10:26 24. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: jak říká pan doktor Plzák.  Kdybych tak dbal na jeho moudré rady. "Zatloukat! Zatoukat! a zase Zatloukat!" 
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 15:37 24. Apr 2009 |
|
|
Heh... nevim kdy naposeldy mi spadlo FPS pod 60  chodim protože mě to baví... Jen jsem poukazoval na to, že nema cenu se nějak vykucovat a říkat "jo ale když někoho potkam zpomalim"... To je lepší říct "Nebavi mě chodit, baví mě někde něco zabijet tak utíkam at tam sem dříve než Nulieth a ta utíká pekelně rychle  " No snad aspoň někdo pochopí co tím chtěl zmatený autor říct 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 17:14 24. Apr 2009 |
|
|
*veverka se usmala, trosku zastydela a nadzvedla trasparent "Ironie a žert"*
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 18:33 24. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbí  pro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 21:22 24. Apr 2009 |
|
|
Krata wrote: kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbí  pro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal UPALTE HO !!! PERMKU !!!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: DMG zbrane a bandita u Karathy Posted: 14:57 26. Apr 2009 |
|
|
melvik wrote: Krata wrote: kdo řiká že se stydim za to že běhám.. jen mi to přijde divné běhat před lidma, když sem sám tak běhám pořád.. když vidim nějakou postavu tak zpomalim a jdu normálně.. vůbec se za nic nestydim, vůbec se na nic nevymlouvám, je to můj styl hry a spíš mi přijde divný, že se to některejm lidem nelíbí  pro mě to je lepší než aby kolem mě neustále někdo pobíhal UPALTE HO !!! PERMKU !!! LOL
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|