|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 16:55 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Grin wrote: xxxMajkyxxx wrote: V kombinaci s bardem v partě se z toho stává celkem slušná bestie řek bych + lektvary a další Thalijské fičury indeed.
Mam pocit , ze tomu drakovi AC diky bardovi nebo diky sko uz neporoste, neb sam ma maximum +20 dodge bonus AC.Pokud tim bylo mysleno toto. Mel jsem na mysli spise bonusy do utoku a dmg z bard songu, bop, atd.......Ano dobra poznamka, drak ma uz max dodgeAC bonus
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:17 18. Apr 2012 |
|
|
Já bych měl pár připomínek... Příjde mi to sice pěkné, ale proměnu v draka dosáváš až na 30. úrovni, tzn. na expení ji už nevyužiješ. Do pvp je téměř k ničemu (až na "turnaje"), protože pokud je druhá strana alespoň trošku inteligentní tak, pokud se na bojišti objeví drak se okamžitě boj přesune na místo kam ten drak nemůže....., nejlepší pak je když jdete v nějaké chodbě, drak vepředu a nepřátelký mág toho draka nějak srazí či chytí prackou... a vaše parta se přes něj neumí dostat....
Nevím jak top dungy, ale nejsem si jist že ve všech jsou dost široké chodby aby všude drak prošel. Protože druid má proměnu jen 3x denně.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:23 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Shaman88 wrote: Já bych měl pár připomínek... Příjde mi to sice pěkné, ale proměnu v draka dosáváš až na 30. úrovni, tzn. na expení ji už nevyužiješ. Do pvp je téměř k ničemu (až na "turnaje"), protože pokud je druhá strana alespoň trošku inteligentní tak, pokud se na bojišti objeví drak se okamžitě boj přesune na místo kam ten drak nemůže....., nejlepší pak je když jdete v nějaké chodbě, drak vepředu a nepřátelký mág toho draka nějak srazí či chytí prackou... a vaše parta se přes něj neumí dostat....
Nevím jak top dungy, ale nejsem si jist že ve všech jsou dost široké chodby aby všude drak prošel. Protože druid má proměnu jen 3x denně. Vsechno vecny poznamky....postavis asi 1000 dalsich buildu, ktere jsou praktictejsi skoro na cokoliv  a ten mnich tomu proste chybi. Druida s promenou na draka bych urcite nedoporucil zacatecnikovi, expeni takovehle veci muze sakra otravit hru a vysledek je spis lahodici oku a pocitu, ze to nakonec vyslo  . Tech nedostatku je tam opravdu cela rada. EDIT: a navic.....vlastnosti takoveho druida maji ty spravne pozadavky pro VYSSI hru na "DM" urovni  . Inteligentni, moudrej, krasnej...
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:37 18. Apr 2012 |
|
|
No já asi druida ted sepisovat nebudu, s popisem kouzel to bude strašně dlouhé. Ale už ted bych řekl, že souhlasím s ldamianem. Možná by se dalo říct že druid je nejsilnější magické povolání. Má nejsilnější útočná kouzla jak do pvp tak do pvm. Myslím si že druid by dokázal na správnem místě zastavit postup.... třeba i drowské armády na několik desítek minut.....
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:46 18. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Taky mě k druidovi napadá, že má nejméně slotů/den (nepříjemné...protože délka restu, ale na to prskají...i prskavky) ze všech "kouzlicích" povolání a pokud chce kouzly léčit/zabíjet  , tak si musí sloty "zaplácat" (narozdíl od klerika) léčicími kouzly. Má sice pár zajímavých kouzel "bez sejvů", případně ignorující MR mnichů (a spol), ale...pracka je pracka. Dál nemá "útočné" buffy pro podporu sumonnů (narozdíl od ostatních kouzličů). Sice má buffy vázané na svého kompaniona, ale kompanioni jsou na Thalii...ale dyť vy víte co. Taky nemumí kompaniona přímo ovládat (narozdíl od mága, ale to zase tolik nevadí, stejně nemá pixie  ). Ani do party (až na pár výjimek) nemá moc užitečné buffy. Sumasumárum - druid je boží pro "low-lvl" svět. Jenže Thalie, která je epická (viz heslo: "Život začíná ve dvaceti"), tak na epicu pro druida život naopak končí  . Pokud chcete single bojovníka do fullplátu - klerika nebo RDD. Pokud chcete magický support party a "one-click-kill", tak mága/sorcku. Mno a na závěr, trocha toho RP - kdo vymyslí logický "RP" důvod, proč by měl druid craftit v karathských dílnách, potažmo se ubytovávat v hospodách, potažmo vůbec lízt do města, aby udržoval "sociální" partu s ostatními postavičkami (pokud teda někoho nebaví hrát mimo zbytek serveru), dostane Bahňakova bludišťáka. Tedy pokud se od začátku OOC parta kámošů nedomluví na nějakém tom "lesním" spolku... P.S. A na opravdový závěr  - ovládání zvěře má na Thalii "feature", že cca 10-20% zvířecích NPC má systémem přidělenou imunitu na ovládnutí. Na jednu stranu to dává "tváří-tvář" srážecím potvorám v Prahvozdu tu správnou šťávu, na druhou, pokud nemáte vedle sebe někoho, kdo z vás NPC s AI "Sražení-Sražení-Sražení-Sražení" sundá...RIP.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 18:07 18. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:50 18. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
