|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:05 21. Jul 2008 |
|
|
Mist kam nest balik je myslim dost. Jinak ti pak poslu seznam potvor co chybi v lovci odmen, az se k tomu dostanu...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:15 21. Jul 2008 |
|
|
A co tie "cerne zasilky" (drogy, zbrane atd) na pasovanie s rizikom kontroly a zabavenia zasilky, pripadne pokuty???
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:16 21. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo mist je dost, ja myslel jen jestli je tam jeste mezi tema co uz jsou na serveru nejaka nebezpecna lokace, krome tech dvou. Proste balik karatha - doubkov je ted stejna cena , jako doubkov - gruberik bere to v potaz jen vzdalenost, vahu a cas, ale ne nebezpecnestvi cesty. Prave nebezpecenstvi je myslim nesrovantelne.. proto sem chtel pro baliky do nebezpecnych lokaci trosicku upravit, reknemu zvednout cenu o 20% , at treba je sance, ze se tam s tim nejakej blazen bude strachat.. kazdej normalni hrac by si totiz radsi vybral balik v bezpecnejsi trase, kterou muze i rychleji probehnout 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:28 21. Jul 2008 |
|
|
napadlo mně, že k poptávanému zboží by se mohli připojit zlatníci, kteří by sháněli ten či onen drahý kámen.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:40 21. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: napadlo mně, že k poptávanému zboží by se mohli připojit zlatníci, kteří by sháněli ten či onen drahý kámen. Kameny z lootu ?? To by rovnou mohlivykupovat i "drobnosti" , "sosku medveda" a pod.. to by pak clovek nosil plnej inventar veci, jen aby se to zrovna spawnulo Ale proc ne, ze  to by sel udealt nejakemu devcatku treba, ze furt ztraci nejake hracky.. tusim ze je tam i hreben, panenka a podobny kraviny.. ale kde by pak ziskala penize, aby it za ni zaplatila.. treba za nefritovou sosku draka 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:01 21. Jul 2008 |
|
|
no z lootu jsem zrovna nemyslel (já ještě nikdy žádný nenašel) ale ono je vlastně jedno, odkud se berou, při časově omezeném questu. i když je možné, že by pak sebou postavy nosily tuny všech kamenů, aby si moh zlatník vybrat... no, byl to jen takovej nápad... EDIT1: děvčátko by muselo platit jinak...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:07 21. Jul 2008 |
|
|
To skor vykup starozitnosti a umeleckych predmetov. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:11 21. Jul 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Hm, tak sem nad tim popremyslel a uprava zatim takovahle: - zaloha 10% ceny. - pri pozdnim doruceni dostanete 20% ceny - nejaka mala sance, ze si balik dany NPC neobjednal, tudiz vam da zpet jen zalohu. - zkusit udelat nebezpecnestvi lokaci.. tzn pridat nejakej kvocient k cene baliku z gruberiku a krynskym horam. Napda vas jeste nejaka jina zmena?? treba vice nebezpecnych lokaci, kam ste balik museli dorucit?? Nejak se na ten puvodni zamer pozapomnelo .. tak se to snazim zase ozivit, dokud mam cas s tim neco udelat  Ty vado Nomisi jestli ta malá šance, že si daný NPC balík neobjednal bude taková, jako u té fuchtle v Karathě co vykupuje bylinky tak tu bude asi brzo hodně mrtvých NPC.  Z dvaceti návštěv mi to 4x před očima vysypala do koše - čůza - to je malá 20% šance že to NPC zažije blízké setkání kovového druhu - jo a ta fuchtle už má podmínku s výstrahou, ještě jednou a beru ji naplocho mečem. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:22 21. Jul 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
a jak to tedy vypada s temi zbranemi a dorgama?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:45 21. Jul 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Ty vado Nomisi jestli ta malá šance, že si daný NPC balík neobjednal bude taková, jako u té fuchtle v Karathě co vykupuje bylinky tak tu bude asi brzo hodně mrtvých NPC.  Z dvaceti návštěv mi to 4x před očima vysypala do koše - čůza - to je malá 20% šance že to NPC zažije blízké setkání kovového druhu - jo a ta fuchtle už má podmínku s výstrahou, ještě jednou a beru ji naplocho mečem.  No uprimne, ja sem tam chtel 10% , ale Rejty rikal, ze by to bylo kazdou chvili, proto se to jeste zmensilo.. ale NWN kostky sou zakerne.. proste si obcas na nekoho zasednou ad DROGY: udelam upravu nejdrive normalni posty a pak se dohodnem na konceptu drogovych zasilek s Kucikem. Me napada, ze kdyz to proheldavani bude dialogem, tak pri preruseni, by meli asi straze zautocit, v tom pripade, by se ale preba pri odpojeni ze hry, ci pri padu serveru v tomhle rozhovoru a podobne deli asi zajimave veci. Je potreba to poradne pormyslet co se kdy a proc ma delat a jak to osetrit, aby se postava uprostred dialgou, ze ma drogy jen tak nesebrala a neutekla..
