|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Luelle
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 14:04 11. Jun 2010 |
|
|
nomis_b wrote: KaTo wrote: "Jsem nenáročnej. Na chlast mám jediný požadavek - po pivu se chci nepo*rat, po vínu nepo*lejt a po tvrdým neoslepnout." jo tak to bylo logo tak mezi 13. a 16. rokem mého života.. ale asi už stárnu, už mi krabičák v parku nepřijde jako skvělá příležitost se ožrat... to že podle mě,není žádná přáíležitost dobrá k tomu, se opít tak,že o sobě nevím a vždyckyjsem si to myslela,je znak čeho? 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 14:05 11. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Luelle wrote: ...jsem si to myslela,je znak čeho?  ..znak pravýho trpaslíka?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 14:22 11. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi jako mnozí jsem zažil doby, kdy jsme se na srazu mrcasili s centrálou a chlaďákem a doby s bednami lahváčů. Za sebe doporučuju lahvoně.
* Na rozdíl od sudu se může basa stále chladit v potoce. * Nemusí se řešit centrála a proč neběží. * Nemusí se řešit kdo čepuje a čárkování * Nemusí se řešit půlitry * Každý pije, co mu chutná * S lahváčem se můžeš účastnit šermířskejch soubojů a dalších disciplín. S půlitrem je to horší. * Točený bude u Krkovičky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 16:31 11. Jun 2010 |
|
|
Luelle wrote: nomis_b wrote: KaTo wrote: "Jsem nenáročnej. Na chlast mám jediný požadavek - po pivu se chci nepo*rat, po vínu nepo*lejt a po tvrdým neoslepnout." jo tak to bylo logo tak mezi 13. a 16. rokem mého života.. ale asi už stárnu, už mi krabičák v parku nepřijde jako skvělá příležitost se ožrat... to že podle mě,není žádná přáíležitost dobrá k tomu, se opít tak,že o sobě nevím a vždyckyjsem si to myslela,je znak čeho?  To je znak toho, že jsi rozumná ženská! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 17:12 11. Jun 2010 |
|
|
kucik wrote: Asi jako mnozí jsem zažil doby, kdy jsme se na srazu mrcasili s centrálou a chlaďákem a doby s bednami lahváčů. Za sebe doporučuju lahvoně.
* Na rozdíl od sudu se může basa stále chladit v potoce. * Nemusí se řešit centrála a proč neběží. * Nemusí se řešit kdo čepuje a čárkování * Nemusí se řešit půlitry * Každý pije, co mu chutná * S lahváčem se můžeš účastnit šermířskejch soubojů a dalších disciplín. S půlitrem je to horší. * Točený bude u Krkovičky. ...pravda, a vyjde to levněji než ten samochladící sud! my to na šermířských akcích pokud je potok řešíme podobně: do hamaky naskladame veškerý chlast a vhodíme do chladivé řeky, pak dle libosti z hamaky odebíráme 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 10:11 15. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No uvidime.. auto uveze i lahváče, i víno, co se nevypije, putuje zase domů.... škoda toho sudu no, ael jako přežiju to bez něj tak už se začínám těšit...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 01:56 16. Jun 2010 |
|
|
nomis_b wrote: KaTo wrote: njn to sou ti pražáci.. kdy vidí cenu 35 představujou si krabici... když je to ale přímo od zdroje, tak nechápou, že to třeba prodá do obchodu za 50, obchod dá 75 a vinotéka 100, přičemž za cenu 35 je to od souseda, kterej mi to odčepuje přímo z tanku a mám to lepší, než v té vinotéce... a to nemluvě o ochutnávce zdarma  Toz ja bych si klidne i 3litránky vínecka objednal tedy. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 01:58 16. Jun 2010 |
|
|
nomis_b wrote: Bahnak wrote: no, v tý řece to nějakou dobu musí být, alespoň pár hodin... tak dlouho žadna bečka mezi tolika lidma nemuže vydržet... asi to vyřeším snobským způsobem sobě vlastním a koupím ten samochladící sud  jak velký je vlastně dělaj.. že bych ti poslal prachy a vypili bychom si ho oba no kdyžtak naberu do auta pár desítek litů vína od souseda. Cena 35/litr, kvalita více než dobrá... a tak moc chlazený to být nemusí. count me in x)
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 10:29 16. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyztak mi PM napiste, kolik tak pocitate litru.. je to po 2litrovych lahvich. Na vyber je : bile, nebo cervene nejak si nepamatuju odrudu *pokrčí rameny* nejlepsi je kdyz proste toho vemu dost, a domluvime se na miste.. ale pocitam ze vezmu max. 20l vina.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 13:53 16. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Nomisi hlavně ať nedopadneš jak v tom filmu Bobule. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 14:12 16. Jun 2010 |
|
|
tam slo o burcak.. takez asi tezko .. letosni vino asi ani nebude.. jak sem videl vinohrady, takez asi ani burcak.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 21:08 25. Jun 2010 |
|
|
Tak nakoniec sa udialo neočakávané a predsa prídem .. aj s manželom samozrejme 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 09:12 26. Jun 2010 |
|
|
Tak ja si Jachyrko projistotu vemu sebou sadu porodnickeho nacini ju? 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 10:45 26. Jun 2010 |
|
|
 platí! ale spolieham sa skôr, že niekto nebude piť a v prípade núdze ma vezme do Plzne do pôrodnice 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: ČTVRTÝ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 30. 7. až 1. 8. 2010 Posted: 11:04 26. Jun 2010 |
|
|
Tak snad to nebude akutni a uvidime i dalsi zapas s Durduin  . Minule to bylo zajimave pokoukani  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|