Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:11 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani DM
PostPosted: 13:05 19. Mar 2008 
Urozený
 Profile

DenGrasse wrote:
kucik wrote:
To jsou ale tak kratkozraky reseni... Copak nevis, ze se tam po restartu spawnou dalsi?
nábojů je dost... jediné stabilní řešení je zrušit stanici metra :mrgreen:

Nebo navštívit přímo Dopravní podnik města Prahy a na místě zrušit dynamický spawn alchimistickým kufříkem plným plastelíny, drtátů a časovače. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 16:55 19. Mar 2008 
Měšťan
 Profile

kucik wrote:
Kdyz se nezaseknes o nejakej placeable, tak jim plachnes a za nejblizsim rohem nahodis hide.

Oni obyčejný placeably v podobě aktovek nebo sedaček jsou v pohodě, ale nejnebezpečnější sou hybridy mezi static a active, tzv. důchodci :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 17:02 19. Mar 2008 
Nováček
 Profile

Já často potkávám hostile důchodce...

Reply with quote  

PostPosted: 17:09 19. Mar 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
nábojů je dost... jediné stabilní řešení je zrušit stanici metra :mrgreen:

:mrgreen:
to né, tam se mi spawnuje questík, kterej z donucení creepuju pět dní v týdnu

Reply with quote  

PostPosted: 17:21 19. Mar 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Arto wrote:
Já často potkávám hostile důchodce...

Pockej to mas nejaky friendly? To je zase chyba frakci. Duchodci se nastavujou podle undead, ty se maj snaset jenom s krysama. Chjo...

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 19. Mar 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

kucik wrote:
Pockej to mas nejaky friendly? To je zase chyba frakci. Duchodci se nastavujou podle undead, ty se maj snaset jenom s krysama. Chjo...

je to hnusné, ale... LOL :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 18:08 19. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

No celkem fer, kam se ta diskuse dostala :D :mrgreen: mne nekdo enco vycitejte :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 20:20 19. Mar 2008 
Měšťan
 Profile

Daanri ted si me presne predved spravnou ocistu lidi v tymu rekni kdy a nebo najdi neco od hrace RES ze si na foru stezuje na chovani DM?Haaa nic nenajdes pac toto je poprve pac me dosla trpelivos pri takovem chovani a nebrecim tu za sebe zda sis nevsim tak ja neumrel ale to co tam Rejty predved a statecne ze sebe dal dela svateho a to co udelal je spravne tak mam pravo napsat nato svuj nazor nato co predvadel at to veme ci ne a jedina odpoved je ta ze zacne hrace RES schazovat a tim jen potvrzuje pravdivost ubohosti co delal.Neakceptuje nazor jinych protoze pravdu ma jen on a na druhou stranku je to pravda protoze to on a jini DM si muzou delat co chteji hrac se stim musi smirit :wink: A je nejsmutnejsi jak ty bohove nahore maji nad hlavou zari a na krku zlaty retez kde maji napsano Pani RP hraci a pritom ty co je znaji vedej sve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 20:45 19. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Promin RESi, musim se zase vmisit. Behem chvile ti poslu drobno PM...
Tohle je zbytecny, kazdej del zasluch, si myslim. Zrovna o mne je hodne zname klaboseni na ucet DM a tymu celkove. Taky nektery veci, at je to jak chce ted, neodpustim. Bohuzel i kdyz nebrecis za sebe, ale za jiny va chudaky co za zaplatili, e celkem zbytecny. Pokud maj 4 lvl tak je ta ztrata ani moc neposkodi, dozenou behem chvile pokud hrajo aspon hodku denne. To ze si holt z vejletu moc nepamatujou jako postavy, nezname, ze si ztoho nevemou pouceni jako hraci. Dobrej rozdil v zikavani XP mezi postavou a hracem (hrac je jen ziskava - postava je muze i ztrait). Takze si nemyslim, ze kazda smrt, i kdyz z udajne viny DM, nebo z vlastni chyby hrace, je jedine dalsi plus pro hrace. Priste si uvedomi co ho tam muze cekat, i kdyz by se mel choat jako by sel tudy prvne. Bohuzel by pak dochazelo k tzv. kolecku smrti (postava pred chramem: ejhle co sem to chtel? Jo do ty jeskyne, tak deme...). Takze urcite prohlidka sveta nejni i pres smrt tak uplne zbytecna.

Rozhorceni chapu, ale uz by se dalo krapet vychladnout a uvazovat krapet vklidu (ja vim, ze hrac RES je vesmes stale vklidu a jen tak se nerozcili, jen to obcas tak vyzni)

Pak bych chtel urovnat takovy to co sem cet na jinym topicu, kde se menovali DM co se nekomu libi dle choani....checht :mrgreen: nic proti mysliteli, ale co to tady za tech par let znam tak vsichni DM sou lidi, kazdej clanek zdejsiho tymu je dulezitej a snasi nehoraznej natlak. Jak z casu, narazek nespokojenych hracu, skola /prace, soukromi a este tu pak clovek cte, ze je nekdo lepsi nez nekdo jiny, nebo nedela rovna to o se mi libi.
....
VSICHNI
....
tu delaji maxmum pro nasi spokojenost a maximalni prestiz serveru. Snaha vychovavat si vlastni hrace, kterou vtom vsem vidim, se dari. Bohuzel za cenu strat kvalitnich hracu/clenu tymu ... razit si vlastni cestu neco stoji a da se rict, ze trpi obe strany pomyslneho tabora - (hraci feat. tym) Tim bych chtel narazit na prehodnoceni par rozhodnuti.