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 16:50 21. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
balik 50.5 liber z karathy do gruberiku za 303 zlatych, to mi prijde docela malo, tusim sem nedavno dostal cca 350 za balik z magicky univerzity do svazu obchodniku, a to je oboje jednu lokaci vedle sebe
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 17:40 21. Jul 2008 |
|
|
Na Theogila je nastaveno 75%, ze obchodnik zbozi vysype do kose. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:26 21. Jul 2008 |
|
|
Aznar wrote: balik 50.5 liber z karathy do gruberiku za 303 zlatych, to mi prijde docela malo, tusim sem nedavno dostal cca 350 za balik z magicky univerzity do svazu obchodniku, a to je oboje jednu lokaci vedle sebe ja jeste ale nic nemenil, lezim opily v praci minimalni cena je 200gp a to ze do gruberiku do karathy je to za tolik.. kolik si na to mel casu 24 hodin?? prave diky ohlasum se zmenila zavislost na vaze na skoro nepodstatnou , kdezto zavislost ceny na case doruceni je dosti vyznamna.. ale pro tyhle lokace "nebezpecne" to opravdu zmenim.. ta cena je fakt smesna.. jen je potreba zvolit vhodnou cenu.. sami ste videli, kolikrat uz se upravuje.. btw: dorucoval si ho, nebo si ho nechal byt?? bylo pocitano, ze nektere baliky proste nebudou dorucitelne .. jako ze jen pro opravdove milovniky postovnich Q a pravych vyzev, jako je treba Chuck Noriss  Napr alwariel do krynskych hor za 3hodiny, to je opravdova vyzva 
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:36 21. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nedorucoval, za tu cenu a navic v noci... fakt nejsem blazen ja to nemyslel tak, ze si neco menil, jenom tohle me docela pobavilo, kdyz sem videl, co mi nabizi 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:10 22. Jul 2008 |
|
|
Rejty wrote: Na Theogila je nastaveno 75%, ze obchodnik zbozi vysype do kose.  Pane Ford proč zrovna já? Sranda je, že když chce 9 jablek, kterých všude roste jako smetí, tak to si vezme a s úsměvem mi vyplatí 450zl., ale jak chce 19 kořenů Ginge.. cosi tak mi to vysypala a já se tak těšil na ten skorolitránek. NWN kostky jsou fakt potvory 5 min. real mi hází 18-20 v jednom kuse a kritikaly padají jeden za druhým (rekord jsou 4 za sebou) a pak si nehodím na záchranu na vůli když neúspěch je na hody 1-4 2x po sobě.  Tak jsem si postál v zmámení, dorazil zlobřího šamana, hodil si bráchu na hřbet a šupky dupky do chrámu pěkně poprosit jestli by ho jako nemohli z toho podsvětí vytáhnout.  Všimli jste si toho, že ty hody jsou jako na houpačce chvilku vynikající a pak na oplátku vás chvilku potrápí ... jak říkám pěkný potvory.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|