|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 19:56 02. Aug 2009 |
|
|
moc toho neni, priste budu víc natáčet, ale konec stojí za to  . http://www.youtube.com/watch?v=WQAdepOSgDg
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 21:15 02. Aug 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tao kan wrote: moc toho neni, priste budu víc natáčet, ale konec stojí za to  . http://www.youtube.com/watch?v=WQAdepOSgDghna hna hna které slečny se to tam bitkaří?:D já to obdivuju páč já ybch se začala řehnit a lehla bych si sama ... jinak koukam ,ž e bylo veselo  ostatně jako vždy
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 22:38 02. Aug 2009 |
|
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 22:40 02. Aug 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Konecne som sa dostal na youtube... sraz bol paradny
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 22:54 02. Aug 2009 |
|
|
Hmm reku ale škoda, že ste nenafilmovali, jak som zbila veľkého boha Kratu to thaliovica: Tak tak  sranda reku fakt bola ... a tiež sa už teším na jesenný zraz na Slovensku  to Rejty: nabudúce zožeň bahno .. nech je to zaujímavejšie 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 01:25 03. Aug 2009 |
|
|
dobrý hmaty.. jen nevím která je která 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 04:55 03. Aug 2009 |
|
|
Letní sraz Thalie - 31. července až 2. srpna 2009Sraz se myslím povedl, děkuji všem zůčastneným! Jen škoda, že všichni utekli před vyhodnocením a nepřebrali si tak hodnotné ceny, diplomy a památeční listy... Zúčastnění- Rejty, Jaara, Igor, Lord_Berserk, Krata, Rudi, Sváča, Melvik, MaSo, Sorrow, Mamut, Jonny, Pepa48, Tao Kan + Durduin, Marvin, Neithan, Kucik, Bobule, Hassan + Jana, Kora + Lubo, Groll, Photter + slečna, Marii + děti * Snad jsem na nikoho nezapomněl. Celkové hodnocení:1. místo - Tao Kan - 56 bodů 2. místo - Bobule - 55 bodů 3. místo - Durduin - 46 bodů 4. místo - Rudy - 45 bodů5. místo - Berserk - 42 bodů 6. místo - Mamut - 37 bodů 7. místo - Jonny - 36 bodů 8. místo - Marvin - 33 bodů 9. místo - Sváča - 32 bodů 10. místo - Kucik - 25 bodů 11.-12. místo - Neithan / Kora - 21 bodů 13. místo - Kráťa - 19 bodů * Ostatní se buďto neúčastnili soutěží nebo neodevzdali výsledkovou listinu. Rytířský turnaj- 1. - 3. místo - Mamut, Rejty, Rudy Hod kamenem- 1. místo - Bobule - 2. místo - Mamut - 3. místo - Durduin Test - všeobecné znalosti* Maximum možných bodů - 32. - 1. místo - Kucik - 30. bodů - 2. místo - Marvin, Mamut - 28 bodů - 3. místo - Jonny - 27 bodů Test - thalijské znalosti* Maximum možných bodů 32. 1. místo - Mamut - 26 bodů 2. místo - Kráťa - 25 bodů 3. místo - Kora - 24 bodů Jen dodám, že thalijské znalosti vyhrála osoba, která na Thalii nehraje... Styďte se! Fotky ze srazu ode měFotky - Letní sraz Thalie 2009 - RejtyNezbývá než se těšit na další sraz a doufat, že se podaří minimálně stejně dobře, jako ten letošní! PS: Samozřejmě nemusím ani dodávat, že vítěz celkového hodnocení píše report z celého srazu. Tao Kane, těšíme se na tvůj výtvor. 
Attachments: |

DSC01169.JPG [ 887.66 KiB | Viewed 3683 times ]
|

DSC01163.JPG [ 870.61 KiB | Viewed 3660 times ]
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 07:32 03. Aug 2009 |
|
|
Heej Rejty, v ničem nejsem do 3 místa a jsem celkově první jo? To je divné, to zas někdo nechce psát report  . Co jsem vlastně teda vyhrál? 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 08:32 03. Aug 2009 |
|
|
Ale baba ... Taoníku Kaníku si prvý v celkovom hodnotení  takže žiadne výhovorky a šup šup do roboty 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 09:46 03. Aug 2009 |
|
|
Tak vidim že sem snad jediny kdo eště nezhodnotil sraz....a chybí na vysledkove listině  .....takže k hodnoceni....jednim slovem ...Parada  .....mužete mě očekavat aj za rok.... a dost by mě zajimalo kam se poděl muj papirek s bodama.....ček se snaži jak magor aby vyhral a nakonec ho ztrati 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:22 03. Aug 2009 |
|
|
Abych si přiohřál svou polívčičku: Já měl 50 bodů! Ale zlý Rejty mě diskvalifikoval 
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 10:31 03. Aug 2009 |
|
|
Egoisto!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:13 03. Aug 2009 |
|
|
Sraz bol brutalita!!! Uzil som si to  Btw. ta "+slecna" sa mi pri prilezitosti omakavania mojho chrbta za pobaveneho pohladu Phottera predstavila ako Siréna. Tak a teraz idem pozerat fotky a video  PS: tie ceny sa mozu predat na dalsom zraze, zimnom treba, aspon budu mat zrazovy creepri dalsiu motivaciu ucasti 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:36 03. Aug 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, tak sraz byl fakt výbornej. Příští bitvu ale hrajem pěkně na rovince. Zase mě bolej i svaly, o kterejch jsem ani netušil, že je mám.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: TŘETÍ VELKÝ LETNÍ SRAZ THALIE - 31. ČERVENCE AŽ 2. SRPNA Posted: 13:39 03. Aug 2009 |
|
|
Příští rok bych se vrátil k tradičnímu bojišti a vejšlapu na kopec. 
|
|
Top |
|