|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
swot
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 16:32 08. Dec 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik: Vyřešeno! Účet swot tedy můžete prosím smazat. Děkuji 
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 22:13 13. Dec 2010 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Zdar, kámoš má podobný problém, taky mu to vyhazuje timeout. ACC: nomad Díky za pomoc 
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:25 14. Dec 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nenašel jsem od neděle žádný pokus o přihlášení ani z 'nomad', ani z 'NOmad', který je skutečně registrovaný, ani žádný pokus o připojení, který by vypadal, že má něco společného s tímhle účtem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:36 18. Dec 2010 |
|
|
Zdravíčko, před chvílí se zkoušel lognout, můžete teď zjistit, co se děje špatně? ^^ (acc stejné, tj. NOmad).
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:03 20. Dec 2010 |
|
|
Myslim, že jsem našel problém. Resp. našel jsem někoho, kdo se přihlašoval v tomhle čase pod účtem 'athamannomad'.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:30 21. Dec 2010 |
|
|
Díky za radu, teď mám pro změnu problém já sám -.- Jsem na jiném PC a při přihlašování mi to už v první části vyhazuje chybu, že zadávám špatné jméno nebo heslo (přitom ho zadávám správně). CDkeye jsem použil stejné jako u sebe doma, abych ho nemusel měnit, IP jsem změnil, ale přes první část přihlášení se prostě nedostanu, i když údaje zadávám sebesprávněji. EDIT: tak jsem zkoušel dopsat onu zázračnou formulku pro přeskočení bioware formuláře do souboru hosts a jaksi taksi je mi k prdu i to, poněvač mě to sice logne, ale nevidím mnou vytvořené postavy. Ale je dost možné, že to píši blbě, takže kdybyste někdo měl tucha, jak to tam přepsat, aby to fungovalo, dejte vědět  Vyhazuje to hlášku "Nelze se připojit k hlavnímu server. Některé služby nemusí být přístupně."
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 21:49 21. Dec 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Prdovous wrote: EDIT: tak jsem zkoušel dopsat onu zázračnou formulku pro přeskočení bioware formuláře do souboru hosts a jaksi taksi je mi k prdu i to, poněvač mě to sice logne, ale nevidím mnou vytvořené postavy. Ale je dost možné, že to píši blbě, takže kdybyste někdo měl tucha, jak to tam přepsat, aby to fungovalo, dejte vědět  Vyhazuje to hlášku "Nelze se připojit k hlavnímu server. Některé služby nemusí být přístupně." Já teda s tímhle řádkem do hosts mám zkušenosti takové, že přesně-"Nelze se připojit k hlavnímu serveru. Některé služby nemusí být přístupné." ale po následném připojení na Thalii postavy v pohodě. Postavy se totiž ukládají pod jménem účtu na Thalii. Spíš se podívej jestli máš správně zadaný ten acc. Stačí tam překlep, hra tě díky nepřihlášení na bioware nezkontroluje a na Thalii se přihlásíš pod jiným účtem-tedy Thalie ti nenabídne postavy které bys očekával. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 22:14 21. Dec 2010 |
|
|
Zkoušel jsem to nadvakrát, ještě schválně čumím na klávesnici, jestli jsem se neuklepl o řadu při zadávání a stejně prd :/
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 11:06 22. Dec 2010 |
|
|
Prdovous wrote: EDIT: tak jsem zkoušel dopsat onu zázračnou formulku pro přeskočení bioware formuláře do souboru hosts a jaksi taksi je mi k prdu i to, poněvač mě to sice logne, ale nevidím mnou vytvořené postavy. Ale je dost možné, že to píši blbě, takže kdybyste někdo měl tucha, jak to tam přepsat, aby to fungovalo, dejte vědět  Vyhazuje to hlášku "Nelze se připojit k hlavnímu server. Některé služby nemusí být přístupně." V tom případě se přihlašuješ pod špatným účtem. Pozor, pokud máš zakázaný ověřování účtu na Bioware, hra se zpravidla pokouší přihlásit s předchozím zadaným účtem. Takže zkusit se přihlásit, vypnout hru, znova zapnout a už by tam mělo být nové jméno účtu.
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 14:42 22. Dec 2010 |
|
|
Bohové, ta moje paměť na hesla, to je zlo... už je to OK, jen jsem si zase blbě zapamatoval heslo -.-
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 18:16 25. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Když se snažím přihlásit, vyhodí mi to timeout. Mám zaškrtnuté, že nechci kontrolovat IP a přece mě to tam nepustí ze školní IP... je možné, že by to nějak blokovala? Případně, nedá se to nějak obejít? EDIT: Předpokládám, že problém bude v nastavení sítě, ale vzhledem k tomu, že jsem na tohle tupej, tak by se hodila nějaká rada 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:16 25. Jan 2011 |
|
|
Vzhledem k tomu, že ještě včera jsi se připojil a dneska na serveru nebyl ani request o login. Začal bych s tim, co jsi měnil v nastavení firewallu.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 19:23 25. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Vzhledem k tomu, že ještě včera jsi se připojil a dneska na serveru nebyl ani request o login. Začal bych s tim, co jsi měnil v nastavení firewallu. V nastavení firewallu jsem až teď zkoušel jen vypnout. Jinak jsem se v ničem nehrabal. Včera jsem se logoval z domu a to je cajk. Jen teď jsem ve škole a nějak ne a ne mě to pustit do hry. EDIT:Nemůžou mít na síti nastavený blokování nějakých akcí, do kterých by spadalo i připojení k serveru? Dá se to když tak nějak pořešit?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 21:26 25. Jan 2011 |
|
|
No vidis. Stacilo jen rict, ze se logujes odjinud. Spousta zarizeni jako skoly, urady atp. blokuji vyssi cisla portu.
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 22:39 25. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: No vidis. Stacilo jen rict, ze se logujes odjinud. Spousta zarizeni jako skoly, urady atp. blokuji vyssi cisla portu. A nedá se to nějak obejít? 
|
|
Top |
|