|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 09:15 26. May 2010 |
|
|
Vcera se mi podarilo najit tuto hul, bez naboju na pouziti/den. Tak to poslusne hlásím. Jinak je to magickej krámek v Cheelu v lokaci jak je magicka univerzita.
U toho chlápka, ta žena už nic neprodavá. Ta žena už nebude nikdy nic prodávat? Jen že to ma v dialogu, neco typu: Chces se podivat na moji nabidku? Chces si koupit vybrane veci? (tam zadne veci si nejde nikde ani vybrat).
Tak aby se vedelo.
Ps. Jméno te zenske je: Loria Nemaros
Attachments: |

Huů.jpg [ 82.74 KiB | Viewed 2397 times ]
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 11:16 26. May 2010 |
|
|
Taky jsem jednu takovou ted nasla. Arwariel kramek s magickyma potrebama a je to Velka hul magickeho utoku.
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 19:13 28. May 2010 |
|
|
V Ivory v magicke vezi jsem obevila robu slabsiho boje soustredeni +2 vycvik +1 a verte neverte za neskutecnou cenu 1 zlaty asi vyprodavaji lonskou kolekci Ps : a jak sem si ji prohlizela asi se mi tak zalibila az jsem ji chtela odnest bez placeni 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 21:16 28. May 2010 |
|
|
A byla to skutečná prodejní cena nebo se to jenom zobrazilo při prohlížení? Ony ty ceny někdy blbnou a zobrazují se z jiných blízkých obchodů. Správnou cenu poznáš při placení.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 21:16 28. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 03:59 30. May 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: A byla to skutečná prodejní cena nebo se to jenom zobrazilo při prohlížení? Ony ty ceny někdy blbnou a zobrazují se z jiných blízkých obchodů. Správnou cenu poznáš při placení. Tak si moje postavicka koupila , zaplatila a odnesla tu robu za pouhy jeden zlaty 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 12:21 30. May 2010 |
|
|
Pak je to bug 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 00:34 01. Jun 2010 |
|
|
Moje postava si koupila jen v ramci RP loutnu je to umeni +2 a ma neomezene pouziti den. Nevim jestli by mela ci nikoliv mit naboje.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 05:22 01. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
turiel wrote: Moje postava si koupila jen v ramci RP loutnu je to umeni +2 a ma neomezene pouziti den. Nevim jestli by mela ci nikoliv mit naboje.  pobavilo  aby to nebylo OT: co takhle udělat, aby šlo tu loutnu použít (zahrát na ni  ) jen 3x denně? pak má postava ztuhlé ruce a obdrží i -1 AB 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 12:42 01. Jun 2010 |
|
|
černý vlk wrote: turiel wrote: Moje postava si koupila jen v ramci RP loutnu je to umeni +2 a ma neomezene pouziti den. Nevim jestli by mela ci nikoliv mit naboje.  pobavilo  aby to nebylo OT: co takhle udělat, aby šlo tu loutnu použít (zahrát na ni  ) jen 3x denně? pak má postava ztuhlé ruce a obdrží i -1 AB  nevim nikdy jsem barda nehrala jen se ptam jestli nema mit naboje jako treba magicka hul? 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 13:24 01. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Já teda popravdě netuším co řešíte? To použití loutny VUBEC nic nedelá, tak proč to jakkoli předělávat? edit: To že má nástroj +X do umění se počítá už jen tím, že nástroj vezmete do ruky. Nějaké používání s tím vůbec nesouvisí. Asi tak  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 14:00 01. Jun 2010 |
|
|
dekuji za odpoved to jsem chtela vedet 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:11 01. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
KaTo wrote: Já teda popravdě netuším co řešíte? To použití loutny VUBEC nic nedelá, tak proč to jakkoli předělávat? edit: To že má nástroj +X do umění se počítá už jen tím, že nástroj vezmete do ruky. Nějaké používání s tím vůbec nesouvisí. Asi tak  . proto mě to pobavilo 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 18:13 02. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Otazka na rejtyho: Bude jeste naka vymena itemu?jstli ne abych vedel zda mam ty svoje kramy prodat normalne a nechat i po skonceni toho Q udelat nove.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:51 08. Jun 2010 |
|
|
Při výměně itemů mi byl zabaven jako přesílený Praetorův štít, koupený u Dobrodruha. Nyní je opět u tohoto obchodníka v nabídce, se stejnými vlastnostmi jako ten, který byl Sandře zabaven.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|