Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:29 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

Chtěli byste si zahrát na staré Thalii?
Ano 52%  52%  [ 25 ]
Ne 48%  48%  [ 23 ]
Total votes : 48
Author Message
 Post subject: Re: Thalie
PostPosted: 17:47 03. Jan 2016 
Nováček
 Profile

Quote:
Doporucuji tedy hracum, kterym bylo jednostranne naordinovano cokoli ve stylu "jestli Tvou postavu chyti/uvidi, tak je to pro ni permanentni smrt" - nebudte stado. Ptejte se. Nenechte ze sebe delat otloukanky.

Neboť ...We are The Robots? :mrgreen: :mus_9: (otázkou je která skupina.. :D )

Reply with quote  

PostPosted: 18:02 03. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné.

Takové skupiny rozhodně nechodili lesem (ve formě kradmého hlídání na špatně přístupných místech za účelem odfiltrování případných (neexistujících) agentů "druhé strany") a že by v době míru byly zvýšené hlídky bránící průchodu všem a všemu i ve větší vzdálenosti od pevnosti je dle mě na hlavu postavená záležitost. I pevnosti měly omezené dosahy, posádky v době míru netvořily desetitisíce vojáků, ale pouhé jednotky (a to se týkalo i opravdu velkých pevností).

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 18:03 03. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Zeerit wrote:
pavad wrote:
Komu?

Za kolik?

Tobě klídně zadarmo :wink:

Jinak Ostroh asi je trochu problém, ale Petronika se taky dá dá dá obejít v poho.

Ale jo, 6 lokaček ještě jde, i když formou IC je to půlka světa. Co ale teda Karatha, Doubkov, Isil?

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 18:06 03. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Doubkov s Karathou odejdeš dohromady.. a k čemu obcházet Isil, za ním nic není.

Reply with quote  

PostPosted: 19:29 03. Jan 2016 
Bůh
 Profile

To je vcelku i jedno,rád se procházím a volím různé cesty :) (jen tu cestu zpět rád nemám - což asi nikdo (vpřed, jen vpřed. Vzad ni krok))

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 20:55 03. Jan 2016 
Urozený
 Profile

Z Isilu se jezdí dostavníkem, to ví každej :P A Karatha a Doubkov má holt na jedný straně moře, tak se obchází těžko.

Reply with quote  

PostPosted: 22:36 03. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Zeerit wrote:
Z Isilu se jezdí dostavníkem...

...což se podtemňanům asi nepovede, což?

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 23:06 03. Jan 2016 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Barbar321 wrote:
Zeerit wrote:
Z Isilu se jezdí dostavníkem...

...což se podtemňanům asi nepovede, což?
Já tě klidně provezu v batůžku.. 8) :)

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 22:24 04. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Krysak wrote:
Jachym wrote:
Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalý růst , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?

Hele tohle téma bych neopouštěl úplně hned, povídej, přeháněj.

Nehraji na Demoně už ani na Kandelábrii, takže nemám uplně 100% informace , ale pokud chcete něco vědět stačí se zeptat. Já stále považuji Thálii za super a za špičku mezi NWN , ale stahují se nad ní škaredá mračna snad je vítr rozfouká. Pamatuji se jak na Kandelábrii započali tkzv opravy již opraveného , čímž nastal guláš na serveru. No a Demona ? , po té co jim zabrali místo na Game parku bohatší klienti museli si pořídit nový server a to tak že se na něj skládali . Dnes jim to jede kvalitně - žádné lagy - asi většina lokací je stále stejná . Těžký ,ale zajímavý a špičkový kraft je stále plně funkční , itemi fungují i po 9 letech. Pomocí craftu vyrobí řemeslník neuvěřitelné věci , pomocný obchod je opravdu jen pomocný. Bohužel craft na NT je horší jako na ST, řekl bych že je horší i jak na Demoně . Mrzí mne to , protože craft na ST se mi velmi líbil. Abych jen nepouštěl z ust černá slova - tak dnes jsem byl u Zlobrů a lokace se mi velmi líbila a zrušení alchymie beru jako správný krok.
Držím vedení a tvůrcům palce je mi jasné že tu kecat je snadné , ale něco udělat je horší.

