|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Posted: 08:48 29. Aug 2007 |
|
|
jedna sa o bulletov a pise sa o nich o par prispevkov vyssie...zatial sa nikde nenachadzaju...casom budu urcite na svojom specialnom mieste
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 01:25 27. Jan 2008 |
|
|
Nejde projit prechodem smer od zlobru na Ivorskou farmu.Cutora nejde naplnovat vodou a nemam u prodavacu moznost nakupovani veci jen prodej a nebo uceni se.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 01:45 27. Jan 2008 |
|
|
Tak prodavace beru spet to je hlupak jeden nevedel jak se nakupuje ale nejde si vybrat pritelicka tak jak drive jen ten zakladni a ne ty pridani nevim zda to je schvalne.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 01:52 27. Jan 2008 |
|
|
Tak od druheho levelu jde brat i jinej pritelicek zase moje hloupost omlouvam se 
|
|
Top |
|
Kaoru
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 12:19 27. Jan 2008 |
|
|
U drovu nefunguje prechod do stok ve Starem meste a prechod do sidla drowke rodiny.
_________________ Myrruit N'Abarn - Inorum lo'athi, uvarastes.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 17:51 27. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
V celym hagolu sou load screen obrazovky (ci jak to nazvat) s takovymi hezkymi stromecky a mracky,.. clovek se citi, jako na povrchu.. ale mozna jen nekdo do stropu jeskyne udelal poradnou diru 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 21:54 27. Jan 2008 |
|
|
Mezi Ivory stred a lokaci s jezevcemi se nezobrazuje prechod (takove to modre).
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 22:33 27. Jan 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kdyz si sednu lavicku v ivory u fontany, tak pri zvednuti me to prenese za zidku
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 00:26 28. Jan 2008 |
|
|
Jsem ve hře jen pět minut a už se nemohu dostat z obchodu v Hagolu, jsou zamčené dveře ven... 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 08:13 28. Jan 2008 |
|
|
Dvere v Hagolu su vsetky nake bugle, uz som vyhadzoval niekolko hracov von. Zatial vas poprosim o trpezlivost, urcite sa to coskoro opravi. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 08:40 28. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Před drowim městem je vchod do jeskyně kterym se nedá projít (jesli to teda má jít) tušim že se ta oblasst jmenuje zamořené tunel průzkumnický tábor nebo tak nějak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 10:00 28. Jan 2008 |
|
|
Napiste presnej nazev lokace a kterym smerem prechod je.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 00:58 29. Jan 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Sídlo rodiny přístupné. Loadscreeny zůstanou než vzniknou nové pro podtemno. Dva nefunkční přechody budou zateraseny. Je to pozůstatek z Mintaky, kdy tam byly lokace.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 06:02 29. Jan 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
krabi se perou jeden proti druhymu...Jedni sou nejaky silny (zly) a druhy takovy slaby...stahovat jdou pouze ty hodny. Padaji na jednu ranu. Ty zly sem zabil dva a trvalo to hodinu, nakonec znich aani maso nepadlo. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 13:07 30. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Prechod mezi skretimi tunely- hlidka a skretimi tunely-Jezirko Jhal nejde "kliknutim projit" Lze ho vsak projit za pomoci pohybu sipkama a troskou "manevrovani" .
Asi je ten vstup pridelany do toho portalu obracene, ci co.
P.S: Lokace hned u Drowiho mesta Charaxss
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|