|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:54 07. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo prosim, už to zrušte 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 14:58 07. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 15:07 07. Feb 2008 |
|
|
Este tu zacnite nadavat a to uz bude koniec. Sa trochu miernite jak sa vyjadrujete, nie sme tu v mastali. Zato sa budu davat bany na forum.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 15:14 07. Feb 2008 |
|
|
Zdravím Vás , tak tento topic jsem celý nečetl na to nemám sil. Ale myslím si že systém smrti je nějaký takový posuvník, kterým tvůrce myšlenky hry nastavuje stupeň hazardu a nebezpečných aktivit postav. Chce-li mít hráče ve hře nebojácné silně riskující dá levnou smrt a opačně. Má postava se táhla s několika mrtvými na zádech a není to příjemné, vyčítáte si že jste pro něj pro jeho přežití měli víc udělat. Hrozí totiž to že za prvé - příště s vámi nepůjde a za druhé po třetí smrti přestane hrát, což mám obavy se už stalo. Takže v případě zabití postavy postavami a stvůrami NPC navrhuji malinko a lehce upravit systém pokud to půjde a nebude to složité. Např: oživení u kněze tvého boha za 50-80 % ceny nebo: po prvním oživení dostane od kněze koláč odpuštění v hodnotě 50% zaplacené částky no ono možností je mnoho . A toto ještě nejsou vážné problémy - skutečný problém nastane až hráč způsobí smrt druhého hráče, při takto drahé smrti ojoj lituji již teď DM team. Doufám že jsou na to připraveni , byla by škoda kdyby po tak krásném modulu chodilo jen pár zabijáků. Naposled - v jiném topicu se mluvilo o penězích jak je vše drahé, no asi se bude muset něco upravit , ceny mečů to asi nebudou.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 19:34 07. Feb 2008 |
|
|
a od kdy jsou flejmy plné mouder? Já myslsel, že se zamykají jen vážná témata...
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 22:29 07. Feb 2008 |
|
|
Zamykaju sa aj flamy pokial uz k nicomu nevedu a len sa tu pisu blbosti.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:00 07. Feb 2008 |
|
|
No, dnes jsem byl svědkem toho, jak to jeden hráč téměř zabalil, když přišel o tisíc zkušeností a asi pět set zlatých... hraničář...
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 23:03 07. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: No, dnes jsem byl svědkem toho, jak to jeden hráč téměř zabalil, když přišel o tisíc zkušeností a asi pět set zlatých... hraničář... Časem si zvykne... na nízkym lvl je to ještě sranda, bude hůř 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 02:43 08. Feb 2008 |
|
|
No a to mi opravdu stačilo , hraju to dost často a hra se mi líbila ale toto je na mne moc . během pár hodin jsem podruhý zdechl poprvý budiž bylo to ve hře a nedá se nic dělat, podruhý to má na svědomí bohužel nějaké DMko , prostě na mostě u východní brány nikdy nebyli bandyti bohužel teď ano a poněvadž se každý snaží když zdechne to dohnat šel jsem druhou stranou k Ivory jak chodím vždy - no tentokráte tam byli bandyti a za mostem sem už neutekl . Tak takovéto vychytávky můžete dělat na Démoně kde chvíli poležím a někdo mne bez problémů zvedne klerikem na revanž, ale tady kde chcete nehorázný expy a prachy hmmm si myslím že budete mít smůlu a o všechny slušný hráče příjdete. Igor:Časem si zvykne... na nízkym lvl je to ještě sranda, bude hůř  Tak igore nezvyknu už to není zábava ale posralo mi to celej den , tak se tu jebte sami
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 02:47 08. Feb 2008 |
|
|
2Jachym: Jak se někomu kdo se pohybuje chůzí může stát že když z dálky vidí bandity, že chcípne? Nebo si snad držel prst na šipce a skoro nekoukal na cestu? btw. vim jak naštve když ti chcípne postava, a taky vim že většinou když to chceš dohnat chcípneš znova 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 02:54 08. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: No a to mi opravdu stačilo , hraju to dost často a hra se mi líbila ale toto je na mne moc . během pár hodin jsem podruhý zdechl poprvý budiž bylo to ve hře a nedá se nic dělat, podruhý to má na svědomí bohužel nějaké DMko , prostě na mostě u východní brány nikdy nebyli bandyti bohužel teď ano a poněvadž se každý snaží když zdechne to dohnat šel jsem druhou stranou k Ivory jak chodím vždy - no tentokráte tam byli bandyti a za mostem sem už neutekl . Tak takovéto vychytávky můžete dělat na Démoně kde chvíli poležím a někdo mne bez problémů zvedne klerikem na revanž, ale tady kde chcete nehorázný expy a prachy hmmm si myslím že budete mít smůlu a o všechny slušný hráče příjdete. Igor:Časem si zvykne... na nízkym lvl je to ještě sranda, bude hůř  Tak igore nezvyknu už to není zábava ale posralo mi to celej den , tak se tu jebte sami Co na to rict, mozna kdyby sis to nechal na druhej den az vychladnes a poradne si precetl cele forum, tak bys takoveto hovadiny nemohl napsat.Nevim co od hry cekas ale vypadato, ze jen prihloupe NPC ktere budou cekat jen na to, az je zabijes.Je tu nastavenej dynamickej system spamu, coz znamena ze kdyz jsi neco videl nekde dneska neznamena ze to tam uvidis i zitra.Coz je pro hratelnost pekna vec.Aspon si furt nemuzes bejt jistej zadnou lokaci tecka
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 02:56 08. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jachym wrote: Tak igore nezvyknu už to není zábava ale posralo mi to celej den , tak se tu jebte sami Nejsi ve chleve. Laskave se vyjadruj jako clovek a ne jak p***e.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 03:17 08. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: Tak igore nezvyknu už to není zábava ale posralo mi to celej den , tak se tu jebte sami muzu se zeptat proc chodis hrat do RP sveta kdyz nejses schopnej ani uneste smrt svy postavy a ztratu xp? Tolik to nezer zase a nez vychladnes, tak si skoc nekam na pivko  Mit "po*ranej den" ptz jsi chcipnul v pocitacovi hre mi prijde, no rekneme, trochu ubohy...
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 06:24 08. Feb 2008 |
|
|
Kuciku omlouvám se za své vyjadřování, mrzí mne to. Promiň Igore - je to jedno ale z toho mostu jsem už na 3 lvlu chtěl střílet jezevce , ale to nejde nejsou vidět byť by byli těsně za mostem  jakmile slezeš z mostu vidíš je před sebou. jiromíre - bohužel nejsem první kdo to asi těžce nese, ale svou smrt kterou si zaviním si klidně ponesu, tohle ale moc smrdělo DM killem - pokud znáš ten výraz. Několikrát jsem o tom četl , slyšel a viděl , ale nikdy na žádném serveru na sobě DM kill nezažil. Pokud se DMko v noci nudí a tím se baví , tak mne to moc zábavné nepřišlo. Jinak po tom proč hraju ti nic není. Pokud jsem teď někoho urazil - tak pardon , ale bylo to naposled.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Systém smrti Posted: 07:37 08. Feb 2008 |
|
|
[quote="Jachym"]tohle ale moc smrdělo DM killem - pokud znáš ten výraz.
DM kill jsem na Thalii nikdy nezažil, ale tam u toho mostu jsem před wipem dvakrát zcela nečekaně narazil na jednotku pekelné pěchoty - klerika a dva žoldáky... Moc milé setkání i pro vyšší level. Takže pouzí bandité jsou jen nepatrná nehoda - to chce vzít nohyna ramena !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|