|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 21:15 25. Apr 2010 |
|
|
pilnik wrote: .. PM. Jen dodám poslední reakci, já nemám problém s craftem a ani tím, že je někdo silnej a druhej slabej. Klidně budu ten slabej. Jsem tu z jiného důvodu.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 21:50 25. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Napriklad ten RDD by mel mit zase slabinu v zachranejch hodech, coz rozhodily sperky - to uz je snad taky na ceste k naprave.
Ale aby si to nekdo nevylozil spatne: Nikdy nebudou vsechny classy vyrovnane. Neni to cilem a neni to imho ani mozne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 01:13 26. Apr 2010 |
|
|
to kucik : RDD nema slabinu v zachranych hodech ba naopak bard ma will ref, rdd fort will a hlavne bard ma spelcraft kerej zvysuje savy
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 07:26 26. Apr 2010 |
|
|
Já tušil, že skončíte u RDD Je fakt že je to silné povolání a každý hned člověka s tímhle označí za PB. Zvlaštní je, že ho tu ale moc lidí nehraje, vím ted tak max o 3 postavách co hrají pravidelnějc. No nic už sem trošku mimo topic.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 09:22 26. Apr 2010 |
|
|
to rof: jasny a proto vsechny RDD slavnostne upalme *skrtne sirkou ale pochvili ji sfoukne*achjo oni maji imunitu na ohen nema cenu resit,kterej build je nejsilnejsi dycky nejakej bude
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 10:00 26. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo. To jsem právě řešil nechtěl, že je ten a ten build silnější.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 11:42 26. Apr 2010 |
|
|
efu_redo wrote: pilnik wrote: .... Co třeba neřešit rozdíly, které jsou mezi dex a str chary. Co třeba řešit jak oslabit monka, který je přesílený už v základním nwn a je to hrozný prase? Když už chcete změnu, začal bych u jednotlivých charakterů, kteří rovnováhu velmi narušují. monk bez možnosti multiclassu vůbec přesílený není, je pravda že s možností ho namixovat s jiným povoláním se z něho stáívá dost silný zabiják, ale bez téhle možnosti je mi ho docela líto je ale fakt že díky rukavicím je to jediná z dexterů který má aspoň nějaký dmg
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 12:33 26. Apr 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
sandoftime wrote: monk bez možnosti multiclassu vůbec přesílený není, je pravda že s možností ho namixovat s jiným povoláním se z něho stáívá dost silný zabiják, ale bez téhle možnosti je mi ho docela líto
je ale fakt že díky rukavicím je to jediná z dexterů který má aspoň nějaký dmg Dovolím si nesouhlasit - monk je "přesílený prasopes" sám osobě, natož v buildu s čímkoli. A mnich, který "kašle" na DEX a jeden STR...v kombinaci s jeho útoky za kolo *významně se zazubí* ani snad nic jiné povolání nepotřebuje (oka, oka, ty 4lvl CoTa, aby měl další útok navíc  a nějaký ten sejv  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 13:35 26. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
černý vlk wrote: nemá smysl něco teoreticky řešit,..a rozhodovat "z kanceláře" jak změní praxe, je opravdu špatný krok ja docela hraju a nevidel bych v tom takovej problem. klerik/fighter treba ma dmg silne i kdyz ma jednoruc z boostu, wizarda se to nedotkne, valecnici maj devast, zlodeji maj vetsi sneak nez elem. dmg, lukaru se to nedotklo, ano dotkne se to monku, a dextaru bez sneaku. ty to tady pises, jak kdyby to bylo na 3. svetovou. Ano, hraju osobne za dextare, citim to, ale neni to likvidacni. no vidim ze co sem napsal, tak ste stejne ohodnotili predtimm, tak nic no. Takze zaver: Vsici jsou stastni, a tesi se az bude upraven i zbytek craftu (lobbing)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 17:53 26. Apr 2010 |
|
|
KaTo wrote: sandoftime wrote: monk bez možnosti multiclassu vůbec přesílený není, je pravda že s možností ho namixovat s jiným povoláním se z něho stáívá dost silný zabiják, ale bez téhle možnosti je mi ho docela líto
je ale fakt že díky rukavicím je to jediná z dexterů který má aspoň nějaký dmg Dovolím si nesouhlasit - monk je "přesílený prasopes" sám osobě, natož v buildu s čímkoli. A mnich, který "kašle" na DEX a jeden STR...v kombinaci s jeho útoky za kolo *významně se zazubí* ani snad nic jiné povolání nepotřebuje (oka, oka, ty 4lvl CoTa, aby měl další útok navíc  a nějaký ten sejv  ). monka na sílu zabije každý zkušenější hráč a každá silnější potvora AC fakt mizerné a ač má hafo utoků, k čemu mu jsou když nic netrefí? malá nápověda - bojovník s devastem, vs. low ac monk přes sílu, na koho si vsadíš? ps: bojovníka namísto CoTka, +6 dmg za epickou specializaci je výhodnější
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Last edited by sandoftime on 19:22 26. Apr 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 18:05 26. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
sandoftime wrote: monka na sílu zabije každý zkušenější hráč a každá silnější potvora
AC fakt mizerné a ač má hafo utoků, k čemu mu jsou když nic netrefí?