No tak asi vse co sem mel na jazyku a hodil to a sem ...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 20:51 19. Mar 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

RES wrote:
...

Ty zase meles porad dokola to same a taky nejsi schopen cist, co druhej pise, takze jaky je v tom rozdil? Kazdy videl svoje a pro neustale napadani neustoupi ani jeden. Jaky ma smysl, omylat dokola porad to same? Postezoval sis a kazdy kdo to cetl, si na vsechny zucastnene nazor udelal. Krom (jiste profesionalnich) psychologickych rozboru vsech debatujicich opakujes stale to same.
Cekas snad verejnou omluvu a podrbani pod bradou?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 20:56 19. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

kucik wrote:
RES wrote:
...

....

Uz je krapet zbytecny :roll:

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 21:00 19. Mar 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

tak co zavolame Paklice s Pacesem nebo to drobet este polejem benzinem ? :)

a kdopa tady vi kolika strankovej byl nejdelsi Flame na ThalieForu? :mrgreen:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 22:21 19. Mar 2008 
Nováček
 WWW  Profile

RES wrote:
O me taky neslo ja neumrel ale v neviditelnosti jsme tam sli to je pravda ale jen jednou jen pro padlou pritelkyni ale holt to nekomu vadilo at ten nesmrtelnej RES at delal co chtel tak ty mantikory se holt mnozi jako potkani a skacou znenadani kolem. O tom to prave je dat hraci sanci ale tam k zadne nedoslo pac ani invis nepomahal Bobo i kdyz odlakava at muze kamarad projit nepomahalo proste nic ani mocne kouzla toho nejmocnejsiho jak rikas nic nepomohlo ale holt to nak slo jen na to nikdo znas neprisel a to ze mantikora da zanu za 121 HP to je holt asi taky jen pech holt RES nabehnul primo na drapky te mrchy a meditace je jen soustredeni na kouzla a ktomu doslo kousek od jeskyne a taky beru ze je holt cejtila ta smecka mrch ale i po dalsim boji slo jen o zachranu padle ale bohuzel marne pac sance zadna :evil:

Ty vole dyk je to hra, co tu resis?nebud herecka

Reply with quote  

PostPosted: 22:33 19. Mar 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
...nebrecim tu za sebe...

Mozna nebrecis, ale ja nevim, jestli se ti mam smat a nebo radsi brecet, jak je smutny co tu predvadis.

Quote:
...je ta ze zacne hrace RES schazovat a tim jen potvrzuje pravdivost ubohosti co delal.

Normalni clovek si precte prvni prispevek, ktery je plna narazek a dokonce urazek a udela si obrazek o tvem vyjadrovani a komunikaci.

Quote:
Neakceptuje nazor jinych protoze pravdu ma jen on a na druhou stranku je to pravda protoze to on a jini DM si muzou delat co chteji hrac se stim musi smirit :wink:

Praveze ty si myslis, ze si muzes delat co chces a vsechno ti projde. Toleroval jsem ti dost veci, ale skoda slov...

Quote:
A je nejsmutnejsi jak ty bohove nahore maji nad hlavou zari a na krku zlaty retez kde maji napsano Pani RP hraci a pritom ty co je znaji vedej sve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi ten posledni co muze nekoho za jeho hru soudit. Ja mam se svym hranim svedomi ciste a vedome jsem na Thalii nedelal zadne prasarny a nebo porusoval charakter postavy ci pravidla RP hry.

Ne, ty me asi neznas. Zato ja poznal tebe, kdyz jsi mi v poslednich dnech ukazal svoji pravou tvar. Vic uz k tomu asi nemam co rict. Ty mi za to nestojis...

PS: Ani nemas tu slusnost, abys mi napsal na ICQ, kdyz se ti neco nelibi. Ja s tebou jednal rovne, co se mi nelibilo na tvem hrani jsem ti sdelil soukrome a nikde jsem to verejne nerozmazaval a snazil se ti to vysvetlit. Rozmazavat neco na foru povazuji za naprostou ubohost a kudlu do zad z tve strany. Hra je hra, ale tohle je prilis.

Reply with quote  

PostPosted: 23:24 19. Mar 2008 
Měšťan
 Profile

.. vyjadrit svoj nazor .. nadavky .. vysoky level postavy .. len ukazat krasy thalie ... 'nebreci' ... opakovanie stale dokola ... takzvana RP hra ... prispevky bez formatovania ... pusinky ...

hej to je RES, uz viem kde som :lol:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]