|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Agnoros
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 02:28 27. Nov 2009 |
|
|
Blízký Teleport
Úroveň sesílatele: Čaroděj/Zaklínač 4 Úroveň kouzla: 4 Škola: Vyvolávání Zařazení: Planární magie Složky: Slovní, Gesta Dosah: Dlouhý Oblast působení/cíl: Oblast Trvání: ihned Další protikouzla: Záchrana: Není Magická odolnost: Ne
Po uspěšném hodu přemístí sesilatele a jeho družinu na místo kam (klikne na mapě) si zamane, při neuspěšném je to nepřemístí. Při hodu nula to roztrhá sesilatele na kusy.
Tomuto nechtěnému efektu lze zameziti teleportační runou vloženou do zlatavého škapulíře, runu jsou schopni vyrobiti jen ti nejlepší Alchymisté. Škapulíř jen ty nejobratnější švadlenky. Runa i škapulíř se po použití zničí.
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 02:34 27. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
kucik wrote: Prosimte, nez budes chrlit dalsi. Vazne neni cilem okopirovat mermomoci kouzla jinych serveru. Ne, ze bych si nevazil snahy, ale jeste jednou: Polovina kouzel, co popisujes tu uz je a opravdu neni cilem obslehnout kouzla z jinych serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 13:34 28. Nov 2009 |
|
|
Jak tak ctu ty kouzla z Equilibrie (on to rekl, proboha on to slovo rekl  ), tak se mi normalne vraci moje nocni mury... Spousta tech kouzel je nadhernych, jsou to skvele napady. Ale zaroven je to taky hnus ze systemoveho hlediska, z hlediska vyvazeni, respektive absolutniho nevyvazeni. Carodej ma vsechno, i to co by mel mit spravne klerik, ostatni velky kulovy. Je uzasny, jak mne to dokaze nasrat jeste i po par letech, co tam nehraju a v podstate se mne to netyka. Radeji to nerozebirat. Jestli tohle nekdo navrhuje na shardu, kde se jakkoli, byt i v te nejmensi mire pocita s cvc nebo jakoukoli snahou o vyvazenost, nema rozum, pripadne ani minimalni zkustenosti s vyvazovanim veci v nwn. A pokud to mela byt inspirace, slo rovnou dat odkaz na prislusne forum na EQ. Mimochodem: s kamenama, co budou posilovat ucinky kouzel a-la EQ bezte no proste nekam, kde je na to ten system staveny... Tfuj jsem se nastval, to se mi uz dlouho nestalo. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 18:59 28. Nov 2009 |
|
|
Mě nejvíc zajimaly spíš ty iluzorní a zvuková kouzla nejen pro mágy které vubec v podstate nic nedelají .. a pak ještě třeba to vyvolaní židle a tak  ... tohle by hezky dokreslilo RP stránku a nijak nenarušilo vyrovnanost povolani... dále se omlouvám pokud jsem tě rozezlil nebylo to nijak míněno zle.. příklad iluzorního kouzla i pro Bu a spadne na zadek a země se zatřese a tak  dálší poznámka je zdali by nešlo pozměnit kamenou kuži a kuru a tak .. na ty letajici koule co mají velké příšery. pač ta kamená kuže a kura na oblečení vypadá hrozně.. (navic kamena kuže ma byt kuže a ne oblečeni  ) ještě jednou se omlouvam že jsem pana Damiana tak rozhorlil... Děkuji a přeji hezky zbytek večera
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 00:26 29. Nov 2009 |
|
|
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: stará kouzla ze stare thalie Posted: 00:58 29. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hm to je pravda ,e to hodně kouzel z Eq... ale mají nějaký ty kouzla dobrý...jinak já návrhy napsala na začátku a nic jinýho mi zatim nenapadlo... pro ty drudiy(mohli by i čarodějové) někde na vaultu sem viděla proměny v různý zvířata a vypadalo to hezky  až to najdu tak doplnim 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|