no hlavně je komické že k arcidruidovi přiběhne jezevec a kosune ho do pr.... protože má imku na ovládnutí
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:54 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Dalsi vec je......nez druid pronese vsechny ty sve ritualy a zarikadla s absenci haste v jeho kouzlech, pravdepodobne bude, pri setkani s tou drowi armadou, viset stazen z kuze na svem oblibenem strome driv nez onomu stromu staci radne podekovat.  Pokud ho tedy driv nesezere ten jezevec s imkou.... Druid je....bohuzel...opravdu slabej. Mozna by jeste druid mohl fungovat jako kamikadze.....vbehne do drowi armady, sesle Natural balance a spokojene umre
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:30 18. Apr 2012 |
|
|
Hmm...., tak nebudu prozrazovat vše.... Souhlasím s vámi druid je slabej.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:35 18. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Pokud ovsem nemaji volnost pohybu
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:35 18. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*uznale smeká pomyslný širák* Nice build! Jen mi vrtá v hlavě: - 24 ke skrytí (+28 když jsi "venku") je fajn proti NPC, protože PC tě prohodí na "Hlasitou chůzi" (tím si tě "zprůhlední"...a zaklikne), zvláště pokud SD bereš až na 22lvlu (na 21 jsi "samozřejmně" vzal s druidem Dračího rytíře  ). A tím, že bereš SD takhle vysoko, tak efektivní "Tichá chůze" bude poměrně pozdě. A SD zase o tolik níž nevemeš, bo e připravuješ o už tak "vzácné" sloty kouzel (o kruhách nemluvě) - HIPS na Thalce je feat "na dálku" ne na blízko, protože má 6+ sekundovou prodlevu po tom co z něj vyskočíš - na Thalijskou alchemku jsem nepomyslel. Btw - Rejty nechal spěch v alchemce po jením nerfnutí, le fuuu! Full of win!! Madre dios!!! - bossové na Thalce s jejich epic save ustojí lecos. Teda viděl jsem je ustát lecos. A jak bosse něco nesejme "na jistotu", tak skoro najistotu sejme on tebe (zvláště když tenhle build nemá Výcvik, ani extra vysoké AC)
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:02 18. Apr 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: To berserk: Jen mám jednu připomínku - na 1.lvlu je vhodné začít barbarem - má 4 + int skillpointů a bojovník je 2+int, a na prvním lvlu se ti to násobí 4x tak jsou to body zadarmo. To je fakt ... to mi vubec nenapadlo  A jem mi vysvetli tu tvou pouzitelnost carozpytu ... osobne sem si dal 5 bodu a zjistil sem, ze to sou zbytecne ztraceny bodiky. A pak este ten Taunt ... to mi taky nepride jako uzitecny, kdyz mas jako Pul-Ork charismu na bode mrazu  No a nechce se nekomu udelat todle ??? A napsat co mu vyslo za HP a utok a sejvy ... Lord_Berserk wrote: Pokud má někdo zkušenosti s Barbarem postavenym jako totální chodící skála => namaxovaná odolnost co to de, pavéza a bastard - pište (docela by mě zajímala použitelnost ... esi vůbec něco zasáhne)
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:04 18. Apr 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Za každých 5 bodů v čarozpytu dostaneš +1 k záchranému hodu proti kouzlům. Mam pravdu ? *Koukne po ostatní nejistě.*
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:08 18. Apr 2012 |
|
|
to jako mas pravdu ... ale zas tolik bodu na rozdavani nemas  podle me je lepsi akrobacie jako cross-skill, chabou vuly vyzenes lektvarem  Edit - no a kdyz uz sme u toho, mam carozpyt 10 ... tzn +2 do hodu - vidim to nekde ve statech nebo se to pripocita az v momente kdy nekdo na me posila kouzlo ?
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
Last edited by Lord_Berserk on 19:10 18. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:10 18. Apr 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Lord_Berserk wrote: to jako mas pravdu ... ale zas tolik bodu na rozdavani nemas  podle me je lepsi akrobacie jako cross-skill, chabou vuly vyzenes lektvarem  Tak jasně, že můžeš do akrobacie, ale pokud máš ještě další, tak můžeš i sem. A nejde jen o vůli 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:13 18. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Lord_Berserk wrote: Edit - no a kdyz uz sme u toho, mam carozpyt 10 ... tzn +2 do hodu - vidim to nekde ve statech nebo se to pripocita az v momente kdy nekdo na me posila kouzlo ? Až při hodu proti kouzlu máš rázem danou vlastnost o dva vyšší.
_________________ .
|
|
Top |
|