malá nápověda - bojovník s devastem, vs. low ac monk přes sílu, na koho si vsadíš?
ps: bojovníka, +6 dmg za epickou specializaci a jak zkušenější hráč zabije silového monka?  co to znamená, mizerné AC? Low AC monk na sílu bude mít pořád větší AC než bojovníček s devastem  ..navíc nikde není psáno, že silový monk nemůže mít devast na ruce 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 19:17 26. Apr 2010 |
|
|
zajímavé takže řekneme si rozdíly
bojovník se scimitarem rozsah 15-20 / monk rozsah 19-20
bojovník utočné číslo 30 + bonus za sílu +4 za featy / monk 25 + bonus za sílu + 4 za featy
bojovník 4 útoky za kolo / monk 5 útoků za kolo
bojovník obrané číslo maximální 3+20 štít 8+20 zbroj +1 obratnost +20 dodge +20 natural +20 odražení +8 tumble (ano, bojovník lze mixovat se zlodějem) tedy suma sumárum AC 120
monk obranné číslo maximální (jede-li přes sílu) +8 za 40 úrovní monka, 6+(1-2) za obratnost 6+(1-2) za moudrost (ano u obojího beru vlastnosti na maximální hodnotě), +20 za zbroj(robu) +20 dodge, +20 odražení, +20 natural +8 tumble tedy suma sumárum AC 112
ano, monk dělaný přes sílu s byť s dobrými vlastnostmi ostatními (moudrost a dexa oboje +2) dá stále menší AC oproti štítu
nwn není nic než matematika, nějaké připomínky vlčku?
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 19:24 26. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: Ale aby si to nekdo nevylozil spatne: Nikdy nebudou vsechny classy vyrovnane. Neni to cilem a neni to imho ani mozne. a která je teda ta nejsilnější? ptám se samozřejmě jen informativně *vymýšlí mezitím jméno nové postavy*
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 19:32 26. Apr 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, měla bych dotaz k tomu očarování. Používám scimitar a nechala jsem si ho očarovat malou duší (40%). Dostala jsem navíc 1 ke zranění zvukem. Časem jsem si pořídila novou šavličku a nechala ji očarovat silnějším kamenem opět na zvuk. A ejhle, nové očarování dělá to samé co to původní. Můj dotaz zní, k čemu je vlastně to očarování lepším kamenem, když mi za značně více peněz poskytne stejné vlastnosti?
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Můj pohled na kraft Posted: 19:39 26. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
sandoftime wrote: zajímavé takže řekneme si rozdíly
bojovník se scimitarem rozsah 15-20 / monk rozsah 19-20
bojovník utočné číslo 30 + bonus za sílu +4 za featy / monk 25 + bonus za sílu + 4 za featy
bojovník 4 útoky za kolo / monk 5 útoků za kolo
bojovník obrané číslo maximální 3+20 štít 8+20 zbroj +1 obratnost +20 dodge +20 natural +20 odražení +8 tumble (ano, bojovník lze mixovat se zlodějem) tedy suma sumárum AC 120
monk obranné číslo maximální (jede-li přes sílu) +8 za 40 úrovní monka, 6+(1-2) za obratnost 6+(1-2) za moudrost (ano u obojího beru vlastnosti na maximální hodnotě), +20 za zbroj(robu) +20 dodge, +20 odražení, +20 natural +8 tumble tedy suma sumárum AC 112
ano, monk dělaný přes sílu s byť s dobrými vlastnostmi ostatními (moudrost a dexa oboje +2) dá stále menší AC oproti štítu
nwn není nic než matematika, nějaké připomínky vlčku? jistě, nic než matematika? zkus trefit monka s AC 112  ty maxime...poskládej válečníka s normální výbavou na lvlu 30 a monka na sílu s levlem 30. S monkem máš větší vztah k alchymii a je to pro monka velmi žádoucí...ale bojovník? Jak s ním dáš +20 dodge? +20 natural? ty matematiku jeden  porovnávej reálné možnosti a ne teoretické nesmysly...a i tak jak jsi to psal, tak s monkem 6 útoků a zásah na 20, bojovník 4 se zásahem na 20, pořád mi tu uniká, v čem bude mít bojovník s AC 120 navrch 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|