Reply with quote  

PostPosted: 07:55 05. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Jachym wrote:
Bohužel craft na NT je horší jako na ST, řekl bych že je horší i jak na Demoně . Mrzí mne to , protože craft na ST se mi velmi líbil.

1.
Technicky vzato je systém na ST a NT identický, takže se jedná spíše o pocit. Mechanika je zachována, liší se některé výrobky.

2.
Jako problematické lze označit vymazání Natural armor amuletu a alokace odpovídajícího kouzla jen pro malou skupinku kněží.... To ale neznamená změnu v systému řemesel.

Reply with quote  

PostPosted: 08:08 05. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Krysak wrote:

1.
Technicky vzato je systém na ST a NT identický, takže se jedná spíše o pocit. Mechanika je zachována, liší se některé výrobky.

Já souhlasím s Jachymem, craft je horší a výrobky jsou nelogisky poskládané (na ST jsi měl třeba ohnivý opál a ať kámen přišel kamkoliv, mělo to něco společného s obratností či reflexy). Navíc některé TOP výrobky jsou použitelné leda tak pro postavy na prvních úrovních, ale dostupnost, pracnost a cena odpovídá vysokým epikům.

...a tvoří se závislost

Reply with quote  

PostPosted: 08:28 05. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Barbar321 wrote:
Krysak wrote:

1.

Já souhlasím s Jachymem, craft je horší a výrobky jsou nelogisky poskládané (na ST jsi měl třeba ohnivý opál a ať kámen přišel kamkoliv, mělo to něco společného s obratností či reflexy). Navíc některé TOP výrobky jsou použitelné leda tak pro postavy na prvních úrovních, ale dostupnost, pracnost a cena odpovídá vysokým epikům.

Máš pravdu, některé věci jsou jako tombola, jediný účel byl, aby se tím musela strávit kupa času..... zejména u šití. Logika byla odstraněna ve prospěch ztráty času. Osobně jsem tuto vlastnost vnímal jako gesto autorů, že vzali na vědomí vstup do EU a vzdali tak hold jejím systémům.

Věci úplně k ničemu byly i v minulosti...... tam se nic nemění:).

Reply with quote  

PostPosted: 10:28 05. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Aha musím ještě zareagovat na osobní dopisy. Lidé si pletou sběr bylinek s pokročilou alchymií která udělá z plechovky totálně imunní pevnost s ochrannou na vše a imkou proti všemu. Ujasním - jsem pro léčitelskou alchymii a hlavně sběr bylinek jako doplňkového kraftu. Jsem pro sběr plodin z pole a luk , aby mohli malé lvli sbírat lesní plody a na poli u Karathy rýži, pšenici, ječmen, kukuřici, rajčata, brambory apod. Jsem pro rozvoj včelařství jako malého doplňkového kraftu (byl na původní ST). Jsem pro Rybářství ,jsem pro kuchařství , jsem pro všechno to co mne přivede do lesa a přinutí mne prošmejdit všechny kouty a sesbírat maliny ostružiny a jiné plodiny a byliny a ne jen proběhnout koridorem.

Reply with quote  

PostPosted: 10:44 05. Jan 2016 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:
Aha musím ještě zareagovat na osobní dopisy. Lidé si pletou sběr bylinek s pokročilou alchymií která udělá z plechovky totálně imunní pevnost s ochrannou na vše a imkou proti všemu. Ujasním - jsem pro léčitelskou alchymii a hlavně sběr bylinek jako doplňkového kraftu. Jsem pro sběr plodin z pole a luk , aby mohli malé lvli sbírat lesní plody a na poli u Karathy rýži, pšenici, ječmen, kukuřici, rajčata, brambory apod. Jsem pro rozvoj včelařství jako malého doplňkového kraftu (byl na původní ST). Jsem pro Rybářství ,jsem pro kuchařství , jsem pro všechno to co mne přivede do lesa a přinutí mne prošmejdit všechny kouty a sesbírat maliny ostružiny a jiné plodiny a byliny a ne jen proběhnout koridorem.
+1

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 13:16 05. Jan 2016 
Velmistr
 Profile

Tak to je přesně ono - sbírání a hledání bylinek, ovoce a plodin donutilo lidi zkoumat a prohledávat i taková místa kam se normálně nevleze :idea:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 121 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]